http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -dio-treci" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
zabrinjavas me zekoo........mozda je ispod ovih slovaZekoo je napisao/la:Nisam mogao da odolim, a gdje je pečat xD
ooo prijatelju od kud ti nisi bio odavno na forumuOmar500 je napisao/la:Dobra vijest za Kvesića, ne sumnjam u njegovu kvalitetu i zaista vjerujem da se u narednom periodu može izboriti i za svoje mjesto u prvih 11 repke. Imamo sve više mladih igrača u ekipi i to je odlično, što će se pokazati u narednom periodu. Istina, trening kamp i izgradnja stadiona bi ubrzali napredak kluba, ali i ovako je odlično. Ide to polako, ali sigurnim koracima grabimo ka naprijed. Drugačije i ne može kada nema ulaganja u klub. Amar Osim je Tito za Želju.
Slažem se .korektan post . ali razlog mog citiranja je ovaj P.S,Ovo me podsjetilo na prošlogodišnje zimske pripreme i silan snijeg,selidbe i nemogućnost adekvatnih priprema .Nadam se da se na ovu besparicu neće još nakalemiti i loši vremenski uslovi.Dobre pripreme su nam zaista neophodne i stvarno se nadam da će nas vrijeme pripaziti.Nisam optimista kad su neka pojačanja u pitanju.realnost je očigledna .Titula ili titule kako god je preduslov našeg napretka odnosno kontinuiteta istogDzoleZeljo je napisao/la:Zaista fino receno, hvala majstore..crown je napisao/la:Pocetak je priprema, igraci, AO i ostatak struke se polako privikavaju na radnu "kolotecinu"...
Treba malo vremena na pocetku da se posloze stvari.
Lose je vrijeme na pripremama, kisa i hladno. Kvesa je novi reprezentativac, sto podize ekipu i atmosferu na jedan visi nivo, cekaju se eventualni transferi Adila i Svrake, a kao lideri na tabeli i tim koji je ogledalo u posljednjih nekoliko godina na nasoj fusbalskoj sceni, imamo i najvecu paznju...
Mislim da svi znamo da na pripemama svaki igrac koji je pozvan dobije svoju priliku, tako da nije upitno i za ove pripreme...jako mi je drago sto su danas u prvoj pripremnoj utakmici golove postigli Obucina i Hodzic, lijevo krilo, napadac jer ako nastave tako, mogu biti od velike pomoci u napadackim opcijama, dati dodatnu sirinu, mada su jos uvijek jako mladi.
S druge strane bi volio, kad bi se mozda podjednako uigravale (po jedno poluvrijeme) varijante sa Svrakom na sredini terena pa sa Tomicem ili nekim drugim na njegovom mjestu, ako je Svraka blizu transfera vani, ali pripreme su tek pocele...
P.S. Vrijeme je u Hercegovini katastrofa (zivim blizu), nista bolje nego u ostatku zemlje
To je ova nova nada Sarajeva.Bejzbol igrac HortonAvanes je napisao/la:Nekakav crni crnac trci ujutro po Vilsonovom, odmah da demantujem da nije rijec o Drogbi.
a cujem ima i bijelih ??Avanes je napisao/la:Nekakav crni crnac trci ujutro po Vilsonovom, odmah da demantujem da nije rijec o Drogbi.
A, mozda se ceka i transfer Bogicevicacrown je napisao/la:Pocetak je priprema, igraci, AO i ostatak struke se polako privikavaju na radnu "kolotecinu"...
Treba malo vremena na pocetku da se posloze stvari.
Lose je vrijeme na pripremama, kisa i hladno. Kvesa je novi reprezentativac, sto podize ekipu i atmosferu na jedan visi nivo, cekaju se eventualni transferi Adila i Svrake, a kao lideri na tabeli i tim koji je ogledalo u posljednjih nekoliko godina na nasoj fusbalskoj sceni, imamo i najvecu paznju...
Mislim da svi znamo da na pripemama svaki igrac koji je pozvan dobije svoju priliku, tako da nije upitno i za ove pripreme...jako mi je drago sto su danas u prvoj pripremnoj utakmici golove postigli Obucina i Hodzic, lijevo krilo, napadac jer ako nastave tako, mogu biti od velike pomoci u napadackim opcijama, dati dodatnu sirinu, mada su jos uvijek jako mladi.
S druge strane bi volio, kad bi se mozda podjednako uigravale (po jedno poluvrijeme) varijante sa Svrakom na sredini terena pa sa Tomicem ili nekim drugim na njegovom mjestu, ako je Svraka blizu transfera vani, ali pripreme su tek pocele...
P.S. Vrijeme je u Hercegovini katastrofa (zivim blizu), nista bolje nego u ostatku zemlje
ima isto k'o za gojka kačara i luisa ibaneza.DzoleZeljo je napisao/la:Momci, ima li sta konkretno za Ivicu Križanaca (HNK Split), ili je samo jos jedna bomba u nizu...?
Šta je sa Papcem? Pretjerujemo i mi malo, ustvari ne malo, nego malo više, Kvesić je trenutno po meni najbolji naš igrač, ali si vjerovatno Sašu smetnuo s uma prilikom pisanja ovog posta.gruezi je napisao/la:Blingbling salihovic ide na svoju prirodnu poziciju ako se kvesa pokaze a na svojoj poziciji je najbolji bh igrac u zadnjih 20 godina to je sigurno...dodusenismo haman ni imali klasicnu 8cu kako treba osim njega... Kvesicu puno srece nadam se da ce startati utakmicu da se odmah vidi koliko moze...
A Vedin Music? Da se ne lazemo,daleko je Kvesa jos uvijek od ozbiljne produkcije za repku u nekim jacim utakmicama,ali ima prostora za napredak,samo to napredovanje se ne radi kroz reprezentaciju!Repka mu digne cijenu,klub ga proda u jacu ligu i to je to.Tako se napreduje,a ne da mi strahujemo u bitnim utakmicama zato sto on godisnje odigra 3 ozbiljne tekme za svoju klub protiv prosjecnih evropskih ekipa.plavetniloo je napisao/la:Šta je sa Papcem? Pretjerujemo i mi malo, ustvari ne malo, nego malo više, Kvesić je trenutno po meni najbolji naš igrač, ali si vjerovatno Sašu smetnuo s uma prilikom pisanja ovog posta.gruezi je napisao/la:Blingbling salihovic ide na svoju prirodnu poziciju ako se kvesa pokaze a na svojoj poziciji je najbolji bh igrac u zadnjih 20 godina to je sigurno...dodusenismo haman ni imali klasicnu 8cu kako treba osim njega... Kvesicu puno srece nadam se da ce startati utakmicu da se odmah vidi koliko moze...
mislim da je @gruezi mislio na salihovića, da nismo imali boljeg igrača na osmici od njega. s tim bih se složio, samo što će ga izostanci syebati a bojim se i repku...NEZALAGANJE je napisao/la:A Vedin Music? Da se ne lazemo,daleko je Kvesa jos uvijek od ozbiljne produkcije za repku u nekim jacim utakmicama,ali ima prostora za napredak,samo to napredovanje se ne radi kroz reprezentaciju!Repka mu digne cijenu,klub ga proda u jacu ligu i to je to.Tako se napreduje,a ne da mi strahujemo u bitnim utakmicama zato sto on godisnje odigra 3 ozbiljne tekme za svoju klub protiv prosjecnih evropskih ekipa.plavetniloo je napisao/la:Šta je sa Papcem? Pretjerujemo i mi malo, ustvari ne malo, nego malo više, Kvesić je trenutno po meni najbolji naš igrač, ali si vjerovatno Sašu smetnuo s uma prilikom pisanja ovog posta.gruezi je napisao/la:Blingbling salihovic ide na svoju prirodnu poziciju ako se kvesa pokaze a na svojoj poziciji je najbolji bh igrac u zadnjih 20 godina to je sigurno...dodusenismo haman ni imali klasicnu 8cu kako treba osim njega... Kvesicu puno srece nadam se da ce startati utakmicu da se odmah vidi koliko moze...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.