FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Napad za napadom ali nece pa nece ... 
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Bas nece da ga Rusi uvaljaju.Stole iz Bora je napisao/la:Napad za napadom ali nece pa nece ...
Bruka toliko para klub vrijedi a igra vile ih nosaju u drugom poluvremenu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
0-0
Dobro ste prosli.Wolverine je napisao/la:0-0
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Gotovo,Henry zajeba dvije odlicne sanse na kraju,I Rusi su imali 2 odlicne sanse sa 3 metra Valdes skino...nema boga da im se probije odbrana od 9 igraca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- -Barcelona-
- Kontakt:
ALCARONharishp je napisao/la:Bas nece da ga Rusi uvaljaju.Stole iz Bora je napisao/la:Napad za napadom ali nece pa nece ...
Bruka toliko para klub vrijedi a igra vile ih nosaju u drugom poluvremenu.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
tesko je igrati kad samo jedna ekipa igra...ja nisam nezadovoljan rezultatom...prolazimo mi ovu grupu lagano jer imamo raspored pristupacan...inter kuci,dinamo u gostima....tako da 4 boda mogu biti dovoljna za prolaz dalje.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
jbga samo na kontre su igrali **** ih tito jbmti rubin
ne sumnjam u prolaz !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
sramota, samo 0:0
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Barcelona katastrofalna.Ziheraška igra na sigurno,nema rizika ni promila u njihovoj igri,niko nece da preuzme bar malo rizika u igri i onda dolazi da anemije u igri gdje nema riješenja u napadu,puno peglanja oko 16-erca rusa,fakticki šanse nisu napravili kako treba jer su rusi vrlo dobri i disciplinovani.
Kazan provalio taktiku Guardiole,bunker i onda kontra im je bila taktika na obje utakmice.Nisu levati,nisu se precijenili i krenuli da se nešto nadigravaju sa Barcom pa da fasuju 6 komada po guzovima ko Real.
Vrlo jaki u odbrani Barca im je zabila samo jedan gol u dva meca.Uglavnom,protiv Barcelone uzeš 4 boda,dok ovi uzeše samo jedan i dovedoše se u situaciju da su bliže ispadanju nego prolasku u drugu fazu (imaju još jedno vrlo teško gostovanje u Kijevu i docekuju Inter na svom terenu_ vrlo teška situacija za aktuelnog prvaka Evrope)
Kazan provalio taktiku Guardiole,bunker i onda kontra im je bila taktika na obje utakmice.Nisu levati,nisu se precijenili i krenuli da se nešto nadigravaju sa Barcom pa da fasuju 6 komada po guzovima ko Real.
Vrlo jaki u odbrani Barca im je zabila samo jedan gol u dva meca.Uglavnom,protiv Barcelone uzeš 4 boda,dok ovi uzeše samo jedan i dovedoše se u situaciju da su bliže ispadanju nego prolasku u drugu fazu (imaju još jedno vrlo teško gostovanje u Kijevu i docekuju Inter na svom terenu_ vrlo teška situacija za aktuelnog prvaka Evrope)
Zadnja izmjena: mister, dana/u 04 nov 2009, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
jak ovaj Rubin hahaahahah

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
nemoj da zalazimo u to sta je sramota.Mirza_Hordas je napisao/la:sramota, samo 0:0
pu 0 0
al haj nea veze vjerujem u prolaz
raznjet ce m0o dinamo
raznjet ce m0o dinamo
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sad igramo sa Interom...Dinamo je zadnje kolo....T-MAC je napisao/la:pu 0 0
raznjet ce m0o dinamo
U jednoj sedmici utakmica sa Interom i Realom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pravi si strucnjaki slicni tebi , ekipa koja je na 5 mjestu u ruskoj ligi da 3 gola na old trafordu a rubin je najjaca ruska ekipa i tamo odigrati nerjeseno je sramotasramota, samo 0:0
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Haj nea veze.Bolji ste od Intera i picite u ,,europeansku,,ligu.T-MAC je napisao/la:pu 0 0
raznjet ce m0o dinamo
Mislim dosadili ste i bogu i narodu,Inter pogotovo a i sevap je malo onu sirotinju bacuske pustiti u zivot.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Stole iz Bora
- Kontakt:
24/11 FC Barcelona 20:45 FC Internazionale Milano
09/12 FC Dynamo Kyiv 20:45 FC Barcelona
09/12 FC Dynamo Kyiv 20:45 FC Barcelona
AMAR OSIM
samo sanjajharishp je napisao/la:Haj nea veze.Bolji ste od Intera i picite u ,,europeansku,,ligu.T-MAC je napisao/la:pu 0 0
raznjet ce m0o dinamo
Mislim dosadili ste i bogu i narodu,Inter pogotovo a i sevap je malo onu sirotinju bacuske pustiti u zivot.![]()
![]()
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Vidi pačenika što su se upalili...
Na muci se poznaju junaci,al mi nismo ni u kakvoj muci...ne zavisimo ni od koga...Sve je u nasim rukama odnosno nogama...Posljednje dvije tekme necu da komentarisem jer cemo u obje pobijediti...Sjetite se samo sezone kad smo posljednju tekmu igrali protiv Werdera pa smo prosli...tako ce biti i ove sezone...Prolazimo i onda korak po korak... 
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.