Evo sta sam konto za danas

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Za ovu Britanku sam cuo,a ova iz FrancuskeMagiiic je napisao/la:Dodin O. (Fra) - South M. (Gbr) 1
Iz jednog jedinog razloga , pad kvote sa 5,50 na 2,20 na francuskinju. Ovi padove kvota meni uvijek pomognu , narucito u tenisu. Ali opet , ovi znalci tenisa ako znaju za ove 2 igracice , ako znaju razlog opadanja neka nam sugerišu. Ovaj par nema u Premieru , zato kolege BHPleyovci i ostali pozurite jer meč špcinje u 12:00h.
SRETNO!
Ako Čupić promaši jedan sedmerac više ih neće pucati i on automatski ide under, ne može toliko golova dati iz igre. A danski golman je izvanredan.Monolog je napisao/la:Vjerovatno zato što osoba kojoj si poslao poruku nije istu pročitala. Kada pročita, onda te poruke automatski prelaze u "fodler" poslane poruke.![]()
Što se tiče učinka igrača, ja bih danas forsirao iskljčivo Čupića. Ne znam, al' ne vjerujem da će Domagoj 2x uzastopno odigrati meč karijere. Čupić je više odmarao protiv Francuza, tako da će danas biti jedan od najodmornijih igrača reprezentacije Hrvatske.
dijabola je napisao/la:Orlando-Toronto kp2 @ 2.25
Ja ću igrati 2:0 za Na Li, kvota 3.80.soxx je napisao/la:Azarenka - Na Li 2 2,00
Sta mislite? Li razbila Sharapovu proslu u 2 seta dok citam azarenka ima neku kao manju povredu? Fina kvota vjerovatno cu odigratiNe pratim mnogo tenis al mi ova Li Na zapade za oci
tonii je napisao/la:evo jedna kombinacija vaših i mojih parova za večeras,pa nek je sa srećom![]()
O'Higgin(h0:1)-CobreCal (24.01. 23:30) X 3,40
Washingt(TiK)-Montreal (25.01. 01:00) 1 1,80
Schwartzman D.S.(1.s9,5)-B (24.01. 23:55) Više 1,60
Zverev M.-Jeong S.Y. (24.01. 23:30) 1 1,30
Edmonton(-6+)-L.A.Kings (25.01. 03:30)Manje 1,70
Russell M.-Kuznetsov Al. (24.01. 23:30) 1 1,35
29,21
nije pametno se ni kladiti pa opet svi se kladimo :dLenBias je napisao/la:ne bi bilo cudno kada bi bas sada azarenka razbila na li, nije pametno to igrati
Što kec na Valenciennes ?EmirSioux89 je napisao/la:
Evo sta sam konto za danas.Sretno ko prati
to je lyon daje gol, citaj malo boljeEBSCO je napisao/la:Što kec na Valenciennes ?EmirSioux89 je napisao/la:
Moja greškaLenBias je napisao/la:to je lyon daje gol, citaj malo boljeEBSCO je napisao/la:Što kec na Valenciennes ?EmirSioux89 je napisao/la:
To ti je u premieru pikEmirSioux89 je napisao/la:To je Dupla Šansa da ce "taj tim" pobjediti il' na poluvremenu il' na kraju meca...
Znači u ovom slučaju ja bih na taj par stavio pik1 ?Magiiic je napisao/la:To ti je u premieru pikEmirSioux89 je napisao/la:To je Dupla Šansa da ce "taj tim" pobjediti il' na poluvremenu il' na kraju meca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.