Neka Allah dzelesanuhu podari vjecni dzenet jednoj ljudskoj gromadi i legendi nasega grada,ovakve ljude moramo postovati bez obzira za koga navijamo.Evolution87 je napisao/la:24.1.1933. - 25.1.1987. JEDAN JE HASE !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ono sto sam ja vidio Horton ima kvalitet za prvih 11, i brzi i jaci od ostalih igraca, a zna zavrsiti pred golom, sutra ce se Jovic izjasniti, uzima li ga ili ne...Vamos je napisao/la:Koliko sam skontao Hortonu su presudne naredne tri-cetri utakmice. Jovic je rekao da ce ga voditi u Medjugorje, i da ce odluciti tamo na tim pripremnim utakmicama. Ovako na treningu i na utakmicama izmedju nasih igraca Horton djeluje i vise nego ok.
Cim je on dosao iz Amerike da igra za virsle,izgleda da je veliki talenat.Ali et..loko je napisao/la:Ono sto sam ja vidio Horton ima kvalitet za prvih 11, i brzi i jaci od ostalih igraca, a zna zavrsiti pred golom, sutra ce se Jovic izjasniti, uzima li ga ili ne...Vamos je napisao/la:Koliko sam skontao Hortonu su presudne naredne tri-cetri utakmice. Jovic je rekao da ce ga voditi u Medjugorje, i da ce odluciti tamo na tim pripremnim utakmicama. Ovako na treningu i na utakmicama izmedju nasih igraca Horton djeluje i vise nego ok.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hvala ti sto si nam rekao 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ako nas sad ne razbiju u Zenici, neće nikad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
cuj razbiti imamo bolji tim nego jesenas, bar tako jovic kazeHigh je napisao/la:Ako nas sad ne razbiju u Zenici, neće nikad.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne zajebajiHigh je napisao/la:Ako nas sad ne razbiju u Zenici, neće nikad.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
tako je ne zajebaji, ovoj ekipi jedino sto fali dobar zadnji vezni (hame) i tad bi tek imali ekipu za sami vrh, i ovako nije lose mladi perspektivni igraciSarajlijc@ je napisao/la:Ne zajebajiHigh je napisao/la:Ako nas sad ne razbiju u Zenici, neće nikad.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
pomocni teren.mujoisuljo je napisao/la:Gdje se igra danas sa Vitezom?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Potpisao Dzakmic !
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Dobili smo boljeg igraca od Sesara. 
- Evolution87
- Kontakt:
Dobro dosao Hame 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Detalji ugovora nisu poznati, a Jović je najavio još jedno pojačanje. Nije govorio o konrektnom imenu, ali je rekao da nije riječ o igraču iz regije.
Hame,dobro dosao!
e ovo je pojacanje koje ocekujem dugo samo naprijed sad smo tek ozbiljni kandindati za titulu ajde pa momci koji su u mogucnosti danas ici na utakmicu neka prenesu utisku o pojacanjima osmanagicu melunovicu i pogotov me interesuje amerikqanac 
Samo Sarajevo
Sesara i Belosevica smo adektvano zamijenili.Saida ne moze niko ziv nadoknaditi,ali Osmanagic je za PL ipak klasa. 
ako padne jos jedno pojacanje u rangu Osmanagica i Dzakmica mogli bi biti puno konkurentniji nego sto su to mnogi ocekivali