Kad je i trener odusevljen onda se nama sta reci!Lagano se opustiti iBosanski zmaj je napisao/la:Vodece ekipe iz PL nisu nista jace od nas, to ce te vidjeti na proljece.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ok hvala ti na informacijia a ovde je netko napiso jos da bi trebao doci jos jedan igrac pa dali znas mozda tko je tajKvota je napisao/la:Potpis brate!N5555 je napisao/la:jeli on potpisao ili je na probiKvota je napisao/la:
ja cu biti odusevljen nakon 6 bodova iz prva dva kola
a sad sam oprezan
ja mislim da je to to sa pojacanjima
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
đe nafatase adema 
Ma pokupise nasi sve, pa se ima bogami sta izabrati a izgleda da jos nisu zavrsili !astra1922 je napisao/la:ja cu biti odusevljen nakon 6 bodova iz prva dva kolaa sad sam oprezan
Joj tebe,čojk doso da studira u Modriči ,pa nema love za ispite i stan,pa usput će mu lovu obezbijediti a on će igratFCL je napisao/la:đe nafatase adema
da da taj modrički fakultet je medju poznatijimvatreni je napisao/la:Joj tebe,čojk doso da studira u Modriči ,pa nema love za ispite i stan,pa usput će mu lovu obezbijediti a on će igratFCL je napisao/la:đe nafatase adema![]()
![]()
zezam se naravno..............
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Andre Luiz Pinheiro Adam

Rodjen: 22.12.1991
Visina: 1.78 m
Tezina: 68 kg
Pozicija: vezni
Klub: Corinthians – PR e Juventude
Rodjen: 22.12.1991
Visina: 1.78 m
Tezina: 68 kg
Pozicija: vezni
Klub: Corinthians – PR e Juventude
2 februara igramo sa Modricom!
u modrici ili kod nasKvota je napisao/la:2 februara igramo sa Modricom!
ako je u modriči pripremite po 3KM,to im je jedina sansa da sta zaradeKvota je napisao/la:2 februara igramo sa Modricom!
Vjerovatno u Modrici !FCL je napisao/la:u modrici ili kod nasKvota je napisao/la:2 februara igramo sa Modricom!
Ne znam nece da kazu ko je to je to od igraca jos mozda samo mirkovic
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
ADAM-BUBA-FAHRO
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Neko je napisao da se Adam preziva "Volante" ,a "Volante" na portugalskom znaci "vezni" 
jedva cekam prvensto...kada pocinje????
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Bosanski zmaj je napisao/la:Neko je napisao da se Adam preziva "Volante" ,a "Volante" na portugalskom znaci "vezni"
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Ne bi ga nasli na youtube ni za godinu danaastra1922 je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:Neko je napisao da se Adam preziva "Volante" ,a "Volante" na portugalskom znaci "vezni"![]()
svi smo trazili volante
Slabo se kvartam u brazilaska imena i prezimena al kako god sad je kako astra rece Ademastra1922 je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:Neko je napisao da se Adam preziva "Volante" ,a "Volante" na portugalskom znaci "vezni"![]()
svi smo trazili volante
Slabo sam i ja razumio a tamo pise Adam Volnte!U prevodu Zgembo AdislicBosanski zmaj je napisao/la:Neko je napisao da se Adam preziva "Volante" ,a "Volante" na portugalskom znaci "vezni"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.