FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

LBJ MVP
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la LBJ MVP » 25 jan 2013, 15:51

ripper je napisao/la:@LBJ care, nije ni tebi lako u životu izgleda :shock: valja u pola tri pisati seminarski rad u Guardioli :lol: :lol:
Ma nije moje tastature djelo.Nemam ja vremena za ovog,čudo je i što sam pročitao,al kad sam već pročitao ne bi bilo fino da vi ostanete zakinuti za ovakvo remek djelo.Naravno sve uz dozvolu autora.

Nažalost ponovo je jedino @azter napisao smislen odgovor na to,šteta što vas nema više takvih ova tema bi se onda i mogla čitati.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 jan 2013, 16:00

Neznam za vas,ali meni Pedro svaku utakmicu izgleda sve bolje,rastrcan je,zna podvalit loptu,bolja mu je i zavrsnica i super se snalazi u sesnaestercu.Iniesta-Messi-Pedro je ubitacno i nema razloga ovo mjenjati.A Alexis i David bi trebali naci neki novi klub,barem jedan.
Keep walking.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 jan 2013, 18:11

Cautinho je napisao/la:Neznam za vas,ali meni Pedro svaku utakmicu izgleda sve bolje,rastrcan je,zna podvalit loptu,bolja mu je i zavrsnica i super se snalazi u sesnaestercu.Iniesta-Messi-Pedro je ubitacno i nema razloga ovo mjenjati.A Alexis i David bi trebali naci neki novi klub,barem jedan.
Pedro je bio i bit ce uvijek jedan od okosnica Barcelonine igre. On cesto svojom trkom razbija autobuse protivnickih timova i to radi kao niko drugi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 25 jan 2013, 20:01

iniesta i busquets na rukometnoj utakmici španija-slovenija :)

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 25 jan 2013, 20:02

Cautinho je napisao/la:Neznam za vas,ali meni Pedro svaku utakmicu izgleda sve bolje,rastrcan je,zna podvalit loptu,bolja mu je i zavrsnica i super se snalazi u sesnaestercu.Iniesta-Messi-Pedro je ubitacno i nema razloga ovo mjenjati.A Alexis i David bi trebali naci neki novi klub,barem jedan.
Alexis pravac novi klub, a Villa ulogu džokera s klupe i povremeno u prvoj postavi i to je taman.
Smoke Weed Everyday!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 jan 2013, 20:21

Smijel se ko kladiti da ce prije Villa napustiti klub nego Alexis :D
Visca el Barça ! Mes que un club !

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 25 jan 2013, 20:33

Nažalost, biće tako, ovo su samo moje želje. :D
Smoke Weed Everyday!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 jan 2013, 21:43

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 jan 2013, 03:39

M4kaveli je napisao/la:Izgleda da ce u Clasicu Varane cuvati Lionela Messija. :lol:
Lak zadatak. Nije Messi Ronaldo da baca po podu glumce poput Piquea, Alvesa i sl., tako da "mesaji" predstoji samo da nastavlja pomicati lopte kod slobodnjaka gdje poželi.

Uostalom, ovo je bitna utakmica, nema tu Varane koga čuvati :lol:
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 jan 2013, 11:01

RealMoudrid je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Izgleda da ce u Clasicu Varane cuvati Lionela Messija. :lol:
Lak zadatak. Nije Messi Ronaldo da baca po podu glumce poput Piquea, Alvesa i sl., tako da "mesaji" predstoji samo da nastavlja pomicati lopte kod slobodnjaka gdje poželi.

jesi ti care zapeo za vracanje lopte messija ,lik vratio loptu u vrh glave pola metra a zivi zid za metar ,makar za toliko se isto priblizio lopti od mjesta gdje je sudija ga postavio i dodjes na isto,ja nezz sto to potenciras stalno ko da je nezz sta uradio ccc svasta ,nije ni prvi ni zadnji igrac koji je to uradio ,to je standardno pogotovo kad misli da zivi zid nije na pristojnoj udaljenosti i normalno da ce malo pomjerit loptu,eto ronaldo to nikad nije uradio ccc
ovi realovi navijaci od misa uvijek naprave slona,ovo je messijeva prevara stoljeca ja mislim :lol: ,
pa ko da ne gledas fudbal bog te osim el clasica ccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 26 jan 2013, 11:20

Zasto Messi ne nosi svoje nove kopacke,vec one zute sto svak ima?
Keep walking.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 jan 2013, 11:22

slika

golom messija protiv malage titova barca je dosla do 100. gola ove sezone u svim takmicenjima
i prvi je klub u ligama petica koji je dosao do te brojke .

66 u la ligi (20 utakmica) ,
19 golova u 6 utakmica kupa kralja,
11 golova u 6 utakmica u ligi prvaka
4 gola u superkupu spanije
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 jan 2013, 11:26

Cautinho je napisao/la:Zasto Messi ne nosi svoje nove kopacke,vec one zute sto svak ima?
ma joj nezz ni koje nosi ,ma nek igra i u starkama ako hoce :mrgreen: ,samo da zabija golove i daje asistencije saigracima to je bitno a kopacke kakve god su

MES QUE UN CLUB !!!

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 26 jan 2013, 11:27

RealMoudrid je napisao/la:

Kopiraću ti ovo posle utakmice pa ćeš vidjeti kakav si čudak. ;)
Smoke Weed Everyday!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 jan 2013, 11:35

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

ovih nikad dosta ,ubice :D :lol:

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 jan 2013, 11:46

slika

Lionel Messi sutra ima priliku da obori još jedan rekord. Naime, ukoliko sutra postigne bar jedan pogodak, postat će najmlađi igrač u historiji španjolske Primere koji je postigao 200 pogodaka.

MES QUE UN CLUB !!!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 26 jan 2013, 11:48

Za ovog Messija bi svake godine trebali posebno praviti Guinisovu knjigu rekorda.Extended version. :D
Keep walking.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 12:16

Cautinho je napisao/la:Za ovog Messija bi svake godine trebali posebno praviti Guinisovu knjigu rekorda.Extended version. :D
Ybga onda ce biti i "Ginis je fanatik Barcelone" pa su i ti rekordi nebitni. Po njima sve sto nije firaunskog porijekla ne moze da valja. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 26 jan 2013, 14:15

postoji mogućnost da messi sutra ne igra. trenirao je sa ekipom i ulazi u sastav, no nije sigurno da će zaigrat. šta znam, možda bi bilo pametno odmorit ga pred duel sa realom, eventualno ga ubacit zadnjih pola sata.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 14:18

azTer je napisao/la:postoji mogućnost da messi sutra ne igra. trenirao je sa ekipom i ulazi u sastav, no nije sigurno da će zaigrat. šta znam, možda bi bilo pametno odmorit ga pred duel sa realom, eventualno ga ubacit zadnjih pola sata.
zbog onog rekorda uzastopno postignutih golova (isti broj golova kao i pravi Ronaldo) mislim da ce igrat tekmu.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.