Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Josip
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Josip » 25 jan 2013, 21:08

cuo sam novosti da ga je Dzeko zabio veceras, ali ovaj put ne u mrezi

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 25 jan 2013, 21:27

Panda je napisao/la:
viKK je napisao/la:o moj bože :lol: pa ovakvu sliku možeš napraviti sa svakom ligom , šta to govori ?
ajde napravi.
ovu sliku možeš napraviti sa engleskom zbog izjednačnosti i bosanskom zbog štele i igranja 3za3.
Bas tako,
ovo je engleska liga, a tu je moguće da Swansea dobije npr. Čelzija i da igra finale kupa sa ekipom iz treće-četvrte lige,
a u Španiji Barci Malaga sinoć ne može opepelit, ljudi su im mogli zabit kad su htjeli, i par tih kao jačih španskih ekipa poput Valensije, Sevilje, Atletiko Madrida skoro pa redovno bivaju našamarane od Reala i Barse, ako se slučajno desi da neko od slabijih otkine koji bod ovim jačim to je iznaneđenje, incident, svi se čude...
A u Engleskoj svako može dobit svakog, bez da to bude preveliko iznenadjenje. A to je jaka liga.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 25 jan 2013, 22:50

Socidead - Barca 3-2
Barca - Atletico 4-1
Atletico - Betis 4-2
Betis - Real 1-0
Real - Valencia 5-0
Valencia - Bilbao 3-2
Bilbao - Celta 1-0
Celta - Getafe 2-1
Getafe - Malaga 1-0
Malaga - Levante 3-1
Levante - Deportivo 2-0
Deportivo - Osasuna 2-0
Osasuna - Rayo - 1-0
Rayo - Granada 1-0
Granada - Mallorca 2-1
Mallorca- Real Sociedad 1-0

Eto 16 klubova za 5 minuta, a da imam više slobodnog vremena mogla bi se vjerovatno napraviti šema svih 20.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 jan 2013, 22:56

A dajte pa sta napraviste od teme? Ovo je tema o Dzeki a ne koja je liga bolja i jaca? Pa zar nema vec negdje ta tema. Ako nema napravite i opletite. Ovdje bezveze upropastite temu Dzeke nigdje ni na mapi. :lol: :lol: :lol: :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 25 jan 2013, 23:01

Cuj spanska liga jaca od engleske :o :?:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 25 jan 2013, 23:03

ZZtop10 je napisao/la:Cuj spanska liga jaca od engleske :o :?:
Ko je rekao da je jača španska liga od engleske ? Podatak da je neka liga izjednačena ne znači automatski da je jaka, to je poenta ove priče . Ili znači ? Onda je ekvadorska liga najjača, prvih 7 timova prošle sezone završilo unutar 6 bodova razlike.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 25 jan 2013, 23:08

Genghis je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:Cuj spanska liga jaca od engleske :o :?:
Ko je rekao da je jača španska liga od engleske ?
dosta vas to pokusava dokazati.Neko je napisao da je u najmanju ruku izjednacena sa EPL. :?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 jan 2013, 23:15

ZZtop10 je napisao/la:Neko je napisao da je u najmanju ruku izjednacena sa EPL. :?
Upravo tako.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 26 jan 2013, 03:43

Poredimo spansku i englesku ligu, znaci sve klubove, ligu u cjelini.
Pojedinacni klubovi ne znace nista, A. Madrid dobije Chelsea, Chelsea dobije Barcu, Barca dobije A. Madrid. :mrgreen:

Engleska liga ima vise kvalitetnih klubova, puno vise. Liga je gledanija i zanimljivija.
Spanska ima vise super zvijezda nego engleska liga.

E sad malo da damo masti na volju :D
Pogledajte zadnjeg u Spaniji ( Osasuna ) i zadnjeg u Engleskoj (QPR), pa uporedite koji je bolji klub, realno. Koliko igraca znate iz Osasune, a koliko iz QPR-a ?
Ja prvi ne znam ni jednog iz Osasune, a iz QPR-a Taraabt, CIsse, Remi, Park, Granero, Julio Cesar, Bosingwa.
Spanija ima Real i Barcu, to su njihove najvece prednosti. Zamislite spansku ligu bez te 2 ekipe, smijesna bi bila. Ostali bi Malaga, A. Madrid, Valencia i ostali.
Zamislite englesku bez Man U i sad City-a, opet bi tu bili Arsenal, Livepool, Chelsea, Tottenham,Everton i ostali.

Sad uzmimo u obzir formu klubova u zadnje 3-4 sezone.
Malaga sigurno ne bi bila u vrhu u engleske lige, A. Madrid ne bi bio drugi milijardu posto.
Dok bi u Spaniji , Man Utd, City, Chelsea uvijek bili u borbi za titulu.
Uvijek ima tih klubova sto izlete u vrh, ali to je kratkotrajno ( Betis, Vallecano, Levante, Everton, WBA i slicni ).

Dalje, koliko vrhunskih derbija ima u Spaniji ? Real- Barca, Real-A. Madrid, Real-Valencia, Barca-A. Madrid, Barca-Valencia. U zadnje vrijeme i susreti sa Malagom. Derbi poput Getafe-Real, Barca-Espanyol nisu vrhunski.
U Engleskoj imamo sve medjusobne duele izmedju : Man Utd, Chelsea, Man City, Arsenal, Liverpool.
Tu treba dodati i Liverpool-Everton i Arsenal-Tottenham.

Te za kraj bi tu dodao i drugoligaske ekipe iz jedne i druge drzave.
Spanija : Villareal, Almeria, Elche. Nijedan vise nije vrijedan pomena, osim mozda Real B i Barca B ( ali ipak su to rezervni timovi, po meni nisu zasebni, uvijek moze Tito pozvati igraca u prvi tim i ovi ostanu oslabljeni ).
Engleska: Middlesbrough, Millwall, Nottingham, Leeds, Charlton, Derby C., Blackburn, Ipswich, Birmingham.
Svaki poznavatelj fudbala koji za sebe smatra da zna dosta toga o fudbalu je cuo za svaki drugoligaski klub ovdje nabrojan.

Od mene vise nego dosta :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 jan 2013, 04:25

ceze je napisao/la:Poredimo spansku i englesku ligu, znaci sve klubove, ligu u cjelini.
Pojedinacni klubovi ne znace nista, A. Madrid dobije Chelsea, Chelsea dobije Barcu, Barca dobije A. Madrid. :mrgreen:

Engleska liga ima vise kvalitetnih klubova, puno vise. Liga je gledanija i zanimljivija.

Pogledajte zadnjeg u Spaniji ( Osasuna ) i zadnjeg u Engleskoj (QPR), pa uporedite koji je bolji klub, realno. Koliko igraca znate iz Osasune, a koliko iz QPR-a ?
Ja prvi ne znam ni jednog iz Osasune, a iz QPR-a Taraabt, CIsse, Remi, Park, Granero, Julio Cesar, Bosingwa.
Spanija ima Real i Barcu, to su njihove najvece prednosti. Zamislite spansku ligu bez te 2 ekipe, smijesna bi bila. Ostali bi Malaga, A. Madrid, Valencia i ostali.
Zamislite englesku bez Man U i sad City-a, opet bi tu bili Arsenal, Livepool, Chelsea, Tottenham,Everton i ostali.

Malaga sigurno ne bi bila u vrhu u engleske lige, A. Madrid ne bi bio drugi milijardu posto.
Uvijek ima tih klubova sto izlete u vrh, ali to je kratkotrajno ( Betis, Vallecano, Levante, Everton, WBA i slicni ).

Dalje, koliko vrhunskih derbija ima u Spaniji ? Real- Barca, Real-A. Madrid, Real-Valencia, Barca-A. Madrid, Barca-Valencia. U zadnje vrijeme i susreti sa Malagom. Derbi poput Getafe-Real, Barca-Espanyol nisu vrhunski.
U Engleskoj imamo sve medjusobne duele izmedju : Man Utd, Chelsea, Man City, Arsenal, Liverpool.

Spanija : Villareal, Almeria, Elche. Nijedan vise nije vrijedan pomena, osim mozda Real B i Barca B ( ali ipak su to rezervni timovi, po meni nisu zasebni, uvijek moze Tito pozvati igraca u prvi tim i ovi ostanu oslabljeni ).
Engleska: Middlesbrough, Millwall, Nottingham, Leeds, Charlton, Derby C., Blackburn, Ipswich, Birmingham.
Svaki poznavatelj fudbala koji za sebe smatra da zna dosta toga o fudbalu je cuo za svaki drugoligaski klub ovdje nabrojan.

U potpunosti se slazem s tobom ...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 jan 2013, 04:44

ceze je napisao/la:Poredimo spansku i englesku ligu, znaci sve klubove, ligu u cjelini.

To ti je nerealno, jer QPR je tim koji ima puno puno love. Samo ih ne ide pa su zato zadnji.
Nego npr treba reci timove kao Norwich, Southhampton, Reading, Swansea,West Bromwich, Wigan pa cak i West Ham United. Ja jedino za onog Pogrebnajka znam al je to zato sto je igrao u Stutgartu. A gledam svake sedmice ManCity, Chelsea i ManU.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 26 jan 2013, 05:09

Jel ovo tema o Dzeki ili o Engleskoj i Spanskoj ligi **** vas oni. Haj eto uzet cu odmor mali.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 26 jan 2013, 07:23

Ima tema za takvog prepucavanja,ali ovo nije ta.Obe su lige vrhunske i mozemo biti sretni zbog mogucnosti da obe pratimo i gledamo.I to je to.

Sto se tice Dzeke,mislim da nece poceti danas,jer je ipak kup,pa nema razloga da se trosi kad sad dolaze vazni ligaski dueli.Ali opet,volio bi da zaigra.
Keep walking.

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 26 jan 2013, 10:13

Dzeko ne igra

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jan 2013, 10:21

Njemacki **** prenosi danasnju tekmu u 13:45.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 jan 2013, 12:49

Goalgetter je napisao/la:Njemacki **** prenosi danasnju tekmu u 13:45.
i Dzeko od prve minute ..huhu odoh sebi malo meze pripremit, da se stogod popije valja ispostovat ovaj danas ''bosanski'' obracun kako Bog zapovijeda...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 26 jan 2013, 12:49

Igra od prve minute 8-)
slika

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 26 jan 2013, 12:50

Igra Dzekson,aleee!!!
Keep walking.

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 26 jan 2013, 12:51

Pocinje dzekson danas :D

Deniss
Kontakt:

Post Postao/la Deniss » 26 jan 2013, 12:52

Uh jest se ustalio kralj..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 45 gostiju.