I meni se isto to desilo tu ti je kraj moraš sve ispočetkaAdnel je napisao/la:Eh raja zanima me jeli iko od vas igrao vise od 15 sezone na ovoj Fifi 13 naravno mislim na menadzer karijeru ?Ja sam na 2012 fifi dosao do 2024 sezone i izbacilo mi da idem u penzijupa me zanima moze li se na ovoj Fifi vise igrati sezona ?
FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 13
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
pa covjece kako mozes odigrati 15 sezona:D jesi li simulirao ili odigrao tekme??EBSCO je napisao/la:I meni se isto to desilo tu ti je kraj moraš sve ispočetkaAdnel je napisao/la:Eh raja zanima me jeli iko od vas igrao vise od 15 sezone na ovoj Fifi 13 naravno mislim na menadzer karijeru ?Ja sam na 2012 fifi dosao do 2024 sezone i izbacilo mi da idem u penzijupa me zanima moze li se na ovoj Fifi vise igrati sezona ?
Mogu brate mogao sam jos jedno 10
jer fifa izbaciva mlade igrace nije ko na Pesu da ti se jedan isti igrac vraca po nekoliko puta .
Samo jedan klub Velež Mostar
jest to brate tako, al ja odigram dve (max 3) i u medjuvremenu izadje nova fifaAdnel je napisao/la:Mogu brate mogao sam jos jedno 10![]()
jer fifa izbaciva mlade igrace nije ko na Pesu da ti se jedan isti igrac vraca po nekoliko puta .
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Uvijek sam volio fifu, ali ono sa rajom pesa igr`o, nekako je laksa za igrati sa nekim i ne treba ti puno da se ustelis.
Ali prije par dana kupio fifu 13, na pocetku mi nije bilo jasno zasto je svi ovoliko hvale, ali poslije 2-3 dana igranja, kad sam se ustelio, mogu samo reci preeeeeeejaka

Kako je samo uradjeno sve, to je nevjerovatno.
I ko god kaze da je pes bolji on to govori zato sto ne zna da igra fifu. Ona je po meni ovako vise za intelektualce
Ali prije par dana kupio fifu 13, na pocetku mi nije bilo jasno zasto je svi ovoliko hvale, ali poslije 2-3 dana igranja, kad sam se ustelio, mogu samo reci preeeeeeejaka
Kako je samo uradjeno sve, to je nevjerovatno.
I ko god kaze da je pes bolji on to govori zato sto ne zna da igra fifu. Ona je po meni ovako vise za intelektualce
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Je l' ko ima siguran link za download? Skidao sam dva-tri puta preko torrenta, nije mi moglo. Instalacija prođe, uradim crack, ali me samo izbaci kad uđem u igru. Da je probam, dok je ovo malo odmora od ispita. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Neke simuliram neke igram, al vjeruj mi toliko je zanimljivo da bi mogao igrat i 20 ako treba, nadam se da će se ovo popravit u fifi 14JohnnyDinamitas je napisao/la:pa covjece kako mozes odigrati 15 sezona:D jesi li simulirao ili odigrao tekme??EBSCO je napisao/la:I meni se isto to desilo tu ti je kraj moraš sve ispočetkaAdnel je napisao/la:Eh raja zanima me jeli iko od vas igrao vise od 15 sezone na ovoj Fifi 13 naravno mislim na menadzer karijeru ?Ja sam na 2012 fifi dosao do 2024 sezone i izbacilo mi da idem u penzijupa me zanima moze li se na ovoj Fifi vise igrati sezona ?
Imas tu fintu, kad instaliras i crackujes, moras iskljuciti firewall da bi mogao igrati. Ne pitaj ni zasto nikako, samo probaj takoHigh je napisao/la:Je l' ko ima siguran link za download? Skidao sam dva-tri puta preko torrenta, nije mi moglo. Instalacija prođe, uradim crack, ali me samo izbaci kad uđem u igru. Da je probam, dok je ovo malo odmora od ispita.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ja sam skidao od Skidrowa, i uopšte ne treba instalacija dođe ti instalirana fifa tvoje je samo da krekuješceze je napisao/la:Imas tu fintu, kad instaliras i crackujes, moras iskljuciti firewall da bi mogao igrati. Ne pitaj ni zasto nikako, samo probaj takoHigh je napisao/la:Je l' ko ima siguran link za download? Skidao sam dva-tri puta preko torrenta, nije mi moglo. Instalacija prođe, uradim crack, ali me samo izbaci kad uđem u igru. Da je probam, dok je ovo malo odmora od ispita.
Treba li kome poslat link patcha sa bh. repkom? 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Skinuo Fifu, ponovo. I opet me izbaci.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
saljilikma23 je napisao/la:Treba li kome poslat link patcha sa bh. repkom?
oni clasic dresovi sto imaju jel se oni jedino mogu otkljucati ako imas orginal igricu ??
Daarelinho je napisao/la:oni clasic dresovi sto imaju jel se oni jedino mogu otkljucati ako imas orginal igricu ??
Imaš otključane dresove na patchu.arelinho je napisao/la:oni clasic dresovi sto imaju jel se oni jedino mogu otkljucati ako imas orginal igricu ??
likma, jesi probao s onim novim patchom, da bi ti radio manager mode?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Daj mi send link od tog patcha što ima otključane classic dresovehanniz je napisao/la:Imaš otključane dresove na patchu.arelinho je napisao/la:oni clasic dresovi sto imaju jel se oni jedino mogu otkljucati ako imas orginal igricu ??
poslao sam ti prošle sedmice.EBSCO je napisao/la:Daj mi send link od tog patcha što ima otključane classic dresovehanniz je napisao/la:Imaš otključane dresove na patchu.arelinho je napisao/la:oni clasic dresovi sto imaju jel se oni jedino mogu otkljucati ako imas orginal igricu ??
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Zaboravio sam ti javit da ne radi, kad sve stavim u onaj folder izbaci da ne može nać onaj game folder 
Nisam ja vise nista skidaohanniz je napisao/la:Imaš otključane dresove na patchu.arelinho je napisao/la:oni clasic dresovi sto imaju jel se oni jedino mogu otkljucati ako imas orginal igricu ??
Sad cu skinuti taj 1.6.2
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dajte, pomozite. Ima l' ko kakav ispravan crack?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.