FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
đesi komedijaš jufkaš, razguli i prati njanjajevoBatistuta je napisao/la:Proslavljeni srpski internacionalac Marko Pantelic blizu potpisa za Zeljeznicar. Izvor je clan uprave, a razlog dolaska ovog velikog pojacanja je njegova nova supruga koja je rodjena Sarajka.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- SarajlijaTM
Vazda je bio prava raja i jedan od onih koji izumiru,onih koji vole svoj klub,a da pri tom ne mrze komsijski...nime_tm87 je napisao/la:
Jedna zanimljiva slicica
p.s.-kad je krenuo s kocijom krug oko koseva,pa se zaustavi kod juga i nazad

Husref je uvijek volio Zelju. Druzio se sa Zeljinom rajom. Normalno da mu srce kuca za Sarajevo to je neupitno. Ali ne sjecam se da je ikada navijao protiv Zelje. Cak kad je Sabahudinu Topalbecirevic pokusavao da ugasi Zelju u ratu oba brata Musemic su bili protiv.
On je raja sa Amarom ono bas raja. Jest da zvuci ko ljakse kad prica i ima nekih seljackih fazon opet je raja. Ali takva je sva stara sarajevska raja. Nije prije bilo ovoliko mrznje nije se raslo u mrznji.
Izgleda nista od Adilovica i transfera. Ne moze Minhen da nadje spoznora koji bi pokrio troskove. A za Svraku kazu nista napismeno nije stiglo mada su Izraelci bili ono bas zainteresovani.
On je raja sa Amarom ono bas raja. Jest da zvuci ko ljakse kad prica i ima nekih seljackih fazon opet je raja. Ali takva je sva stara sarajevska raja. Nije prije bilo ovoliko mrznje nije se raslo u mrznji.
Izgleda nista od Adilovica i transfera. Ne moze Minhen da nadje spoznora koji bi pokrio troskove. A za Svraku kazu nista napismeno nije stiglo mada su Izraelci bili ono bas zainteresovani.
To i jeste normalna logika,obozavaj i voli svoje a postuj tudje,kamo srece da mi i pitari svake godine igramo grupne faze Evropskih takmicenja.SarajlijaTM je napisao/la:Vazda je bio prava raja i jedan od onih koji izumiru,onih koji vole svoj klub,a da pri tom ne mrze komsijski...nime_tm87 je napisao/la:
Jedna zanimljiva slicica
p.s.-kad je krenuo s kocijom krug oko koseva,pa se zaustavi kod juga i nazad
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Nakon sto su komsije doveli Dzakmica nisam siguran da cemo se prosetati do odbrane titule prvaka, sto je mozda u jednu ruku i dobro, ali i dalje tvrdim da ovo nije dovoljno za Evropu cime raspolazemo.
No po meni je od Evrope vaznije u domacem prvenstvu da uspostavimo dominaciju nesto slicno kao Dinamo u Hrvatskoj, a kada budemo u stanju ulagati novce u igrace onda mozemo ocekivati iskorak u Evropi.
No po meni je od Evrope vaznije u domacem prvenstvu da uspostavimo dominaciju nesto slicno kao Dinamo u Hrvatskoj, a kada budemo u stanju ulagati novce u igrace onda mozemo ocekivati iskorak u Evropi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BegBasagic
amerosm je napisao/la:Nakon sto su komsije doveli Dzakmica nisam siguran da cemo se prosetati do odbrane titule prvaka, sto je mozda u jednu ruku i dobro, ali i dalje tvrdim da ovo nije dovoljno za Evropu cime raspolazemo.
Jel to ozbiljno !?

"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
-
- Kontakt:
Jedan igrač ne pravi razliku, Dzakmić nije igrao pola godine, zašto bi bio bolji od Sesara? Ista stvar i sa Osmanagićem, jesu dobri igrači, ali se sve to treba uigrati i posložiti.Dok god oni dovode igrače na pola godine + pola godine, ja sam uvjeren da nema ništa od titule sa njihove strane.Već u Zenici će kiksati, Vlado je opasno krenuo prema evropi.amerosm je napisao/la:Nakon sto su komsije doveli Dzakmica nisam siguran da cemo se prosetati do odbrane titule prvaka, sto je mozda u jednu ruku i dobro, ali i dalje tvrdim da ovo nije dovoljno za Evropu cime raspolazemo.
Gledah danas Pape je najavio da će Kvesić dobit sigurno dobru minutažu. Nek mu je sa srećom 

Milan Pavlović
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... n-pavlovic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... n-pavlovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Zamajavanje oko budalastine, sta je ko doveo i koga je doveo. I drugi slicno razmisljaju tipa mi imamo dva reprezentativca u ekipi.Osmanagic i Dzakmic su dobri fudbaleri i to cemo svi vidjeti ali da ce sve zavisiti od njih dvojice tesko a prije svega treba gledat u svoju avliju. Po meni ovi igraci na koje se borac namjerio bili bi beton da to mogu ispostovati sa parama sreca nasa pa nemogu.Ovako samo sami sebi najveca sansa i najveca prijetnja.plavetniloo je napisao/la:Jedan igrač ne pravi razliku, Dzakmić nije igrao pola godine, zašto bi bio bolji od Sesara? Ista stvar i sa Osmanagićem, jesu dobri igrači, ali se sve to treba uigrati i posložiti.Dok god oni dovode igrače na pola godine + pola godine, ja sam uvjeren da nema ništa od titule sa njihove strane.Već u Zenici će kiksati, Vlado je opasno krenuo prema evropi.amerosm je napisao/la:Nakon sto su komsije doveli Dzakmica nisam siguran da cemo se prosetati do odbrane titule prvaka, sto je mozda u jednu ruku i dobro, ali i dalje tvrdim da ovo nije dovoljno za Evropu cime raspolazemo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nasi samo da nadju tu neku formu i desi ce se sto i prosle sezone. Imamo strasno dobar tim za nase uslove. Na svakoj poziciji smo dobro pokriveni.
NO PYRO NO PARTY
Ma ja ocekujem na kraju razliku izmedju nas i drugoplasiranog minimum 6 bodova.I mislim da ce Siroki biti drugi. Sarajevo ako ovako misli osvojiti nesto , nacekat ce se Boga mi dosta. Svake polusezone odu 3-4 ponajbolja igraca , dodju nova 3 , udju u formu, i odose ... Evo sada i Dzakmic izgleda potpisao na pola godine. Mislim da smo bez konkurencije za ovu sezonu ( realno
).

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Meni fali lijevo krilo i to je to.neko brz,prodoran i dobar ljevak.Fali mi i dzaba.Buu je napisao/la:Nasi samo da nadju tu neku formu i desi ce se sto i prosle sezone. Imamo strasno dobar tim za nase uslove. Na svakoj poziciji smo dobro pokriveni.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Brkovic ?boccaccio je napisao/la:Meni fali lijevo krilo i to je to.neko brz,prodoran i dobar ljevak.Fali mi i dzaba.Buu je napisao/la:Nasi samo da nadju tu neku formu i desi ce se sto i prosle sezone. Imamo strasno dobar tim za nase uslove. Na svakoj poziciji smo dobro pokriveni.
Ma eto,nemam pojma sta bih ti rekao.Opet mi fali krilopile87 je napisao/la:Brkovic ?boccaccio je napisao/la:Meni fali lijevo krilo i to je to.neko brz,prodoran i dobar ljevak.Fali mi i dzaba.Buu je napisao/la:Nasi samo da nadju tu neku formu i desi ce se sto i prosle sezone. Imamo strasno dobar tim za nase uslove. Na svakoj poziciji smo dobro pokriveni.

Smajic ?boccaccio je napisao/la:
Ma eto,nemam pojma sta bih ti rekao.Opet mi fali krilo

Stanićboccaccio je napisao/la:Meni fali lijevo krilo i to je to.neko brz,prodoran i dobar ljevak.Fali mi i dzaba.Buu je napisao/la:Nasi samo da nadju tu neku formu i desi ce se sto i prosle sezone. Imamo strasno dobar tim za nase uslove. Na svakoj poziciji smo dobro pokriveni.

On je lijevo krilo vidio u zivotu samo kod nas u klubu,kao i Stanic lijevog beka...to su sve rjesenja kao krpljenje pozicije.Smajic je ekstra za desnog krila,Brkovic je poluspic neki ili cak i spic,moze i lijevo,uglavnom vise nego Smajic.Mogu oni odigrati dobro,ali to se treba dokazati na toj poziciji,iako kontam da su to dva dobra i brza igraca.meni nekako treba klasicno lijevo krilo po vokaciji,neko ko je to igrao u zivotu i ko ima dobar igracki status,renome.Eto.Ja ne vidim takvog u Zelji,iako ova dvojica mogu krpiti tu poziciju.Ali hebo vise ovo krpljenje.pile87 je napisao/la:Smajic ?boccaccio je napisao/la:
Ma eto,nemam pojma sta bih ti rekao.Opet mi fali krilo

Krpimo do tituleboccaccio je napisao/la:
On je lijevo krilo vidio u zivotu samo kod nas u klubu,kao i Stanic lijevog beka...to su sve rjesenja kao krpljenje pozicije.Smajic je ekstra za desnog krila,Brkovic je poluspic neki ili cak i spic,moze i lijevo,uglavnom vise nego Smajic.Mogu oni odigrati dobro,ali to se treba dokazati na toj poziciji,iako kontam da su to dva dobra i brza igraca.meni nekako treba klasicno lijevo krilo po vokaciji,neko ko je to igrao u zivotu i ko ima dobar igracki status,renome.Eto.Ja ne vidim takvog u Zelji,iako ova dvojica mogu krpiti tu poziciju.Ali hebo vise ovo krpljenje.

Trenutno korisnika/ca: bvsic, NeSamSafetee i 35 gostiju.