Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
VfB Stuttgart produzio ugovor sa Labbadiom do ljeta 2016.godine. Moram priznati da Labbadia u VfB-u ove sezone radi odlican posao i da je s obzirom na prethodnu sezonu zasluzio produzenje, ali je po meni glup potez Bobica da je duzina ugovora 4 godine...jer niko ne zna sta se sutra moze dogoditi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Re: VfB Stuttgart
Potpisao Macheda. Pošto su u Unitedovim rezervama čamili i Pique, Zieler, Pogba i Biram Diouf, možda i ovaj bude bingo.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Labbadia solidno vodi ovaj tim,i nezgodan su protivnik svakome,igraju fino i mislim da je odlican potez produzenje ugovora,e sad...sto kaze @amer,4 godine-puno ili ne,to je vec pitanje! 
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: VfB Stuttgart
Iskreno sam veliki skeptik kada je u pitanju ovaj igrač. No on je ovdje planiran kao zamjena nadam se, zn se ko je prva violina u klubu kad je u pitanju istureni špic 
Ali ako ćemo iskreno i nisam neki simpatizer ove ekipe, štoviše mogu reći da su mi ''mrski''. Tako da što se mene tiče pozdravljam ovaj potez
Ali ako ćemo iskreno i nisam neki simpatizer ove ekipe, štoviše mogu reći da su mi ''mrski''. Tako da što se mene tiče pozdravljam ovaj potez
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Svaki dan novi igrač u Hoffenheimu. Na ovaj prelazni rok potrosili su 8,2 mil eura, a biće još pojačanja.Oni će u razigravanje i tu će biti apsolutni favoriti protiv svake ekipe. Ekipa sa velikim potencijalom, ali klub sa velikim greškama u zadnje dvije godine! KAd u ekipi imas toliko omladinski reprezentativaca , a stojis na samom dnu, zapita se čovjek sta su radili kod odabira trenera. Kriminalan izbor trenera zadnje 2 godine.
Koen Casteels - mladi belgijski reprezentativac - 20 godina
Stefan Thesker - mladi njemački reprezentativac -21 godina
Pelle Jensen - U20 reprezentativac Njemačke - 20 godina
Jannik Vestergaard - mladi dnaski repezentativac - 20 godina
Luis Advíncula - A reprezetativac Perua - 22 godine
Afriyie Acquah - A reprezentativac gane - 21 godina
Sebastian Rudy - mladi njemački reprezentativac u zadnjim kvalifikacijam - 22 godine
Daniel Williams - A reprezentativac SAD-a - 23 godine
Sandro Wieser - veliki talenat i A reprezentativac Luksemburga - 19 godina
Roberto Firmino - bivši član U20 Brazila - 21 godina
Kevin Volland - mladi njemački repezentativac - 20 godina
Filip Malbasic - mladi srbijanski reprezentativac - 20 godina
Boris Vukcevic - mladi njemački reprezentativac prije nesreće - 22 godine
Takashi Usami - A reprezentativac Japana - 20 godina
Joselu - mladi španski reprezentativac - 22 godine
Eren Derdiyok - A reprezentativac Švicarske - 24 godine
Ahmed Sassi - mladi reprezentativac Tunisa
Niklas Süle - u18 reprezentativac Njemačke - 17 godina
Kenan Karaman - u20 reprezentativac Turske - 18 godina
Michael Gregoritsch - mladi reprezentativac Austrije i ponajbolji igrač - 18 godina
Seifedin Chabbi - u19 reprezentativac Austrije - 19 godina
Florian Madlmayr - u18 reprezentativac Austrije - 18 godina
Ömer Yildirim - U19 reprezentativac Turske - 18 godina
Patrick Schorr - u19 reprezentativac Njemačke - 18 godina
Russell Canouse - u18 reprezetativac SAD-a - 17 godina
Zach Pfeffer - u18 reprezentativac SAD-a - 18 godina
Davie Selke - U18 reprezentativac Njemačke -18 godina
Stefan Sonderegger - u18 reprezentativac Austrije - 18 godina
Júnior Ponce - treba da debituje za A reprezentaciju Perua - 18 godina, najveći talenat Perua
Guilherme Biteco - Brazilac od koga se puno očekuje - 18 godina
Joseph-Claude Gyau - u23 i u20 reprezentativac SAD-a - 20 godina
Ne znam sta bi rekao na situaciju u ovom klubu. Imaju sve uslove za vrh, potencijal, mlade igrače, ali uzasan stručni kadar
Koen Casteels - mladi belgijski reprezentativac - 20 godina
Stefan Thesker - mladi njemački reprezentativac -21 godina
Pelle Jensen - U20 reprezentativac Njemačke - 20 godina
Jannik Vestergaard - mladi dnaski repezentativac - 20 godina
Luis Advíncula - A reprezetativac Perua - 22 godine
Afriyie Acquah - A reprezentativac gane - 21 godina
Sebastian Rudy - mladi njemački reprezentativac u zadnjim kvalifikacijam - 22 godine
Daniel Williams - A reprezentativac SAD-a - 23 godine
Sandro Wieser - veliki talenat i A reprezentativac Luksemburga - 19 godina
Roberto Firmino - bivši član U20 Brazila - 21 godina
Kevin Volland - mladi njemački repezentativac - 20 godina
Filip Malbasic - mladi srbijanski reprezentativac - 20 godina
Boris Vukcevic - mladi njemački reprezentativac prije nesreće - 22 godine
Takashi Usami - A reprezentativac Japana - 20 godina
Joselu - mladi španski reprezentativac - 22 godine
Eren Derdiyok - A reprezentativac Švicarske - 24 godine
Ahmed Sassi - mladi reprezentativac Tunisa
Niklas Süle - u18 reprezentativac Njemačke - 17 godina
Kenan Karaman - u20 reprezentativac Turske - 18 godina
Michael Gregoritsch - mladi reprezentativac Austrije i ponajbolji igrač - 18 godina
Seifedin Chabbi - u19 reprezentativac Austrije - 19 godina
Florian Madlmayr - u18 reprezentativac Austrije - 18 godina
Ömer Yildirim - U19 reprezentativac Turske - 18 godina
Patrick Schorr - u19 reprezentativac Njemačke - 18 godina
Russell Canouse - u18 reprezetativac SAD-a - 17 godina
Zach Pfeffer - u18 reprezentativac SAD-a - 18 godina
Davie Selke - U18 reprezentativac Njemačke -18 godina
Stefan Sonderegger - u18 reprezentativac Austrije - 18 godina
Júnior Ponce - treba da debituje za A reprezentaciju Perua - 18 godina, najveći talenat Perua
Guilherme Biteco - Brazilac od koga se puno očekuje - 18 godina
Joseph-Claude Gyau - u23 i u20 reprezentativac SAD-a - 20 godina
Ne znam sta bi rekao na situaciju u ovom klubu. Imaju sve uslove za vrh, potencijal, mlade igrače, ali uzasan stručni kadar
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 24 jan 2013, 23:34, ukupno mijenjano 3 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Vraga će biti apsolutni favoriti. Najvjerovatniji trećeplasirani drugoligaš je Klautern, a protiv njih nitko od ovih što se bore za opstanak nije apsolutni favorit. Pogotovo ne Hoffa u kojem je očito previše toga trulo.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Realno Kaiser im ne moze meda, ako se Hoffa stabilizuje i ako se silna pojačanja uklope.KSIVLE je napisao/la:Vraga će biti apsolutni favoriti. Najvjerovatniji trećeplasirani drugoligaš je Klautern, a protiv njih nitko od ovih što se bore za opstanak nije apsolutni favorit. Pogotovo ne Hoffa u kojem je očito previše toga trulo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Sam si rekao - ako i ako. Puno je tih "ako" kod njih. Ove što su došli ne bih baš nazvao nekim pojačanjima, prije prinovama. Advincula nema nikakvog iskustva igranja na ovako visokoj razini, Abraham je ništa više od solidnog IV (rekao bih čak i slabiji od Comppera), a ovaj Ganac iz Parme mi je totalna nepoznanica (doduše ne sumnjam da je bolja opcija nego spominjani ocvali Alou Diarra).FRANK RIBERY je napisao/la:Realno Kaiser im ne moze meda, ako se Hoffa stabilizuje i ako se silna pojačanja uklope.KSIVLE je napisao/la:Vraga će biti apsolutni favoriti. Najvjerovatniji trećeplasirani drugoligaš je Klautern, a protiv njih nitko od ovih što se bore za opstanak nije apsolutni favorit. Pogotovo ne Hoffa u kojem je očito previše toga trulo.
Klautern pak ima sasvim finu ekipicu - Fourtunis, Sippel, Borysiuk, Idrissou, Bunjaku... Sad su se još fino ojačali sa Loweom, Weiserom, Drazanom i B. Kohlerom.
On mene podsjeća na Dolla, a kad je Doll bio naš trener Boga sam molio da što prije ode.smopiBVB je napisao/la:Labbadia solidno vodi ovaj tim,i nezgodan su protivnik svakome,igraju fino i mislim da je odlican potez produzenje ugovora,e sad...sto kaze @amer,4 godine-puno ili ne,to je vec pitanje!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hoffenheim planira da potroši još 15 mil eura, jer su najavili, bar tako na njihovm forumu piše 25 mil eura za ovaj zimski prelazni rok. Kaiserslautern nije losa ekipa, ali realno Hoffenheim je puno jači individualno. No sve zavisi od trenera.KSIVLE je napisao/la:Sam si rekao - ako i ako. Puno je tih "ako" kod njih. Ove što su došli ne bih baš nazvao nekim pojačanjima, prije prinovama. Advincula nema nikakvog iskustva igranja na ovako visokoj razini, Abraham je ništa više od solidnog IV (rekao bih čak i slabiji od Comppera), a ovaj Ganac iz Parme mi je totalna nepoznanica (doduše ne sumnjam da je bolja opcija nego spominjani ocvali Alou Diarra).FRANK RIBERY je napisao/la:Realno Kaiser im ne moze meda, ako se Hoffa stabilizuje i ako se silna pojačanja uklope.KSIVLE je napisao/la:Vraga će biti apsolutni favoriti. Najvjerovatniji trećeplasirani drugoligaš je Klautern, a protiv njih nitko od ovih što se bore za opstanak nije apsolutni favorit. Pogotovo ne Hoffa u kojem je očito previše toga trulo.
Klautern pak ima sasvim finu ekipicu - Fourtunis, Sippel, Borysiuk, Idrissou, Bunjaku... Sad su se još fino ojačali sa Loweom, Weiserom, Drazanom i B. Kohlerom.
Imaš link? Pa zna li se koga još imaju u planu? Znam da su bili aktualni Fazio, Rajković, Iličević i A. Diarra. Ali realno, njih svu četvoricu bi se moglo dobiti za nekih 7-8 milja.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Negdje na forumu sam pročitao, prije par dana. Trazi se killer u napadu i još jedan vezni jer im se sad Salih povredio.Ma nakupovat će on jos nesto do kraja jer im se ne ispada iz lige, a realno u drugoj im nije ni mjesto sobzirom na sve,a pogotovo finansije.Treneri su ih unistili i lose vođena politika, mlade igrače imaju.KSIVLE je napisao/la:Imaš link? Pa zna li se koga još imaju u planu? Znam da su bili aktualni Fazio, Rajković, Iličević i A. Diarra. Ali realno, njih svu četvoricu bi se moglo dobiti za nekih 7-8 milja.
- anton 1983
- Kontakt:
Ne znam baš. meni oni nekak delaju zbrda zdola. Nema neke planske kupovine. Kupuju ko mutavi Wolfsburg, samo što su ovo deca, pa na svakoj poziciji imaš previše potencijala a ništa kaj valja. Sad dal je to sve dobro neznam baš. Struka je u neku ruku zakazala, samo nisam ziher da je sve do trenera već je i do onog ko slaže ovako mutav kadar...
Oni su imali ideju odgojiti igrači MOŽDA ih prodati i biti ono što je BvB. Kad je Ragnick skužio da će mu igrači odlaziti nije tamo više htio raditi. Kasnije je Hoffenheim samo postao klub sa planom kupi jeftino prodaj skupo, no bilo je uz dobre prodaje i preveč promašaja i u zadnje vrijeme ja sam vidim promašaje...
Na početku sezone pado sam u nesvjest kako su ljudi bili sretni sa dovođenjem igrača, a l kaj kad recimo niti onaj Joselu pa niti Derdiyok nisu ni do koljena jednom Ibiševiću i nemrem vjerovati da se Wiese ovako upropastio, a ja sam imo očekivanja da će on biti lider te ekipe...
Oni su imali ideju odgojiti igrači MOŽDA ih prodati i biti ono što je BvB. Kad je Ragnick skužio da će mu igrači odlaziti nije tamo više htio raditi. Kasnije je Hoffenheim samo postao klub sa planom kupi jeftino prodaj skupo, no bilo je uz dobre prodaje i preveč promašaja i u zadnje vrijeme ja sam vidim promašaje...
Na početku sezone pado sam u nesvjest kako su ljudi bili sretni sa dovođenjem igrača, a l kaj kad recimo niti onaj Joselu pa niti Derdiyok nisu ni do koljena jednom Ibiševiću i nemrem vjerovati da se Wiese ovako upropastio, a ja sam imo očekivanja da će on biti lider te ekipe...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Ako se ne varam ovaj Ganac je doveden kao zamjena za Seju. Ma nek troše kad imaju, dabogda doveli neko sexualno pojačanje što bi Antiša rekao. Samo oni mi bacaju na npr. QPR u Engleskoj. Momčad sastavljena od zvučnih imena, ali **** to kad su ta zvučna imena klasični plaćenici.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ofanzivca traze i napadača.Sejo je jednako pokrivao i lijevu stranu i sredinu.Da, klub koji mahnito troši novac, ali bez jasnog plana za budućnost.Dječaka imaju previse u klubu, ali ne i trenera koji će ih voditi.Njima treba neko ko Klopp ko će znati od tih malac izvući kvalitet.KSIVLE je napisao/la:Ako se ne varam ovaj Ganac je doveden kao zamjena za Seju. Ma nek troše kad imaju, dabogda doveli neko sexualno pojačanje što bi Antiša rekao. Samo oni mi bacaju na npr. QPR u Engleskoj. Momčad sastavljena od zvučnih imena, ali **** to kad su ta zvučna imena klasični plaćenici.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Niko ne obraća pažnju na jednu stvar koja se sprema, Bundesliga će premašiti cifru od 300 mil eura potrošenih na pojačanja prvi put u historiji.Čeka se da Wolfsburg, Hoffenheim i Schalke naprave transfere koji se očekuju do kraja prelaznog roka. Hajmo BAstos i drugovi, da još koje poznato lice oplemeni ovu ligu koja je i onako preseksualna. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Troškovi u Bundeski

Ljepše polovice Bundeske

Ljepše polovice Bundeske

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo dovelu si Polanskog iz Mainza.
Po meni gomilanje igraca, s obzirom da slabo ili nikako ne prodaju ali vidjecemo, vrijeme ce pokazati dali pametno posluju ili samo pokusavaju na silu da se izvuku iz problema.

Malo us.an potez, ali eto oni najbolje znaju.
Po meni gomilanje igraca, s obzirom da slabo ili nikako ne prodaju ali vidjecemo, vrijeme ce pokazati dali pametno posluju ili samo pokusavaju na silu da se izvuku iz problema.

Malo us.an potez, ali eto oni najbolje znaju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zgotovljeno danas:
Polanski > Hoffenheim
Compper > Fiorentina
Zimling > Mainz
Escudero > Getafe
Polanski > Hoffenheim
Compper > Fiorentina
Zimling > Mainz
Escudero > Getafe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.