Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
amerosm
-
Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:bear grylls je napisao/la:Po meni odlican potez jetsa

. Predsjednik jetsa nema namjeru da mu da ogroman novac kad mu poslije sljedece saezone istekne ugovor a mogu za njega dosta dobiti jer ipak kad je zdrav on je najbolji korner lige.
Kako bi on nama leg'o

Samo nemam koga ponudit

Ponudite tog sa tvog avatara i rijesen problem...

Jos dobijete Sancheza i Tebowa kao extra poklon.
Bas me zanima sta ce Jetsi za njega traziti...Ja mislim da ce se prije odluciti za kvalitetne pickove, nego li nekog kvalitetnog igraca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 24 jan 2013, 18:41
TREBA VIDJETI KAKO CE SE OPORAVITI ON IPAK ACL..nebi mu ja dao vise toliko para koliko trazi zbog povrede ebiga
pogledajte samo sta se desi sa Fortea ove gopdine.. toliko prasine para ovo ono i onda covjek 3 puta u sezoni pauzira neigra zbog iste povrede..pa eto bas 3 puta je napustao utakmicu i nije se vracao po najmanje sedmicu dvije ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Edin TM87
-
Kontakt:
Ma yebes pare ako ce bit shutdown corner k'o i do sad sto je bio, ybg ACL bio i Peterson pa vidi sta uradi, oporavit ce se, nije toliko CB zahtjevna pozicija sta ces. Kad on igra, to je najbolji WR out i onda je lakse odbrani.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
bear grylls
-
Kontakt:
Postao/la bear grylls » 24 jan 2013, 20:04
Edin TM87 je napisao/la:Ma yebes pare ako ce bit shutdown corner k'o i do sad sto je bio, ybg ACL bio i Peterson pa vidi sta uradi, oporavit ce se, nije toliko CB zahtjevna pozicija sta ces. Kad on igra, to je najbolji WR out i onda je lakse odbrani.
To je sto se vjestine tice izuzetno zahtjevna pozicija posebno u danasnjem nflu gdje na svakom koraku imas strasne receivere. Ne trazi se od njih da prave tackle kao sto to rade safetiji ali ipak i to je dio njihovog posla nimalo laka pozicija.
-
Edin TM87
-
Kontakt:
bear grylls je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Ma yebes pare ako ce bit shutdown corner k'o i do sad sto je bio, ybg ACL bio i Peterson pa vidi sta uradi, oporavit ce se, nije toliko CB zahtjevna pozicija sta ces. Kad on igra, to je najbolji WR out i onda je lakse odbrani.
To je sto se vjestine tice izuzetno zahtjevna pozicija posebno u danasnjem nflu gdje na svakom koraku imas strasne receivere. Ne trazi se od njih da prave tackle kao sto to rade safetiji ali ipak i to je dio njihovog posla nimalo laka pozicija.
Ma nisam na to mislio, nego sto se povreda tice, prije ce se neka druga pozicija povrijedit, znaci iako je ACL ne mora znacit da ce opet bit povrijedjen, a sto se vjestine tice jedna od najzahtjevnijih pozicija u odbrani, ako ne i najzahtjevnija...

-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 24 jan 2013, 21:36
Ma znam edine ali puno para rizik ... Nije svako robot ko Peterson i Rose koji su atletski gledano roboti a ne ljudi ... Vidjet cemo ebiga mi netrebamo kornere imamo dva pro bowlera libo nas kita

... Dajte nam kakvih u OL
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Taktičar
-
Kontakt:
Slažem se sa Amerom da će prije tražiti pickove u zamjenu za njega, ako se odluče na razmjenu. A čini mi se da su bliže odluci da ga razmijene jer vjerovatno kreću u rebuliding. Osim toga imaju problema sa salary capom, tako da je teško da će mu moći ponuditi pare koje će kao najbolji CB s pravom tražiti.
Što se povrjede tiče to je jedna od najtežih sportskih povrjeda i budućnost nakon nje je prilična nepoznanica. Puno više igrača se nažalost ne vrati na stari nivo. Primjeri poput Petersona su izuzeci.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
-
Rodman
-
Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:Ma znam edine ali puno para rizik ... Nije svako robot ko Peterson i Rose koji su atletski gledano roboti a ne ljudi ... Vidjet cemo ebiga mi netrebamo kornere imamo dva pro bowlera libo nas kita

Ma opet če naše budale nekog levata uzeti na draftu u prvom krugu ala Williams i Carimi, daj bože da griješim.
1round: OT
2round: LB
3round nemamo(Marshall trade)
4round: WR
5round: CB
6round: OT/OG
TE treba tražit u FA, ima dosta solidnih igrača. Obavezno se riješit Davisa, jbo mu Lovie porodicu.
Obavezno potpisati Meltona, Roacha, Louisa, Urlachera(za manje pare), možda još Bowmana, Collinsa, Idonijea i Hayesa.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
-
amerosm
-
Kontakt:
Rob Ryan je novi DC Ramsa...Steta sto ce BB i ovaj put propustiti priliku angazovati kvalitetnog DC-a (jer ih ima na trzistu), a mi cemo dalje morati gledati Patrici-ju na toj funkciji.
-
Rodman
-
Kontakt:
Rob Ryan kvalitetan DC ?

Reci da se zezaš. Lik je precjenjen, odbrana mu nikad nije bila u top20, bolji vam je odabir Lovie ako več tražite nekog.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
-
amerosm
-
Kontakt:
Rodman je napisao/la:Rob Ryan kvalitetan DC ?

Reci da se zezaš. Lik je precjenjen, odbrana mu nikad nije bila u top20, bolji vam je odabir Lovie ako več tražite nekog.
Ne znam licno kakav je on DC, ali vecina je bila u cudu kada je on dobio otkaz u Cowboysima i svi su govorili da nije problem u njemu i u odbrani vec u napadu i u Garrett-u - i @salt ovdje cak to govorio i kritikovao potez uprave Cowboysa.
Uh ja bih odmah potpisao da nam dodje ili Smith ili Cernnel umjesto Patricije, ali kao sto rece @randy BB nazalost nece smijeniti Patriciju.
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 25 jan 2013, 06:44
pa nije bio kriv .. pa do nase utakmice do im nismo haman 40 uvalili imali su najbolju odbranu po brojkama

>.. uvjek smo mi jadni naceli ovaj Dallas. ..Dallas sve do ne naleti na nas imaju dobre sanse i onda ih mi slomimo.. evo dsrugi put ih tako lomimo u Dallasu ahaha
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Edin TM87
-
Kontakt:
Meni je uvijek odbrana Dallasa fino izgledala... Al' ovde niko ne voli bracu Ryan

-
randy_moss
-
Kontakt:
Postao/la randy_moss » 25 jan 2013, 22:26
rio_Ferdy88 je napisao/la:Jetsi izgleda spremni
trejdovati Revisa jer mu istjece ugovor na kraju iduce sezone, traze potencijalne
zrtve
Da je od zlata, ne bi ga.

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
-
amerosm
-
Kontakt:
randy_moss je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Jetsi izgleda spremni
trejdovati Revisa jer mu istjece ugovor na kraju iduce sezone, traze potencijalne
zrtve
Da je od zlata, ne bi ga.

Vjerovao ti ili ne, na nasem forumu ima
pokemona koji bi pristali na trade Gronkowski za Revisa...
Danas su se u medijima pojavili razni clanci koji govore o tome da su Patriotsi zainteresovani za Revisa, ali da ga Jetsi ne bi ni po koju cijenu trade-ovali u Patriotse, jer su ista divizija...
-
Edin TM87
-
Kontakt:
Niko nije napisao, Arians novi head Arizone, nama je dosao OC Stanforda koji je vodio Lucka dok je bio na koledzu Pep Hamilton...
Fin izbor, poznaju se, napad moze samo biti bolji, iako je Arians pravio cuda... Samo da ne bude onih koledz formacija k'o sto igraju Ninersi i Seahawksi. Luck ce mijenjati Bradya na pro bowlu, fino priznanje sto su njega izabrali, pridruzuje se Wayneu i Mathisu.
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 26 jan 2013, 17:23
Rodman je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Ma znam edine ali puno para rizik ... Nije svako robot ko Peterson i Rose koji su atletski gledano roboti a ne ljudi ... Vidjet cemo ebiga mi netrebamo kornere imamo dva pro bowlera libo nas kita

Ma opet če naše budale nekog levata uzeti na draftu u prvom krugu ala Williams i Carimi, daj bože da griješim.
1round: OT
2round: LB
3round nemamo(Marshall trade)
4round: WR
5round: CB
6round: OT/OG
TE treba tražit u FA, ima dosta solidnih igrača. Obavezno se riješit Davisa, jbo mu Lovie porodicu.
Obavezno potpisati Meltona, Roacha, Louisa, Urlachera(za manje pare), možda još Bowmana, Collinsa, Idonijea i Hayesa.
Meltona .Louisa.Roacha i Idonije oni ce potpisati sigurno njih nesmijemo pustiti.. nisu stari a odlicni u odbrani,a Louis je u OL bio nas najbolji girac dok mu onaj slon Allen nije ACL pojebo jer je bio isfustriran kako ga je Louis ustopao ko malo djete
Mi necemo u porvoj rundi uzimati OL uzimamo recivera sigurnoo..zelimo jos jednog kao Jeffrey i to bi bilo to

..jer vidis da smo u jendoj utakmici igrali samo sa Marshallom svi nam bili out krenem od Knoxa , zatim Benneta,jefferya i Hestera svi su bili out u jednoj utakmici sam Marshall igrao u pm.. neznam koja je to tekm a bila ali znam da su svi propustili tekme, pa se u sljedecoj vratio Hester i td..onda cemo uzeti sigurno LB..OL treba traziti ove slobodne igrace tamo ko je cuvao Manninga,Tomicu i slicne, jer njima su se vazda pravile te linije .. pa Manning nije otisao u SF samo zato jer ima bolju OL u Denveru...mogu pricat sta hoce lafa pare ovo ono, a ovi bi mu isto ponudili..ovako je molgo uzeti SB, ali on hoce da bude zasticen zdrav ebiga to mu je prece
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Rodman
-
Kontakt:
Brate mi imamo samo 13 miliona cap space-a za sljedeču sezonu a moramo toliko svojih igrača potpisati, zato ne vjerujem da če na nekom linemanu potrošiti pare tipa Long ili Clady, bolje kroz draft tražiti.

I ne mora značit ako draftaš nekog OL u 5,6,7 rundi da če biti loš.

Najbolji primjer ti je upravo Louis koga smo uzeli u 7.rundi a jednog levata Carimi-a u 1 rundi.
RT več imamo u Scottu, samo nam fali neko da zamjeni onog retarda LT Webba i G Spencera.
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 26 jan 2013, 18:46
Neznam brate raspodjelit ce se novac Peppers jec prosle godine raspodjelio novac da nam pomogne... Hestera treba trade necu vise da ga gledam ja mu te pare nedam .. Moramo Carimia spremiti on je dobar vidjelo se kako je watta cuvao ..nas je problem bio jer smo mjenjali stalno nesto ebiga ...oni nisu bili u stanju forteu i cutleru pomoci istovremeno..uvjek je jedan izvisio...kad im je plan trcat onda se silovao Cutler...vidjet cemo treba nam OL za dominaciju to je to
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 26 jan 2013, 22:43
samo brate citam mi cemo imati medju 10 timova koji ce imati prostora da e dovede.. smao treba se raspodjeliti ta lova ao recimo sa Peppersom

.. eh kad bi Peppersa sad otpustili tu bi bilo tih njegovih 17m za slijedecu godinu, ali opet bi morlai platiti 9m od tih 17 tao da vala i neigra tu neku veliku ulogu.. uglavnom imat cemo mi jako fine sanse za dovodjenje barem tako kazu
The Bears stand to be one of the top 10 teams in terms of cap space in the league. While the official numbers are not out yet, the team came into last season under the cap and the top two-thirds of the roster is significantly under the cap.
There will be a small increase in the salary cap around the league next season. The number will go up to $121 million. When you combine the team's current players under contract and what they saved from last season, the Bears could be around $14.5 million under the cap.
What further helps the team is they could offer flexible contract extensions to current key players to create more space. Charles Tillman and Brandon Marshall are two players who quickly standout in that category.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []