Đe si Virt prijatelju stariVirtu4l je napisao/la:To je samo objasnjenje zasto se ne voli Novak Djokovic, da se razumijemo.
O njegovim igrackim kvalitetima je suvisno govoriti.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
-
skandinavka76
- Kontakt:
čuj nakon današnje pobjede favorit,pa nije ti limitirani Ferrer ako osvoji AO to će bit zbog toga što je vjerovatno zaslužio....a ja se nadam da taj film nećeš gledat.... 
Kakav ti je to papanski nick, na Paju me podsjecas
hehe, cuj ppppp? trebao si staviti neki patriotski :p
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nek je odvratna Sharapova ispala. Zanimljivo finale kod zena bi trebalo biti.
Ovamo sve sem pobjede Murraya bi bilo iznenadjenje. Bez tegova na nogama ce da leti terenom.
Ovamo sve sem pobjede Murraya bi bilo iznenadjenje. Bez tegova na nogama ce da leti terenom.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Iskreno se nadam dobrom meču, a eto da mi bude zanimljivije navijaću za Švajcarca, njemačko-afričkog porijekla -:)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mahinalno se odjavih prije dva mjeseca i neće da mi na e-mail pošalju lozinkuVirtu4l je napisao/la:Kakav ti je to papanski nick, na Paju me podsjecashehe, cuj ppppp? trebao si staviti neki patriotski :p
Hoće li Andy dobiti sutra ?
Moliš Boga pre svakog meča da Ivanović ostane na klupi ?BluesForever je napisao/la:Da ti iskreno i kazem,jeste smeta mi sto je Srbin,sta ti mislis da oni vole neke Bosance sportiste ili u globalu Bosance,e moje Bošnje jeste naivni kada cete doci sebi još vas neke stvari nisu opametile i niste sebi došli.Druga strana je to sto ga vi gledate kao "Srbina" pa vam sve smeta, a da se neki nas sportas ovako ponasa, bio bi kralj, sah, idol.
I think I'm a pussy one.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Rogeru,tvoji fanovi vjeruju u tebe.
Hajde majstore.Pokaži zašto si najbolji svih vremena.
You'll never walk alone.
VolimLiverpool je napisao/la:Rogeru,tvoji fanovi vjeruju u tebe.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
VolimLiverpool je napisao/la:Rogeru,tvoji fanovi vjeruju u tebe.
I rijesi ga do dzume 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- BluesForever
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:I rijesi ga do dzume
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- M. Scofield
- Kontakt:
Ana Konjuh u finalu juniorskog dijela AO i u pojedinačnoj i u konkurenciji parova. Ivanišević je bio u pravu kad je ovoj curi prognozirao veliku karijeru. Nažalost Ćorić je ispao u polufinalu
Audere est Facere
- Citizen-X
- Kontakt:
ima jedna stvar kod Ruđera koja me uvijek fascinirala - taj se uopste ne uznoji na mecu
iako i sad "gubi" ispatio je Mareja propisno.... i interesantno je bez obzira na rezultat da izgleda prilicno samouvjereno...
iako i sad "gubi" ispatio je Mareja propisno.... i interesantno je bez obzira na rezultat da izgleda prilicno samouvjereno...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
jasko_juve
- Kontakt:
kako iz defanzive odigra ovako nije mi jasno..prespreman je škot..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Iako je Murray uzeo prvi set, ovo je dosta blizu.
Neke zanimljive činjenice:
-Dosta visok procenat ubačenog prvog servisa Murraya. Ovo je ključ za njegov uspijeh.
-Federer odlično napada svaki drugi Murrayev servis.
-Federer dobro miksa drugi servis i veći mu je procenat dobijenih poena na drugom, nego na prvom servisu. Ako Andy hoće da ostane u meču, mora bolje koristiti Federerov drugi servis.
-Nizak procenat iskorištenih break lopti Murraya. zabrinjavajući podatak za navijače istog.
Neke zanimljive činjenice:
-Dosta visok procenat ubačenog prvog servisa Murraya. Ovo je ključ za njegov uspijeh.
-Federer odlično napada svaki drugi Murrayev servis.
-Federer dobro miksa drugi servis i veći mu je procenat dobijenih poena na drugom, nego na prvom servisu. Ako Andy hoće da ostane u meču, mora bolje koristiti Federerov drugi servis.
-Nizak procenat iskorištenih break lopti Murraya. zabrinjavajući podatak za navijače istog.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- Citizen-X
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:kako iz defanzive odigra ovako nije mi jasno..prespreman je škot..
ne znam je l gledamo isto al Fedja mi je izgled'o tako ko da je treniro prvi set - nista posebno
ja mislim da ce ga ovo i kostatwork je napisao/la: -Nizak procenat iskorištenih break lopti Murraya. zabrinjavajući podatak za navijače istog.
marej ne pravi greske i to je prilican plus za inace glupavog skota...
- Citizen-X
- Kontakt:
razgoropadio se konacno rodjo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako Murray servira.
Prije par gameova statistika je pokazala da je Andy imao dvostruko više winnera od Rogera (27:13 da budem precizniji).
Nekoliko sezona unazad se u mečevima protiv Nadala moralo odigrati potez-dva više, 2011. je to bio slučaj sa Novakom, a evo sada haman i sa Murrayem. Kako se samo kreće, čovječe.
Prije par gameova statistika je pokazala da je Andy imao dvostruko više winnera od Rogera (27:13 da budem precizniji).
Nekoliko sezona unazad se u mečevima protiv Nadala moralo odigrati potez-dva više, 2011. je to bio slučaj sa Novakom, a evo sada haman i sa Murrayem. Kako se samo kreće, čovječe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Federer se popravlja, dosta dobro to izgleda pogotovo na servisu, jos da popravi igru na Murrayev servis i return moglo bi ovdje svašta biti .
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.