LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Navedite mi razlog zbog kojih bi trebao podrzavati D`Antoni-ja i ja vise nikad necu nista napisati protiv trenera, ali pod uslovom da razlog ne bude da je neozbiljno promjeniti tri trenera tokom sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- majestic24
- Kontakt:
ccc,nigdje nikoga
na poluvremenu +10..da smo bili malo prisebniji mogli smo imati i vecu prednost al hajd...dobro je i ovako.
KObe,Dwight i Meta najefikasniji sa 8 poena
na poluvremenu +10..da smo bili malo prisebniji mogli smo imati i vecu prednost al hajd...dobro je i ovako.
KObe,Dwight i Meta najefikasniji sa 8 poena
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
pa bio je i red konacno 
Kobe 14/14/9 , prava steta za jos jedan skok..
Uglavnom odlicno odigrano
Uglavnom odlicno odigrano
ser del barça es el millor que hi ha !
- majestic24
- Kontakt:
napokon fina pobjeda,al nazalost nista to neznaci. Nama treba neka serija od 15 ak pobjeda da bi se koliko-toliko vratili na pravi kolosijek.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Možda sada krećemajestic24 je napisao/la:napokon fina pobjeda,al nazalost nista to neznaci. Nama treba neka serija od 15 ak pobjeda da bi se koliko-toliko vratili na pravi kolosijek.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- majestic24
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Možda sada krećemajestic24 je napisao/la:napokon fina pobjeda,al nazalost nista to neznaci. Nama treba neka serija od 15 ak pobjeda da bi se koliko-toliko vratili na pravi kolosijek.![]()
Nema sanse. U to sam siguran 100%
EDIT:
Iako smo dobili 18 razlike,opet nas J*** pogreske. IMali smo 8 vise od Utaha,18:10
Ja sam uvjek optimista, tako i ovdje, iako vidim da trener forsira nešto vanzemaljsko al nadam se da će uspjet 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nema razloga da podrzavas trenera. Ovaj idiot nije u stanju nikoga da vodi.amerosm je napisao/la:Navedite mi razlog zbog kojih bi trebao podrzavati D`Antoni-ja i ja vise nikad necu nista napisati protiv trenera, ali pod uslovom da razlog ne bude da je neozbiljno promjeniti tri trenera tokom sezone.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- elninho_resTO
- Kontakt:
elninho_resTO je napisao/la: I ja se divim svaki put![]()
Veceras pobjeda 15+
Kobi fantastican.
4 startera + Gasol 14-17 poena , a cak je i Meeks dobio neke minute nije lose
Vidjecemo kako ce ici u nastavku , mislim da cemo nakon Kobijeve partije sa asistencijama napokon uvezati par pobjeda ali nam treba mnogo vise.
Daleko od toga da je DAntoni pravi covjek za nas ali nije ni blizu glavni krivac za lose partije Lakersa
Ako nista za nijansu a mozda i vise je popravio minute , lijepo takticki prebacio Gasola na klupu da rezerve preko njega igraju igru u kojoj je Gasol najbolji , uveo Clarka.
Opet tu fali dosta energije , a vidjecemo sta ce se desavati sa Meeksom i Jamisonom ali mislim da vise nece ispadati iz rotacije,
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
sundancekid
- Kontakt:
Kobe iznimno racionalan, bez ikakvog forsiranja, razigro je cijelu ekipu sa svojim dodavanjima, i generalno protok lopte je bio odlican. Kad su svi ukljuceni u napadu, onda postaju aktivniji i u odbrani odma.. Bas mi je drago sto je Gasol malo zacepio usta dezurnim hejterima, odigrao je strasno.
Nadamo se da ce krenuti na bolje, ali bojim se da ova utakmica ne moze bit mjerodavna. Ukupan sut ekipe od 53% tesko ce se zadrzat u narednim utakmicama...ova razlika je vise rezultat odlicne suterske veceri, a ne toliko rezultat odbrane... Vidjecemo kako ce to izgledat protiv OKC-a.
Nadamo se da ce krenuti na bolje, ali bojim se da ova utakmica ne moze bit mjerodavna. Ukupan sut ekipe od 53% tesko ce se zadrzat u narednim utakmicama...ova razlika je vise rezultat odlicne suterske veceri, a ne toliko rezultat odbrane... Vidjecemo kako ce to izgledat protiv OKC-a.
Pobjeda koja igracima moze samo podici moral, dok istu sa druge strane treba gledati sa dozom pesimizma s obzirom na procenat suta nas i Jazz-a. Vidjecemo kako ce to sutra sve izgledati protiv Thundera koji su nas prije mjesec dana rastavili na proste faktore u LA-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jel moguce da je Kobe imao manje poena i uzeo manje suteva od Nasha, a imao desetostruko vise asistencija. Kad se sva ta cuda poklope, mora se poklopit i to cudo da mi pobijedimo 
Radujem se sutrasnjoj tekmi protiv Thundera u dobrom terminu, iako znam da nosi jos jedno razocarenje i poraz... Pretpostavljam da ce nam opet ona sirovina od Westbrooka radit sta god hoce.
Radujem se sutrasnjoj tekmi protiv Thundera u dobrom terminu, iako znam da nosi jos jedno razocarenje i poraz... Pretpostavljam da ce nam opet ona sirovina od Westbrooka radit sta god hoce.
SI AMO CONte!!!
zanimljivo je kako mozes srati po MDA, a velicati acu petrovicaneno#4 je napisao/la:Nema razloga da podrzavas trenera. Ovaj idiot nije u stanju nikoga da vodi.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
ja ne znam da je velicao Acu
Tvrdio je da ne spada medu top 20
jedino ako je to vec ,velicanje

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Igrali ste nesto sporiju utakmicu sinoc, i odmah je se vidjeo ucinak. U napadu ste svo vrijeme cekali da vam dodju veliki, pa onda se islo da se sta organizuje. U odbrani ste onda imali odmornije igrace, i pokazala se korist toga. Nisu vam pod kose vasim meda mogli.
Gledao sam vas uz ovu tekmu 8-9 puta, i za mene licno ovo je najbolje sto ste odigrali ove sezone.
Gledao sam vas uz ovu tekmu 8-9 puta, i za mene licno ovo je najbolje sto ste odigrali ove sezone.
Postovanje treba zaraditi.
Majstore ti na sve gledas pesimisticno. I to ne samo sa dozom.amerosm je napisao/la:Pobjeda koja igracima moze samo podici moral, dok istu sa druge strane treba gledati sa dozom pesimizma s obzirom na procenat suta nas i Jazz-a. Vidjecemo kako ce to sutra sve izgledati protiv Thundera koji su nas prije mjesec dana rastavili na proste faktore u LA-u.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Gdje sam ja velicao Acu? Aco je za nas Phil Jackson. Da je medju 10 trenera u bivsoj Jugoslaviji, naravno da ne.KK_Bosna je napisao/la:zanimljivo je kako mozes srati po MDA, a velicati acu petrovicaneno#4 je napisao/la:Nema razloga da podrzavas trenera. Ovaj idiot nije u stanju nikoga da vodi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ok, nisi ga velicao, ali ga i dalje hvalis, dok istovremeno pljujes MDA, kojeg taj isti aco kopiraneno#4 je napisao/la:Gdje sam ja velicao Acu? Aco je za nas Phil Jackson. Da je medju 10 trenera u bivsoj Jugoslaviji, naravno da ne.KK_Bosna je napisao/la:zanimljivo je kako mozes srati po MDA, a velicati acu petrovicaneno#4 je napisao/la:Nema razloga da podrzavas trenera. Ovaj idiot nije u stanju nikoga da vodi.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.