mislim da svakog od nas ovdje s foruma mozes prepoznat na kilometar u gradu, sve je to mjesecima neispavano i iscrpljenosanjingr je napisao/la:zna i on da ga samo vjerni prate uvijek tad i zabija najvisebrcak108 je napisao/la:pa i nema nas nesto, a cini mi se da je mirzoni najbolje partije pruzao kada nas nije bilo punogazda664 je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, brcak108, gazda664, LFC_IRFO i 16 gostiju.
Al nas ima Masala.Ne brinite nista babo je tu,ako nista zbog raje i da koju opsujemo
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
BUDI PONOSAN
Adibhf88, BegAx, BosnaSTL, brcak108, gazda664, High, mirza41, smopiBVB, Ultra THC, vivaILchelik, xinxee, zjaka i 14 gostiju su prisutni GeneraleNG1 je napisao/la:ajmo novu prozivku
Ma i prosli put nas je bilo malo pa nije igrao...
zna li neko koliki je Mirzin najduzi niz bez igranja bio kod Averya?
Sretan rodjendan i ima MIrza da igra veceras pa nemora dat kos samo da ga vidimo na parektu pa ja mislim da ce nam srca biti veca od zemaljske kugle!!WakaFlocka je napisao/la:Nadam se da ce mi Teletovic za rodjendan pruziti jednu dobru partiju
Valjda ce mu dati 5-6 minuta najmanje, makar zbog raje. 
haman su poceli zvonit satovigazda664 je napisao/la:Adibhf88, BegAx, BosnaSTL, brcak108, gazda664, High, mirza41, smopiBVB, Ultra THC, vivaILchelik, xinxee, zjaka i 14 gostiju su prisutni GeneraleNG1 je napisao/la:ajmo novu prozivku
BUDI PONOSAN
Ja veceras ne ocekujem Mirzu ni jedne sekunde, kad god je bolo na tv-u prenosa on je bio ili van stroja ili nije dobio ni pisljive sekunde a veceras ima na 10-tak kanala
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
gazda664 je napisao/la:Adibhf88, BegAx, BosnaSTL, brcak108, gazda664, High, mirza41, smopiBVB, Ultra THC, vivaILchelik, xinxee, zjaka i 14 gostiju su prisutni Generale a ostali su odnijeli cizme na pranjeNG1 je napisao/la:ajmo novu prozivku
Sopcast: sop://broker.sopcast.com:3912/140019" onclick="window.open(this.href);return false;
Dajte link yes-tv
Sta mislite Mirzoni uleti nekad u slobodno vrijeme na ss.ba i nadje ovaj svoj pdf...
Ni sam ne bi mogo da vjeruje!
Ni sam ne bi mogo da vjeruje!
http://www.***SPAM***.me/basketball/m ... ive-stream" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam ovaj prohako
Ja sam ovaj prohako
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
armin je napisao/la:Sopcast: sop://broker.sopcast.com:3912/140019" onclick="window.open(this.href);return false;

hvala buraz najjaci si !
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
https://www.facebook.com/mirza.teletovic?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
siguran sam da je ovo njegov pravi profil,bio je online danas.
siguran sam da je ovo njegov pravi profil,bio je online danas.
CLASSisPERMANENT je napisao/la:armin je napisao/la:Sopcast: sop://broker.sopcast.com:3912/140019" onclick="window.open(this.href);return false;

Kraljuuuuuu....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
sop://broker.sopcast.com:3912/140019" onclick="window.open(this.href);return false;
2000 kbps C+ Deportes HD 16:9
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
kod mane ovaj steka ali na momente je slika prejaka, ne razumijem se oko tih stvari, jel to moze biti do neta, mislim to sto stekaCLASSisPERMANENT je napisao/la:armin je napisao/la:Sopcast: sop://broker.sopcast.com:3912/140019" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala buraz najjaci si !
BUDI PONOSAN
ajde mirza kralju,,,udji bar 10 sekundi,,,nemoj nas izdradit hehehe...
Probaj ovaj sto sam postavio u proslom postu,jos nijednom nije zasteko,ne znam kako ce se ponasati kad pocne tekma!brcak108 je napisao/la:kod mane ovaj steka ali na momente je slika prejaka, ne razumijem se oko tih stvari, jel to moze biti do neta, mislim to sto stekaCLASSisPERMANENT je napisao/la:armin je napisao/la:Sopcast: sop://broker.sopcast.com:3912/140019" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala buraz najjaci si !
Ko ima spor NET neka gleda na ovome http://www.thefirstrow.eu/watch/165272/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka cast za ovajpropuh je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/140019
HAJDE MIRZA bar malo :p
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider] i 2 gosta.