Da.I prva utakmica je na Santiago Bernabeu u 21:00mandraX je napisao/la:30.01. čini mi se...terabajt je napisao/la:Kad je utakmica sa realom ?
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 25 jan 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Kako necu biti pesimista sa onakvom odbranom, po dva gol primaju u prosjekubparena je napisao/la:Al si bio pesimisticanripper je napisao/la:Uh ovo je bilo guravo , ali dobro je na kraju sve završilo.
Morala je odbrana primiti dvicu baremkao i u prvom mecu... dobro je da nisu više, ali je zahebano što sad igraju protiv Reala.
Pique odlican veceras u duelima + gol, Alves vrlo dobar sa asistencijama, Xavi maestralan u kontroli igre i tempa (samo jedan pogrešan pas i to u prvom poluvremenu), ostali na svom nivou.
To već nisam znao.DesimaL je napisao/la:Da.I prva utakmica je na Santiago Bernabeu u 21:00mandraX je napisao/la:30.01. čini mi se...terabajt je napisao/la:Kad je utakmica sa realom ?
Znači prva u gostima, ne baš toliko bitno jer Real ispada kako god okreneš, al' et...ipak je to mala prednost'.
Nista nije sigurno s njima - osim silnog placa da Barceloni svi pomazu i fasiranje nogu igraca blaugrane. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Lionel Messi je prvi igrač u historiji španskog fudbala koji je postigao 40 ili više golova u 4 uzastopne sezone!
dobro je prodje i ova teska utakmica, sva sreca nisu pali u drugom ko u prosle dvije
barca je igrala predobro ali protiv ovakve malage tek pred kraj su morali rijesavat ovu utakmicu jer malaga sa fanaticnom igrom nije dopustala tako lako da se pridje golu a i kameni ak neko i dodje do gola
svaka cast igracima dobro su igrali svi ,bas svi .
Sad se okrenut la ligi ,treba nastavit pobjedjivat ,ne smije se vise gubit bodova .
malagi kapa do poda ,igrali su momci drama ,ova ekipa da moze ostat na okupu jos sezonu dvije uz 2 -3 igraca mogla bi i napast i titulu al nema od toga nista jer npr isco ce prvi otic na kraju sezone a vjerujem i neki drugi mladi igraci ko monreal ,steta da se raspadne ova ekipa.
pelegrini je napravio od malage ekipu i po
u lp porto se nece dobro provest sa njima
barca je igrala predobro ali protiv ovakve malage tek pred kraj su morali rijesavat ovu utakmicu jer malaga sa fanaticnom igrom nije dopustala tako lako da se pridje golu a i kameni ak neko i dodje do gola
svaka cast igracima dobro su igrali svi ,bas svi .
Sad se okrenut la ligi ,treba nastavit pobjedjivat ,ne smije se vise gubit bodova .
malagi kapa do poda ,igrali su momci drama ,ova ekipa da moze ostat na okupu jos sezonu dvije uz 2 -3 igraca mogla bi i napast i titulu al nema od toga nista jer npr isco ce prvi otic na kraju sezone a vjerujem i neki drugi mladi igraci ko monreal ,steta da se raspadne ova ekipa.
pelegrini je napravio od malage ekipu i po
u lp porto se nece dobro provest sa njima
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- brzitesanj
- Kontakt:
POBJEĐUJETE u Realu je očit raspad sistema, haman da se ne zna "ko pije, a ko plaća" (je sul igrači protiv trenera ili trener protiv igrača). Ali El Clasico je ipak jedna posebna utakmica u kojij forma i raspoloženje tima ne mora ništa da znače, ali ipak blaga prednost je na vašoj strani.DesimaL je napisao/la:Da.I prva utakmica je na Santiago Bernabeu u 21:00mandraX je napisao/la:30.01. čini mi se...terabajt je napisao/la:Kad je utakmica sa realom ?
mandraX je napisao/la:Lionel Messi je prvi igrač u historiji španskog fudbala koji je postigao 40 ili više golova u 4 uzastopne sezone!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
sretan rodjendan xavi 
Cestitke Xaviu i od mene. Po meni najveci gospodin u spanskoj ligi, a u vrhu je i kada je svjetski fudbal u pitanju.
Ma Pellegrini je napravio ekipu koja igra fantastican fudbal, bolji i ljepsi od Reala dakako.
Barcelona je igrala dobro, ali nije ovo najbolje od njih.
Rekao bih da mogu dosta bolje, pogotovo sto se realizacije tice.
Kameni je odlicno branio i spasio sigurno 2-3 gola.
Pique fantastican, rekao bih igrac utakmice.
Alba opet neprelazan a u napad kada krene, izgleda kao pravi napadac.
Pedro odlican, lomio je Eliseua.
I par fantasticnih poteza Busquetsa, Xavija, Inieste, Messija i Fabregasa.
Barcelona je igrala dobro, ali nije ovo najbolje od njih.
Rekao bih da mogu dosta bolje, pogotovo sto se realizacije tice.
Kameni je odlicno branio i spasio sigurno 2-3 gola.
Pique fantastican, rekao bih igrac utakmice.
Alba opet neprelazan a u napad kada krene, izgleda kao pravi napadac.
Pedro odlican, lomio je Eliseua.
I par fantasticnih poteza Busquetsa, Xavija, Inieste, Messija i Fabregasa.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
respektgeoxx je napisao/la:sretan rodjendan xavi
Sretan rodjendan Maestru....i veceras je odigrao vrhunski.
Nek je sretan majstoru

Inijesta mi se nesto nije cuo nocas. Povremenio sam imao osjecaj da igramo sa 10 igraca. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Zato se oglasio u 76 minuti kad se lomila tekmabparena je napisao/la:Inijesta mi se nesto nije cuo nocas. Povremenio sam imao osjecaj da igramo sa 10 igraca.
Ja bi to prije rekao za Fabregasa.bparena je napisao/la:Inijesta mi se nesto nije cuo nocas. Povremenio sam imao osjecaj da igramo sa 10 igraca.
ti me svaki dan sve vise i vise iznenadjuesbparena je napisao/la:Inijesta mi se nesto nije cuo nocas. Povremenio sam imao osjecaj da igramo sa 10 igraca.
sta je iniesta radio veznim igracima malage to samo oni znaju
pa ko se onda cuo ako iniesta nije ??
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Moram priznati da i meni nije bio nesto tamo do 50-te minute.barca_87 je napisao/la:ti me svaki dan sve vise i vise iznenadjuesbparena je napisao/la:Inijesta mi se nesto nije cuo nocas. Povremenio sam imao osjecaj da igramo sa 10 igraca.![]()
,cuj iniesta se nije cuo ??? sta ocekujes ti onda od njega ako se on po tebi veceras nije cuo
![]()
sta je iniesta radio veznim igracima malage to samo oni znaju![]()
pa ko se onda cuo ako iniesta nije ??
Valjda se od njega ocekuje da citavu utakmicu radi nemoguce driblinge i bude primjetan.
Ali eto od te 50-te minute je bio odlican.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
evo citave utakmice
1.pol " onclick="window.open(this.href);return false;
2.pol " onclick="window.open(this.href);return false;
1.pol " onclick="window.open(this.href);return false;
2.pol " onclick="window.open(this.href);return false;
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.