Ja mislim da nece preko 4 gola, cak sta vise, mislim da ce tacno 4 datiLenBias je napisao/la:igraju li danci i dalje na hansena, nisam gledao ni jednu utakmicu ovoga prvenstva, vrijedi li igrati over?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja mislim da nece preko 4 gola, cak sta vise, mislim da ce tacno 4 datiLenBias je napisao/la:igraju li danci i dalje na hansena, nisam gledao ni jednu utakmicu ovoga prvenstva, vrijedi li igrati over?
rekao je lafo danas da ce odigrati najbolje do sad i pokazati sta zna, posto je do sad samo prosjecne patrije pruzaoLenBias je napisao/la:igraju li danci i dalje na hansena, nisam gledao ni jednu utakmicu ovoga prvenstva, vrijedi li igrati over?
2:1Magiiic je napisao/la:Dodin O. (Fra) - South M. (Gbr) 1
Iz jednog jedinog razloga , pad kvote sa 5,50 na 2,20 na francuskinju. Ovi padove kvota meni uvijek pomognu , narucito u tenisu. Ali opet , ovi znalci tenisa ako znaju za ove 2 igracice , ako znaju razlog opadanja neka nam sugerišu. Ovaj par nema u Premieru , zato kolege BHPleyovci i ostali pozurite jer meč špcinje u 12:00h.
SRETNO!
75 %EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurno kec na Španiju protiv Slovenije ?
+ 25%hoshafka je napisao/la:75 %EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurno kec na Španiju protiv Slovenije ?
Ma nista brate samo laganoceze je napisao/la:Hvala pašaEmirSioux89 je napisao/la:
@ceze prodje ovo![]()
I još bih dodao Efes Žalgiris 2 ili h2 i Hrvatska Danska 1 i to je moj triple za večeras.EmirSioux89 je napisao/la: Panathinaikos - Real Madrid - 1 (2.10)
Ja sam igrao kec na CSKA valjda prođezgmiky je napisao/la:CSKA Moskva-Unicaja 149.5 over 1.85
Očekujem brzu i efikasnu košarku, mislim da će biti dosta koševa i po meni je granica preniska tako da bi ovo trebali prebaciti.
sretno
Vec na poluvremenu prebacio.Kazem vam , sve dok ne bude margina nekih 17-18 poena bez razmisljanja cu ga igrati.Magiiic je napisao/la:Kao i prosle 3-4 sedmice danas opet koristim poklon kladionice , a to je M.Teodosic (-12,5+) OVER.
Za njegovu minutazu i broj uzetih suteva ovo je smijesna granica. Sve dok mu ne bude na nekih 17 koseva OVER ce biti zicer. Proslu tekmu je ubacio 22 ili 24 , nisam siguran jer ovo pisem "na suho". A i pala mu je kvota u premieru.
SRETNO !!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.