Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Da vas pitam, jel ocjene sam rastu, bez ikakvih treninga ili sl. 

SAMO ČELIK !
ma jok, ti dajes igracima ocjene kakve hoces
ma ima nekih dodataka nesto, al po meni same ocjene rastu, samo igras utakmice ili simuliras, kad tad poraste

ma ima nekih dodataka nesto, al po meni same ocjene rastu, samo igras utakmice ili simuliras, kad tad poraste

Dobro imaju oni mali dodaci kao sto su kopacke, ali to su gluposti.Edin.- je napisao/la:ma jok, ti dajes igracima ocjene kakve hoces![]()
ma ima nekih dodataka nesto, al po meni same ocjene rastu, samo igras utakmice ili simuliras, kad tad poraste![]()
Jel iko od vas simulira utakmice

SAMO ČELIK !
Adelin je napisao/la:Ja igram sa Leedsom ,sezonu 2018/19 ,zanimljivo pravo![]()
Ev ekipe

Ja sam odigrao par master liga tako sto sam simulirao samoViper je napisao/la:Dobro imaju oni mali dodaci kao sto su kopacke, ali to su gluposti.Edin.- je napisao/la:ma jok, ti dajes igracima ocjene kakve hoces![]()
ma ima nekih dodataka nesto, al po meni same ocjene rastu, samo igras utakmice ili simuliras, kad tad poraste![]()
Jel iko od vas simulira utakmice

Ugl ocjene ti rastu, igrao ti ili simulirao. Igra i moj haver na simuliranje, svi mu igraci preko 100 za 3 sezone

POMOC! Na pesu 2012 mi ovo izbaci kada hocu nesto da spasim,ne mogu nista spasiti
[Edit Data] Unable to Save
[Edit Data] Unable to Save
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
Ja opet skidam PES pa da se zabavim,FIFA nije to.
Nego,imal kakav patch sa vise lige i to drugih il neki balkanski patch?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Imas i jedno i drugoOtelo je napisao/la:Ja opet skidam PES pa da se zabavim,FIFA nije to.

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
aha,oboje imam al nema u FIFI zabave nikakveMirsoNi je napisao/la:Imas i jedno i drugoOtelo je napisao/la:Ja opet skidam PES pa da se zabavim,FIFA nije to.
Nego,imal kakav patch sa vise lige i to drugih il neki balkanski patch?imas PES Edit koji daje Rusku ligu i sve druge divizije lige petice, a ims i balkan patch mozes to sve naci lagano
Aha nasao sam balkan patch al ne znam jel se sa njim moze igrat ML

Morat cu skinut Editovu verziju 2.8
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Moze se igrat ML ja msm, a mozes imati i balkan i pes edit patch u isto vrijeme instaliran a da ti nista ne poremeteOtelo je napisao/la:aha,oboje imam al nema u FIFI zabave nikakveMirsoNi je napisao/la:Imas i jedno i drugoOtelo je napisao/la:Ja opet skidam PES pa da se zabavim,FIFA nije to.
Nego,imal kakav patch sa vise lige i to drugih il neki balkanski patch?imas PES Edit koji daje Rusku ligu i sve druge divizije lige petice, a ims i balkan patch mozes to sve naci lagano
Aha nasao sam balkan patch al ne znam jel se sa njim moze igrat ML![]()
Morat cu skinut Editovu verziju 2.8

Bogotac glavniAdelin je napisao/la:Adelin je napisao/la:

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
@mirsoni hvala prvo cu skinut ovaj pes edit,moram da sa Liverpoolom sve pokorim a onda cu sa Zeljom kad zavrsim 

Ma nema problemaOtelo je napisao/la:@mirsoni hvala prvo cu skinut ovaj pes edit,moram da sa Liverpoolom sve pokorim a onda cu sa Zeljom kad zavrsim

Jel moram imat prijasnje verzije Pe Edita il odma mogu skinut 2.8
Možeš odma 2.8.
-
- Kontakt:
Ima li iko da mi da savjet?
prije sam igrao pes-a (od iss-a do 6) pa sam skroz prestao, prosle godine sam kupio sebi xbox360, posto sam od mnogih ljudi cuo da je pes propao ko zeton, uzeo sam sebi fifa 12 a nedavno i fifu 13. i sve super samo sto mi je skroz dosadilo, neznam do cega je ali svaka sezona koju pocnem dosadi i gameplay itd.. uhvatila me neka nostalgija, tako da cu vjerovatno sam probati dali pes13 ista valja. samo par pitanja:
znam da je engleska liga oduvijek fake, mogu li se promijeniti nazivi klubova?
mogu li se preko xboxa skinuti cak orginal dresovi?
dali postoji manager karijera ko na fifi da imas transfere kup,ligu prvaka,ligu itd?
prije sam igrao pes-a (od iss-a do 6) pa sam skroz prestao, prosle godine sam kupio sebi xbox360, posto sam od mnogih ljudi cuo da je pes propao ko zeton, uzeo sam sebi fifa 12 a nedavno i fifu 13. i sve super samo sto mi je skroz dosadilo, neznam do cega je ali svaka sezona koju pocnem dosadi i gameplay itd.. uhvatila me neka nostalgija, tako da cu vjerovatno sam probati dali pes13 ista valja. samo par pitanja:
znam da je engleska liga oduvijek fake, mogu li se promijeniti nazivi klubova?
mogu li se preko xboxa skinuti cak orginal dresovi?
dali postoji manager karijera ko na fifi da imas transfere kup,ligu prvaka,ligu itd?
Hvala 
Imas PES Edit patch koji donosi sve licencirano i dresove.I postoji i ovo drugo

Imas PES Edit patch koji donosi sve licencirano i dresove.I postoji i ovo drugo
Moram reci da mi je nedostajao PES,Fifa u nekim segmentima jeste bolje al fali joj zabava i nerviranje.Te nema onog veselja kad se da gol.
Sad igram sa Liverpoolom i tekma protiv Uniteda,ja 7 United prvi i do 90min drzim 1:1 i puf Borini uze loptu,prodje igraca i loba golmana i go.
Veoma sam se veselio
Sad igram sa Liverpoolom i tekma protiv Uniteda,ja 7 United prvi i do 90min drzim 1:1 i puf Borini uze loptu,prodje igraca i loba golmana i go.
Veoma sam se veselio
Haha, tako je to sa pesomOtelo je napisao/la:Moram reci da mi je nedostajao PES,Fifa u nekim segmentima jeste bolje al fali joj zabava i nerviranje.Te nema onog veselja kad se da gol.
Veoma sam se veselio

Sad ste me naveli da moram jednu tekmu bacit na PES-u 

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.