Zbog ove gore izjave , samo još više gotivim ovog gospodina .
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

AC Milan Will Only Offer One-Year Contracts To Players Over 30
http://www.sbnation.com/soccer/2011/5/2 ... -contracts" onclick="window.open(this.href);return false;
AC Milan president Adriano Galliani has announced that the club will now only offer one-year contract extensions to players 30 years of age and over.
In the wake of the announcement that Andrea Pirlo will no longer play for the rossoneri, the club have further clarified their policy: AC Milan will now only offer one-year contract extensions to players over the age of thirty. Pirlo, 32, had been with Milan for over ten years, and is now believed to be headed to Juventus on a three-year deal. Milan weren't able to convince Pirlo to stay with such a short extension, but they have nailed down Pippo Inzaghi (37), Mark van Bommel (34) and Alessandro Nesta (35). Next up -- convincing Clarence Seedorf (35) to stay another year.
At first glance, this seems like a good piece of business. You have to wonder, though, what would have happened had Udinese only offered a one-year extension to Antonio DiNatale when he hit the magical thirty-year mark. Would have have gone on to Juventus (an offer he turned down) and scored his 28 goals for the Old Lady? Would it be Juve taking the fourth Champions League position rather than Udinese?
o tome ti pricam_forzamilan_ je napisao/la:Nabijem ja njih i njihovu U23 politiku.
AC Milan Will Only Offer One-Year Contracts To Players Over 30
http://www.sbnation.com/soccer/2011/5/2 ... -contracts" onclick="window.open(this.href);return false;
AC Milan president Adriano Galliani has announced that the club will now only offer one-year contract extensions to players 30 years of age and over.
In the wake of the announcement that Andrea Pirlo will no longer play for the rossoneri, the club have further clarified their policy: AC Milan will now only offer one-year contract extensions to players over the age of thirty. Pirlo, 32, had been with Milan for over ten years, and is now believed to be headed to Juventus on a three-year deal. Milan weren't able to convince Pirlo to stay with such a short extension, but they have nailed down Pippo Inzaghi (37), Mark van Bommel (34) and Alessandro Nesta (35). Next up -- convincing Clarence Seedorf (35) to stay another year.
At first glance, this seems like a good piece of business. You have to wonder, though, what would have happened had Udinese only offered a one-year extension to Antonio DiNatale when he hit the magical thirty-year mark. Would have have gone on to Juventus (an offer he turned down) and scored his 28 goals for the Old Lady? Would it be Juve taking the fourth Champions League position rather than Udinese?
LegendKiller je napisao/la:Kaka je Milan prodao Kaku Uli Henes je izjavio da je Milan prvi veliki klub koji maše bijelom zastavicom, izgleda da je čovjek bio upravu. Koliko vidim Berluskoni je jedini vlasnik kluba koji ima profita od toga jedino on zarađuje od svog kluba. Abramovic i ovi silni šeici nikad nece vratiti uloženo. U odnosu na njih Berliskoni nije ni puno ulagao u Milan, jedine pare koje je dao su bile pare za kupovinu rajkarda,gulita i van bastena ostalo neznam da je ikad on dao pare za igraća ( možda za ibru da je dao pare ). Milan nikad nije davao velike pare za igrace pa Kaku i Schevu smo doveli relativno jefino i na njima zaradili trostruko više jedino za koga samo dali više para su silva i Pato ( oko 20 mil ) al i to nisu neke velike pare, jedini kojeg smo platili malo više a propao je bio je R.Oliveira!
A ovo za Zakarda mogu samo reci: " GROHOTOM SE SMIJEM"!
Brate potrosio je Silvio mnogo vise nego sto mislis,mislim nemoj se naljutiti niti bilo sta ali izgleda da nisi ranije pratio Milan,mozda si i mladji momak ovo sto sad rade ovi seici to ti je Silvio radio,ON je obarao rekorde vjeruj mi,Sheva je bio sve samo ne jeftin u ono vrijeme 51 milion maraka,pa imas Rui Costu najskupljeg igraca u historiji Milana 27 miliona funti,Nesta je kosto 26 miliona,pa Lentini kad je kupljen brujala Italija cijelaLegendKiller je napisao/la:Kaka je Milan prodao Kaku Uli Henes je izjavio da je Milan prvi veliki klub koji maše bijelom zastavicom, izgleda da je čovjek bio upravu. Koliko vidim Berluskoni je jedini vlasnik kluba koji ima profita od toga jedino on zarađuje od svog kluba. Abramovic i ovi silni šeici nikad nece vratiti uloženo. U odnosu na njih Berliskoni nije ni puno ulagao u Milan, jedine pare koje je dao su bile pare za kupovinu rajkarda,gulita i van bastena ostalo neznam da je ikad on dao pare za igraća ( možda za ibru da je dao pare ). Milan nikad nije davao velike pare za igrace pa Kaku i Schevu smo doveli relativno jefino i na njima zaradili trostruko više jedino za koga samo dali više para su silva i Pato ( oko 20 mil ) al i to nisu neke velike pare, jedini kojeg smo platili malo više a propao je bio je R.Oliveira!
Vjeruj nam drug da ni mi ne znamo šta se dešava , danas eto Zaccardo sutra već možda Balotelli .KSIVLE je napisao/la:Koji hurac je Milan uzeo Zaccarda???
Pratim ja milan dovoljno dugo ( od 98-99 god. a i pregledo sam more utakmica koje su ranije igrali upravo od 88 pa naovamo, inace sam 87 god.) znam ja za sve te transfere ali je vecinu tih transfera pokrivao klub a ne silvio direktno u to vrijeme milan je imao jedan od najboljih sponzorskih ugovora sa Opelom imao je klub para od kojih je moga sebi priustiti te igrace a u ostalom svi ti igraci nisu došli odjednom kao kod ovih šejhova dovedu 5 igraca za prelazni rok i potroše 100-200 mil. eura lagano!U Milanu je uvijek postojalo sistemsko trošenje pare nije bilo acanja! I samo još mislim da sedorf nije došao za te pare u milan on je došao u onoj cuvenoj razmjeni igraca milana i intera kad smo dobili njega i prila a dali im coca i rocija i još neku dvojicu koje smo razmijenili, kasnije je te transfere regledala i poreska inspekcija italije ali je sve zataškano!Warrick je napisao/la:Brate potrosio je Silvio mnogo vise nego sto mislis,mislim nemoj se naljutiti niti bilo sta ali izgleda da nisi ranije pratio Milan,mozda si i mladji momak ovo sto sad rade ovi seici to ti je Silvio radio,ON je obarao rekorde vjeruj mi,Sheva je bio sve samo ne jeftin u ono vrijeme 51 milion maraka,pa imas Rui Costu najskupljeg igraca u historiji Milana 27 miliona funti,Nesta je kosto 26 miliona,pa Lentini kad je kupljen brujala Italija cijelaLegendKiller je napisao/la:Kaka je Milan prodao Kaku Uli Henes je izjavio da je Milan prvi veliki klub koji maše bijelom zastavicom, izgleda da je čovjek bio upravu. Koliko vidim Berluskoni je jedini vlasnik kluba koji ima profita od toga jedino on zarađuje od svog kluba. Abramovic i ovi silni šeici nikad nece vratiti uloženo. U odnosu na njih Berliskoni nije ni puno ulagao u Milan, jedine pare koje je dao su bile pare za kupovinu rajkarda,gulita i van bastena ostalo neznam da je ikad on dao pare za igraća ( možda za ibru da je dao pare ). Milan nikad nije davao velike pare za igrace pa Kaku i Schevu smo doveli relativno jefino i na njima zaradili trostruko više jedino za koga samo dali više para su silva i Pato ( oko 20 mil ) al i to nisu neke velike pare, jedini kojeg smo platili malo više a propao je bio je R.Oliveira!
Pippo Inzaghi isto tako,Seedorf je placen oko 20 miliona.Za Redonda su isto velike pare otisle,Gullit je u ono vrijeme kostao 8 milliona dolara(sto je tada bila vanserijska cifra),Pa Geroge Weahtako ti to bas i nije tacno da nije trosio,trosio je on,ali eto zadnji veliki igrac koji je KUPLJEN je Ibra.
A Pato ti je skuplji bio od Oliveire![]()
Sad jedan od razloga ovakovog poslovanja je posljedica visegodisnjeg pritiska njegove kcerke koja je direktor Finninvesta,ona vec godinama vrsi pritisak na njega da prestane da baca milione na Milan i izgleda da je uspjela majku joj **** klosarsku!!!
Ovaj transfer nema nikakve logike osim ako Abate ide u Zenit.francobaresi je napisao/la:Vjeruj nam drug da ni mi ne znamo šta se dešava , danas eto Zaccardo sutra već možda Balotelli .KSIVLE je napisao/la:Koji hurac je Milan uzeo Zaccarda???
Kod "nas" se više ništa ne zna , niti je išta sigurno a Bgm i malo šta nas više može iznenaditi .
Živ insan zaista svašta čuje , odnosno pročita .ElLoco7 je napisao/la:Zaccardo vam moze igrat i beka a za Antoninija i Constanta je izmislio fudbal..
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Pa da se razumijes u fudbal znao bi o cemu pricamfrancobaresi je napisao/la:Živ insan zaista svašta čuje , odnosno pročita .ElLoco7 je napisao/la:Zaccardo vam moze igrat i beka a za Antoninija i Constanta je izmislio fudbal..
Haman ti vucica oslabila sa vidom, iz ovog se da primjetiti da ti nisi gledao nijednu utakmicu Milana ove sezone osim mozda protiv Rome.ElLoco7 je napisao/la:Zaccardo vam moze igrat i beka a za Antoninija i Constanta je izmislio fudbal..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.