Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
momci jel cekamo mirzu veceras 
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja ću pratiti, da vidim šta će doktori košarke Bogans i Stackhaus uraditi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
WakaFlocka
- Kontakt:
Nadam se da ce mi Teletovic za rodjendan pruziti jednu dobru partiju 
nek je sretan,sve najboljeWakaFlocka je napisao/la:Nadam se da ce mi Teletovic za rodjendan pruziti jednu dobru partiju
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Samo da vam kazem, idite spavati ako do poluvremena ne odigra koju minuticu .. Zadnje dvije sam na taj nacin odradio i nisam mnogo ispastao ..
sretan ti rodjendan a naravno da smo tu 
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
sto si ti mene pomijesao s nekimlegenda reala je napisao/la:Ma ja ću pratiti, da vidim šta će doktori košarke Bogans i Stackhaus uraditi![]()
a dobra ti ova, pratim i ja bogansa i stackhausa dugo, mašine su
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Veceras 15+ min po mojim procjenama
uglavnom tu smo, naprijed mirza
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža
I od mene pozdrav....je'l sve "udure" ?
Mirzi sanse da udje 10%...al kao sto je trener jednom izjavio, moze nekad igrati 20 minuta,a nekad ni minut, pa vidjet cemo da li ce to ispostovati...
Mirzi sanse da udje 10%...al kao sto je trener jednom izjavio, moze nekad igrati 20 minuta,a nekad ni minut, pa vidjet cemo da li ce to ispostovati...
Kindže, kindže...
naravno, kao i svaki puta do sadasanjingr je napisao/la:momci jel cekamo mirzu veceras
BUDI PONOSAN
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, brcak108, gazda664, LFC_IRFO i 16 gostiju.
Al nas ima Masala.Ne brinite nista babo je tu,ako nista zbog raje i da koju opsujemo
Al nas ima Masala.Ne brinite nista babo je tu,ako nista zbog raje i da koju opsujemo
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ne udje li veceras lično ću jaja da otkinem PJ Carlesimu i da ih bacim sa Brooklynskog mosta
Mirza mora igrati, jos ako ne bude išao šut a on ga ne bude htio ubaciti, onda ce tek da vidi sta ga je snaslo
Mirza mora igrati, jos ako ne bude išao šut a on ga ne bude htio ubaciti, onda ce tek da vidi sta ga je snaslo
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
vala ako ga veceras ne ubaci ima da PJ opletemo momacki 
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Jel to prozivka??
TU!
A do kad cu izdrzati to je vec pitanje,sutra na arbajtung u prvu hebem ti poso ko ga izmisli
TU!
A do kad cu izdrzati to je vec pitanje,sutra na arbajtung u prvu hebem ti poso ko ga izmisli
pa i nema nas nesto, a cini mi se da je mirzoni najbolje partije pruzao kada nas nije bilo punogazda664 je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, brcak108, gazda664, LFC_IRFO i 16 gostiju.
BUDI PONOSAN
zna i on da ga samo vjerni prate uvijek tad i zabija najvisebrcak108 je napisao/la:pa i nema nas nesto, a cini mi se da je mirzoni najbolje partije pruzao kada nas nije bilo punogazda664 je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, brcak108, gazda664, LFC_IRFO i 16 gostiju.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Grijesis najbolju partiju je pruzio kad je bilo oko 200 ljudi tu sto reganih, sto gostijubrcak108 je napisao/la:pa i nema nas nesto, a cini mi se da je mirzoni najbolje partije pruzao kada nas nije bilo punogazda664 je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, brcak108, gazda664, LFC_IRFO i 16 gostiju.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ima nesto u toj teorijibrcak108 je napisao/la:pa i nema nas nesto, a cini mi se da je mirzoni najbolje partije pruzao kada nas nije bilo punogazda664 je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, brcak108, gazda664, LFC_IRFO i 16 gostiju.
Kad je tekma?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ajmo novu prozivku 
Ma i prosli put nas je bilo malo pa nije igrao...
zna li neko koliki je Mirzin najduzi niz bez igranja bio kod Averya?
Ma i prosli put nas je bilo malo pa nije igrao...
zna li neko koliki je Mirzin najduzi niz bez igranja bio kod Averya?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.