I nisam se citavom forumu obracao...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pored nase,navijam za tu repku...Pratim redovno epl,i draze mi je pogledati kad se englez progura u prvi tim,od nekog stranca.Ako cemo tim nacinom,sta imas i sa Arsenalom..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Rockefeller
- Kontakt:
Slazem se sa trxelom. Ne volim Engleze al' oni su ipak najvazniji u engleskim ekipama.
Zadnja izmjena: Rockefeller, dana/u 25 jan 2013, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ujeo vuk magarca... kod nas se to godinama dešava al tek sada se pokazuje malo nepovjerenja prema njemu. Ja sam mu dao rok do ovog ljeta, ustvari do kraja ljetnog prelaznog roka, onda ako i dalje ovako stanje... Ima da ga nemaSamoZeljo je napisao/la:Wenger je najveci prevarant i manipulator u istoriji modernog fudbala. Nevjerovatno koliko covjek zna manipulisati i lagati a da mu to prodje kod sirih narodnih masa. Cak bi i nasi politicari imali sta nauciti od njega.
On mrvicama bolje zasiti nego neko kriskama hljeba. Zna covjek lagati, ali bas ZNA!
Koliko je samo losih igraca doveo i koliko godina nije bas nista osvojio i sve to on fino upakuje i opet ga dizu u nebesa i citamo one djecije gluposti tipa "in Wenger we trust" i slicno tome.
I taman kad potrosi sve kredite, on ce dovesti nekog boljeg igraca i svi sretni jer nisu navikli.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Rockefeller
- Kontakt:
Ja Arsenu dajem rok do 2020/21 a poslije cemo vidjeti. 
Dein (nas) mu vjeruje i daje podrsku, Krojf, pa i SAF ako hocete, mogucnosti su mi ogranicene.
Dein (nas) mu vjeruje i daje podrsku, Krojf, pa i SAF ako hocete, mogucnosti su mi ogranicene.
Naravno,i volio bi gledati da svi top timovi epl,imaju najmanje 5 engleza u prvih 11..Rockefeller je napisao/la:Slazem se sa trxelom. Ne volim Engleze al' oni su ipak najvazniji u engleskim ekipama.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
anell je napisao/la:Arsène Wenger rules out any 'miracle' January signings at Arsenal
http://www.guardian.co.uk/football/2013 ... gs-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;
sta se ocekivalo,da ce rec da ce potpisat,kad je taj bilo sta reko,uvijek je hinjski radio i neka je,tako i treba,jel se procuje da ciljas nekog igraca odma se ukljuci neki drugi klub samo s ciljem da poveca cijenu koju moras platit...ja iskreno ocekujem 2 igraca,sve preko toga bilo bi pretrpavanje ekipe
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ja ne očekujem nijednog 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AaronRamsey
- Kontakt:
A zato realne zene ljube jedna drugoj sisu bog ti pomogorio_Ferdy88 je napisao/la:
![]()
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa Wenger ga je doveo da napravi sirinu u odbrani jos prije par sezona, on evo vec dvije godine nikako ne igra i mamlaz bi shvatio da je njegovo vrijeme gotovo, nije meni zao para nego mi nekako neshvatljivo da igrac radi sebe to radi, shvatao sam Wayna Bridgea ipak je u pitanju plata koju nece za ostatak zivota vise zaraditi ali ovaj amater lijencari za 40k sedmicnoripper je napisao/la:Baš kao da je taj kloc Squilaci sam sebe doveo u klub i sam sebi ponudio ugovor sa arsenalom, odredio platu itd.BigBigBang je napisao/la:Ja mislim da niko nece doci na kraju, mozda jedan onako igrac da se prosiri rooster. Ima li onaj kloc Squilaci obraza, frajer nece nigdje da ode nego odradjuje ugovor do kraja zbog platekakav kloc...
A nigdje krivice wengera za njegovo dovođenje![]()
njegov obraz je vazda cist
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
NajrealnijeAA23 je napisao/la:Ja ne očekujem nijednog
- AaronRamsey
- Kontakt:

mislim da cemo Adriana dovest aBd 
"We have been linked with David Villa but nothing concrete there. We are not on the case,"
"We have not contacted West Ham about Diame."
"We want to make things happen from inside the club. We have the resour ces to do well."
"We have been linked with David Villa but nothing concrete there. We are not on the case,"
"We have not contacted West Ham about Diame."
"We want to make things happen from inside the club. We have the resour ces to do well."
"We lacked energy and sharpness...2005,2006,2007,2008,2009,2010,2011,2012,"(A.Wenger)
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ja ovdje vidim kombinaciju Kos-a i GiroudaAaronRamsey je napisao/la:
kombinacija ramsey i giroud
- frankqqqqq
- Kontakt:
Kako bi ovo prejako bilo vidjeti opetMichael Gooner @MickTheGooner
Jack Wilshere expected to captain Arsenal from start vs Brighton, with both Vermaelen & Arteta ruled out by injury.
- AaronRamsey
- Kontakt:
ima ramseyeve brcicearminarsenal je napisao/la:Ja ovdje vidim kombinaciju Kos-a i GiroudaAaronRamsey je napisao/la:
kombinacija ramsey i giroud
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Šta ste se zadeverali, pa vjerujte meni, ako ne vjerujete Arsenu 
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

Ramsey i Messi - Ramssi
Mislim da ce Arsene sutra odmarati Jacka. Jer ako gledamo realno, preveliko forsiranje Jacka ce dovesti do jos jedne ozljede, a to nebi bilo gut
Ne znam, kako hoče, al bez pojačanja mi nećemo u top 4 ući
I ja mislim da Jack sutra treba ući samo 20-tak minuta i proletat malo, zabit koji gol, asistirati koju i to je to
I ja mislim da Jack sutra treba ući samo 20-tak minuta i proletat malo, zabit koji gol, asistirati koju i to je to
-
BigBigBang
- Kontakt:
Inace Januarski prelazni rok vrvi od igraca svjetske klase koji se mogu kupiti bez da im cijena bude duplo veca nego sto vrijede.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.