Elvir Rahimic
Re: Elvir Rahimic
Čovjek je legenda i u klubu i u reprezentaciji 
Gotova je prica o njemu u reprezentaciji... Nije ni igrao za CSKA, a kamoli da igra u nacionalni dres. Imamo mi rjesenje na tu poziciju i to je Haris Medunjanin.
Da prema naprijed ali prema nazad igrac manje...Josip je napisao/la:Gotova je prica o njemu u reprezentaciji... Nije ni igrao za CSKA, a kamoli da igra u nacionalni dres. Imamo mi rjesenje na tu poziciju i to je Haris Medunjanin.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Medunjanin zna igrati kao defanzivni vezni igrac... hajde ti idi pa pljuj po safetu, i to jedino znasgringobih je napisao/la:Da prema naprijed ali prema nazad igrac manje...Josip je napisao/la:Gotova je prica o njemu u reprezentaciji... Nije ni igrao za CSKA, a kamoli da igra u nacionalni dres. Imamo mi rjesenje na tu poziciju i to je Haris Medunjanin.
- Goalgetter
- Kontakt:
Medunjanin zna igrati nazad kao Rahimic naprijed 
I TI SUTI, MOLIM TE SELEKTOREGoalgetter je napisao/la:Medunjanin zna igrati nazad kao Rahimic naprijed
- Goalgetter
- Kontakt:
Gospodin SVAKOM LONCU POKLOPAC neces mi ti govoriti da sutim.Josip je napisao/la:I TI SUTI, MOLIM TE SELEKTOREGoalgetter je napisao/la:Medunjanin zna igrati nazad kao Rahimic naprijed
Jest samo sto Rahimic neuperedivo kvalitetniji igrac od Mede i ovo malo sto zna u napadu je visestruko bolje nego ono sto ovaj zna u odbrani...... Pa ovaj sa jednom nogom, msm na Generala, je kvalitetniji od Medunjanina.....Goalgetter je napisao/la:Medunjanin zna igrati nazad kao Rahimic naprijed
I svakako bolje da igra Generale nego Zahirevski ili Medunjanim vec kad je Salih-beg onemogucen da nastupi......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hypnose je napisao/la:Jest samo sto Rahimic neuperedivo kvalitetniji igrac od Mede i ovo malo sto zna u napadu je visestruko bolje nego ono sto ovaj zna u odbrani...... Pa ovaj sa jednom nogom, msm na Generala, je kvalitetniji od Medunjanina.....Goalgetter je napisao/la:Medunjanin zna igrati nazad kao Rahimic naprijed
I svakako bolje da igra Generale nego Zahirevski ili Medunjanim vec kad je Salih-beg onemogucen da nastupi......
ovo mora biti na temi najsmjesnije postove na forumu, al fakat
Kao i uostalom svaki tvojJosip je napisao/la:Hypnose je napisao/la:Jest samo sto Rahimic neuperedivo kvalitetniji igrac od Mede i ovo malo sto zna u napadu je visestruko bolje nego ono sto ovaj zna u odbrani...... Pa ovaj sa jednom nogom, msm na Generala, je kvalitetniji od Medunjanina.....Goalgetter je napisao/la:Medunjanin zna igrati nazad kao Rahimic naprijed
I svakako bolje da igra Generale nego Zahirevski ili Medunjanim vec kad je Salih-beg onemogucen da nastupi......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo mora biti na temi najsmjesnije postove na forumu, al fakat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Za mene samo dva igraca mogu biti nasljednici Rahimica, a to su Besic i Kolasinac.
Kakav crni Medunjanin, ima skoro 28 godina i odlazi u Gaziantepspor, pa radije onda staviti Sesara ili Zahirovića, ako ništa mlađi su i defanzivno orijentisani.
@Majstor10, stvarno pretjeruješ.
@Majstor10, stvarno pretjeruješ.
Rahimic nosio kapitensku traku u drugom poluvremenu,kad bi se vratio do marta zašto ne bi mogao igrati ?? NJejgovo iskustvo vrijedi ko mladost i srčanost Zahirovića jer ionako Zahirović je truba prema naprijed,a i pozadi nije nesto pogotov kad nabije loptu sa centra u korner..
Po meni ako General skupi određeni broj utakmica do marta bi definitivno trebao igrati protiv Grče. Treba nam takav iskusan igrač. On možda nema snage da trči kao ovi mlađi, ali zato ima mozga i dosta iskustva da se ne troši bez potrebe, tj. troši snagu na inteligentan način. U svakom slučaju, raduje me da još može igrati.
elvire idi u penziju više, naporan si, imaš 40 godina a još igraš iako neigraš uopšte nego dodaješ lopte na treningu
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Kakvi bolidi posjecuju ovaj forumPanda je napisao/la:elvire idi u penziju više, naporan si, imaš 40 godina a još igraš iako neigraš uopšte nego dodaješ lopte na treningu
i ja isto kazem, to je tako sta ces, ljudi ne znaju sta ce, ovo je nova doba, i stress sindrom je uzeo cijeli svijet i tako ovdje, sve nebuloze majke migrgr je napisao/la:Kakvi bolidi posjecuju ovaj forumPanda je napisao/la:elvire idi u penziju više, naporan si, imaš 40 godina a još igraš iako neigraš uopšte nego dodaješ lopte na treningu
Treba prilikom registrovanja postaviti neki test inteligencije da se svakakvi maloumnici i trolovi ne mogu registrovati.
DRUG NEBI TI PUNCA
Što se mene tiče,neka General igra još 5 godina
....Pravi komandos odbrane...ČOVJEK BETON
Rahimaga je tip koji ''bezbolno''pravi faulove odvali tipu nogu,i sudija opet prekontaje da li da mu da zuti.
Plus sto i kad napravi faul gleda gdje ce.Nije on dzabe general u jednom ne bas malom CSKA i dan danas.
Plus sto i kad napravi faul gleda gdje ce.Nije on dzabe general u jednom ne bas malom CSKA i dan danas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.