Nadam se da si ulozio 100000km da budes u kakvom takvom plusuHuska je napisao/la:Huska je napisao/la:Dortmund - Nurnberg 1
Lyon gg1
Nantes dg1
Sassuolo gg1
Kvota:2,16
Idemo cetvrti zaredom aBd
Idemo dalje, sutra po peti zaredom
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ako te zanima uložio je 30 KM ( koju marku gore dole )
Tako da je ovo najpametnije
Svaka čast care...
Tako da je ovo najpametnije

Svaka čast care...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pa mene bi srce opalilo da sam uložio 30 km i pao

miami 101,5+
sacramento -100,5
nba kladionicari kako vam se cine ova dva para i koje su vase preporuke za veceras? nisam jos gledao strijelce
sacramento -100,5
nba kladionicari kako vam se cine ova dva para i koje su vase preporuke za veceras? nisam jos gledao strijelce

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bravo, tako se igra!Huska je napisao/la:Huska je napisao/la:Dortmund - Nurnberg 1
Lyon gg1
Nantes dg1
Sassuolo gg1
Kvota:2,16
Idemo cetvrti zaredom aBd
Idemo dalje, sutra po peti zaredom

Sutra obavezno postavljaj, treba mi da se odlepim i ja malo

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Miami bi mogao ići preko, igra sa puno slabijom ekipom pa bi moglo ovo ići kantanje al ne znam koliko će James i Wade igrati, al neće ispod 30 minuta tako da...moglo bi...LenBias je napisao/la:miami 101,5+
sacramento -100,5
Hm, Sacramentu je zadalo stvarno veliku granicu

Evo i ja čekam nekoga da malo prokomentarišemo igrače...
kvota 2 i jest najbolja za kladionicu.. jedino tako mozees pare dignut ko covjek ili moras imat srece pa da ubodes kvote od par stotina/hiljada
)

gledam igrace i ne vuce me na prvu nista, wall u premieru na 15,5
mozda lakersi (trebali bi konacno nekoga u pobjediti) ili gasol over, nema howarda veceras

Igrat cu karinu kad listic nemoze proci evo 45 min pokusavam,bem ti premier i ****..a i uopste nisu ponudili ovaj Washington u hendikepu tako da se moram zadovoljiti 1.45,naravno ako uspijem iako listic uplatiti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja na jednom listiću čekamLenBias je napisao/la:gledam igrace i ne vuce me na prvu nista, wall u premieru na 15,5mozda lakersi (trebali bi konacno nekoga u pobjediti) ili gasol over, nema howarda veceras
miami - 1x
Oklahoma -x2
La Lakersi - 1x
za 11 KM

Mike D'Antoni confirmed that Dwight Howard (shoulder) is "fine" and is expected to start against the Jazz Friday.LenBias je napisao/la:gledam igrace i ne vuce me na prvu nista, wall u premieru na 15,5mozda lakersi (trebali bi konacno nekoga u pobjediti) ili gasol over, nema howarda veceras
Treba howarda under igrat. Nmg zamislit kakvog ja igraca udaram po underu vecinu utakmica.. al vecinom i prodje
A sto na Washington? Evo ja kontam da stavima pare na Minesotumiky_hz je napisao/la:Igrat cu karinu kad listic nemoze proci evo 45 min pokusavam,bem ti premier i ****..a i uopste nisu ponudili ovaj Washington u hendikepu tako da se moram zadovoljiti 1.45,naravno ako uspijem iako listic uplatiti

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Krenuo u utorak sa 10 KM i lagano nigdje mi se ne zuri, trenutno imam dovoljno da duplam samo i da mi na racunu i dalje stoji tih 10KM, tako da nemam sta izgubiti.Arhitekt je napisao/la:
Nadam se da si ulozio 100000km da budes u kakvom takvom plusu
Samo da hoce ovaj Premier proradit moram uplatit za sutra, treba sutra na poso, a necu stici na svabe i talijane

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Chicago-Golden State 2 2,10
Miami-Detroit (+9,5) h1 1,85 (pobjeda Miamia vise od 9,5 razlike)
Miami-Detroit (+9,5) h1 1,85 (pobjeda Miamia vise od 9,5 razlike)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
nema howarda u ponudisoxx je napisao/la:Mike D'Antoni confirmed that Dwight Howard (shoulder) is "fine" and is expected to start against the Jazz Friday.LenBias je napisao/la:gledam igrace i ne vuce me na prvu nista, wall u premieru na 15,5mozda lakersi (trebali bi konacno nekoga u pobjediti) ili gasol over, nema howarda veceras
Treba howarda under igrat. Nmg zamislit kakvog ja igraca udaram po underu vecinu utakmica.. al vecinom i prodje

na manji/srednji ulog mozda probati ovo?

-
- Kontakt:
Curry preko 20,5
Lakersi 1
James preko 26,5
Durant preko 29,5
Joe Johnson ispod 17,5
Deron preko 17,5
Lakersi 1
James preko 26,5
Durant preko 29,5
Joe Johnson ispod 17,5
Deron preko 17,5
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nema ni B.Lopeza u ponudi, po meni i on će u under, a ne može se uplatit listić, bem ti premierLenBias je napisao/la:nema howarda u ponudisoxx je napisao/la:Mike D'Antoni confirmed that Dwight Howard (shoulder) is "fine" and is expected to start against the Jazz Friday.LenBias je napisao/la:gledam igrace i ne vuce me na prvu nista, wall u premieru na 15,5mozda lakersi (trebali bi konacno nekoga u pobjediti) ili gasol over, nema howarda veceras
Treba howarda under igrat. Nmg zamislit kakvog ja igraca udaram po underu vecinu utakmica.. al vecinom i prodje![]()
Pustiću sunce da topi ljubav!
Ispratit ću ovo... na markicu dostaLenBias je napisao/la:

igro sam ja lopeza under u bet lajvu
al fulo tu hrvate
imate i u bhplay

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.