Navijaci..

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

MrWhite
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la MrWhite » 23 jan 2013, 20:03

diego_TM je napisao/la:
Brisi ovo da te ne banuje. Zabranjeno je postavljati navijace sa ex-yu scene
Zato se ne banuje onaj sto je postavio onu sliku Grobari Istocno sarajevo, i zasto se slika ne obrise?
Sreca pa je Ojler mlad umro...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 23 jan 2013, 23:28

MrWhite je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
Brisi ovo da te ne banuje. Zabranjeno je postavljati navijace sa ex-yu scene
Zato se ne banuje onaj sto je postavio onu sliku Grobari Istocno sarajevo, i zasto se slika ne obrise?
Drug ne znam zasto ja samo kazem kao mjeru predostroznosti jer se prije banovalo a zao bi mi bilo da ovog lika koji je jedan od normalnijih banuju
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 24 jan 2013, 13:15

diego_TM je napisao/la:
MrWhite je napisao/la:
diego_TM je napisao/la: Drug ne znam zasto ja samo kazem kao mjeru predostroznosti jer se prije banovalo a zao bi mi bilo da ovog lika koji je jedan od normalnijih banuju
Kad mogu oni, mozemo i mi....

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 24 jan 2013, 15:00

Kad mozete Vi mozemo i mi ? Jao razmisljanja majko moja.
Ako je receno da nema,onda nema jer za sve vazi isto pravilo.

[youtube][/youtube]
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 24 jan 2013, 18:02

Primjenjuje li se to pravilo za svakog??
slika
Levski vs CSKA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jan 2013, 18:46

Jesu ovo cigici ili navijaci CSKA? Pravo su ultra nema sta :oops: :oops: :oops:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 24 jan 2013, 18:53

Levski je rekao da ce napasti CSKA 20.1 ispred njihovog stadiona i to su uradili.Po 50-ak momaka s obije strane, svi nauruzani, CSKA izvukao deblji kraj.
Tako sam ja procitao. :D
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jan 2013, 23:56

Ma kakav B Sektor pisaj ih :P Steta sto ih navijaci CSKA nisu prebili.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 25 jan 2013, 00:01

AgresivnoDjubre je napisao/la:Levski je rekao da ce napasti CSKA 20.1 ispred njihovog stadiona i to su uradili.Po 50-ak momaka s obije strane, svi nauruzani, CSKA izvukao deblji kraj.
Nozevi, palice, kamenje svalo bi izvukao deblji kraj....

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jan 2013, 00:08

Mislim da sam negdje procito da su navijaci levskog prije napali navijace cska i da su na derbiju cska navijaci cekali i napali navijace levskog kao osveta na napad prije.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jan 2013, 01:01

MrWhite je napisao/la:
AgresivnoDjubre je napisao/la:Levski je rekao da ce napasti CSKA 20.1 ispred njihovog stadiona i to su uradili.Po 50-ak momaka s obije strane, svi nauruzani, CSKA izvukao deblji kraj.
Nozevi, palice, kamenje svalo bi izvukao deblji kraj....
Mozda i ne bi ako bi i protivnik imao isto to.A i jedni i drugi su ovde to imali. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 25 jan 2013, 10:27

Brest-Saint-Etienne (Magic fans i green angeles jedni do drugih) :mrgreen:

slika

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 25 jan 2013, 11:29

Devil je napisao/la:
MrWhite je napisao/la:
AgresivnoDjubre je napisao/la: Mozda i ne bi ako bi i protivnik imao isto to.A i jedni i drugi su ovde to imali. ;)
I to sto kazes, dobra akcija B sektora, najavljen napad, i dobro odraden, kao ima jedan navijac CSKA izboden.....

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 25 jan 2013, 19:39

[youtube][/youtube]

Sila su Bgm 8-)
Il club piu titolato al mondo!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 jan 2013, 00:49

Mislim da su tad i voz zapalili gostovanje u rimu. Ako grijesim nadam se da ce me neko ispraviti.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 26 jan 2013, 14:45

Momka u Padovi pijanog u autu zaustavila policija,napisala prijavu i oduzela bodove sa vozačke.Pitaju ga ima li šta da kaže u svoju obranu? "imam više bodova od Intera" :mrgreen:

slika

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 jan 2013, 22:24

Nesto vec duze vrijeme kontam da napisem. Sta vi mislite jesu li Poljaci ne znam kako bih rekao, ali vjestacki Ultrasi? Mislim ono potenciranje te price, svakako imaju dobru brojnost, ali sve nekako na silu idu. Ne volim ono sto k'o i Rusi idu u teretane kako bi se bolje spremali za tuce, to je totalna glupost prave sport od toga, isto tako dogovaranje tuca, i to mi je nekako previse, hajd uredu ono sto se trude da oruzje izbace(mada po onim snimcima bas i ne ide). I onda jos kad vidim one slike njihove, tj. njihovih podgrupa ni jedan od njih ne moze kroz vrata normalno proci, ispada da biti navijac nije vise za sve ljude, vec samo one nabildanije.
Celik!3,2,2.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 27 jan 2013, 22:56

AllGunsBlazing

Celi ultra svet već određen period stagnira... Poljaci takođe nisu pošteđeni raznoraznih presija, novih zakona i evidentno još veće mržnje među grupama.

Veštački?! Teško je to reći tim pre imajući u vidu da se radi o ne dve ili tri već nekoliko desetina sasvim dobrih za evropske prilike grupa, organizacija je nešto što zadivljuje,ali i ekipice onih glavnih. Nikada ne treba generalizovati,onaj ko nikada nije bio navijač ili Ultras u nekom "kvalitativnom" značenju ne može dovoljno razumeti tu priču,niti se odupreti konstantnim medijskim pljuvanjima tih i takvih organizacija. Jasno kao i u svim drugim strukturama i u navijačkim grupama imaš "sumnjivih" tipova, loših momaka...

Ne znam na osnovu čega si zaključio da idu na silu?! Verujem da je to na osnovu čestih tuča uličnih i nekih gostovanja gde žele pokazati da su jaki,bitni. ;) Suštinski to je i jedan od glavnih ideoloških principa svakog Ultrasa.
Što se teretane tiče i tu je to preterano,naravno da je ona postala jedan od znakova snage pre svega vizuelne na poljskoj tribini,ali pre bih rekao da se radi o kulturi duha i tela... Mnogo ljudi ide u teretanu a nisu nikada bili deo navijačke priče... Naravno ono što se meni kao nekom ko je dugo na tribini nikako ne dopada je to postojanje tzv Ultrasa ulice... To je u Poljskoj prisutno i donekle baca ljagu na celi navijački svet, Sve veće ekipe i grupe imaju te ulične ekipice koje ne idu na tekme,već prave sačekuše,organizuju tuče i sukobe,dilovanje i šta sve ne...

Sve u svemu došlo je vreme kada navijački svet itekako ima šta naučiti od Poljaka,pa i pomenutih Rusa,balkanci takođe imaju respektabilne grupe,štaviše u nekom smislu i organizovanije,Turci guraju donekle svoj fazon,ali upravo te tzv. tuče pokazuju da zaostaju.
Tribine i u Nemačkoj,Holandiji,Španiji,Engleskoj,Francuskoj izgledaju vizuelno možda i bolje,ali prava Ultra priča je Istok Evrope.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 jan 2013, 01:09

Ma dobro odavno ja ne racunam zapadnu evropu u ultra svijet. Sve to lijepo izgleda, ali nema onog pored navijanja. A znam da su oni prije 10 i 20 godina imali poprilicno jake i velike grupe, samo eto nekako mi se cine vjestackim zbog tih treninga i onih dogovorenih tuca. I to sto si vec naveo ekipe koje nemaju veze sa klubom vec su tu radi tuce. Meni je iskreno glupost ono kad su oni npr. zvali BBB da idu u neku sumu se lupati. I onda kad su BBB odbili oni kao neke kukavice. To ispada sve vise i vise kao fudbalski mec. Na gostima je da dodju, na domacinima da probaju sta uraditi(bez dogovora), a sve ostalo je vise manje glupo. A i ne volim ih jer su dogovorenu tucu sa Englezima upropastili oruzjem, tj. Englezi dosli onako bez icega a ovi sa palicama(tamo nekad 80-ih).
Celik!3,2,2.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 29 jan 2013, 11:37

Atalanta-Milan 0:1

slika

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []