Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH E moj Boze pa dani PJ-u malo pameti i naravno poboljsaj mu vid.Covjek je corav skoroz.MOLIMO TE
E ne mogu da vjerujem...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
BRAVO!Jaoooooo....armin je napisao/la:Sad će Evansa uvesti.![]()
Sto je previse, previse je...
Posluso te hahahahaaharmin je napisao/la:Sad će Evansa uvesti.![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nema njega ni veceras , mozda udje pred kraj
Jbt zivot, placat igraca 3 mil. po sezoni da mase peskirom... Sto puta ispricana prica, ali ovo je stvarno nepodnosljivo...
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
[youtube][/youtube]
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
hahaha kakvo šamaranje
ne znam za vas, ali meni je drago što teletović trenutno ne igra, što nije dio ove sramote 
Prije je i donekle imalo smisla, Evans je bio dobar u odbrani, Kris je nešto ubadao i u napadu, pa je imalo smisla da Mirza ne igra. A sad oba odron, ali džaba.emir79 je napisao/la:Posluso te hahahahaaharmin je napisao/la:Sad će Evansa uvesti.![]()
Cuva rezultat
Ja samo ne znam zasto ne udje , fkt evans i hump ne rade nista moze i on ovako u odbrani 2 puta u 10 min dobro reagovat . Makar ga probat mozda ga ide sut nece ga nista kostat ionako evo osim lopeza niko ne moze nista pogodit a znamo odakle lopez pogadja , nezz jesul pogodili 2 suta sa poludistance. Kako igra pametno veceras ovaj randolph jao jao
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 26 jan 2013, 03:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ga vala sad ne ubaci ne znam kad će...**** ovo.
Auuuu, pa Marc vec sabrao 20 poena i 7 skokova, potpuna dominacija bruklinske centarske linije, a Mirzonija nema 
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
Ne znam što ne ubaci Mirzu, ionako je ovo već izgubljena tekma za njih.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BenjooJutub
- Kontakt:
A da Teletović sjede malo bliže treneru, možda ga ovaj ne vidi? 
Zavuče se tamo u budžak, ko ga ne zna pomislio bi da ono navijač sjedi umjesto igrača
Zavuče se tamo u budžak, ko ga ne zna pomislio bi da ono navijač sjedi umjesto igrača
Zalosno svega mi!
Gdje ce ga vidjet kad je corav!BenjooJutub je napisao/la:A da Teletović sjede malo bliže treneru, možda ga ovaj ne vidi?
a da on nije slucajno povrijedjen ili sta vec?? kontam bio bi neaktivan....ne znam ko koga ovdje je** 
Kindže, kindže...
67 koseva do poluvremena primili, a Evansa i Humpa kao cijene zbog odbrane...pa pravo ih ide. A zajedno nemaju 3 poena. Baš super, sad vidim što ih drži u igri. Ima smisla...
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 19 gostiju.