E bas toEBSCO je napisao/la:Znači u ovom slučaju ja bih na taj par stavio pik1 ?Magiiic je napisao/la:To ti je u premieru pikEmirSioux89 je napisao/la:To je Dupla Šansa da ce "taj tim" pobjediti il' na poluvremenu il' na kraju meca...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
E bas toEBSCO je napisao/la:Znači u ovom slučaju ja bih na taj par stavio pik1 ?Magiiic je napisao/la:To ti je u premieru pikEmirSioux89 je napisao/la:To je Dupla Šansa da ce "taj tim" pobjediti il' na poluvremenu il' na kraju meca...
EmirSioux89 je napisao/la:
Evo sta sam konto za danas.Sretno ko prati
Stari Marchenko sa 25godinaHass je napisao/la:R.Bemelmans-M.Berrer tip 1 1.85
Robin Bemelmans je jednostavno igrac za tvrde podloge..
Snazan servis,kao i sjajan forhend su mu najjace oruzje,pa je u karijeri uspijevao namuciti,pa cak i dobiti i mnogo jace protivnike od sebe..Igra u dobroj formi,dok s druge strane,protivnik oscilira u zadnje vrijeme..
Nije vise to taj Berrer kao nekad,samo na momente bljesne(kao jucer protiv starog Iliye),ali vecinom se onda vrati starim greskama..
Moj tip za ovaj mec je 1
Sretno![]()
PotpisujemMagiiic je napisao/la:Kao i prosle 3-4 sedmice danas opet koristim poklon kladionice , a to je M.Teodosic (-12,5+) OVER.
Za njegovu minutazu i broj uzetih suteva ovo je smijesna granica. Sve dok mu ne bude na nekih 17 koseva OVER ce biti zicer. Proslu tekmu je ubacio 22 ili 24 , nisam siguran jer ovo pisem "na suho". A i pala mu je kvota u premieru.
SRETNO !!![]()
Hvala pašaEmirSioux89 je napisao/la:
@ceze prodje ovo![]()
19/34AgresivnoDjubre je napisao/la:
Djurgardens-Troja/Ljungby (-5,5+) z1 1,75 (manje od 5,5 golova)
Malaga-Barcelona pm3 1,70 (oba tima daju gol i 3+)
Betis-Atl. Madrid 1X 1,52
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.