sad je ok.admin je napisao/la:popravićemo vrlo brzo.
Forum
Re: Forum
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Raja, ako nekom treba link od tapatalka gdje se vide YT klipovi u postu, nek se javi u pp, jer znam da smo ja i @burza imali problema s tim..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Koji ti je vrag tapatalkaPapastathopoulos je napisao/la:Raja, ako nekom treba link od tapatalka gdje se vide YT klipovi u postu, nek se javi u pp, jer znam da smo ja i @burza imali problema s tim..

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- moustapha
- Kontakt:
Aplikacija za telefone i tablete namjenjena za forume.GunnerS je napisao/la:Koji ti je vrag tapatalkaPapastathopoulos je napisao/la:Raja, ako nekom treba link od tapatalka gdje se vide YT klipovi u postu, nek se javi u pp, jer znam da smo ja i @burza imali problema s tim..

#divovi
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Joj tebeGunnerS je napisao/la:Koji ti je vrag tapatalkaPapastathopoulos je napisao/la:Raja, ako nekom treba link od tapatalka gdje se vide YT klipovi u postu, nek se javi u pp, jer znam da smo ja i @burza imali problema s tim..

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: AW: NK Troglav Livno
Postao/la Livnjak
dana 24 jan 2013, 16:36
Što znači ovo AW:?
Postao/la Livnjak
Hayley <3
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ne znam iz kojeg je precizno kontesta, ali moguce je da znaci away winbadblueboylivno je napisao/la:Re: AW: NK Troglav Livno
Postao/la Livnjak

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
znači isto što i to "Re:" samo što je neko koristio operativni sistem na njemačkom (Re - Reply / AW - Antwort).badblueboylivno je napisao/la:Re: AW: NK Troglav Livno
Postao/la Livnjak
doktor samo na kladionicu mislidr.van nostrand je napisao/la:Ne znam iz kojeg je precizno kontesta, ali moguce je da znaci away winbadblueboylivno je napisao/la:Re: AW: NK Troglav Livno
Postao/la Livnjak

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Aha, to je moj Livnjak aus Deutschland.admin je napisao/la:znači isto što i to "Re:" samo što je neko koristio operativni sistem na njemačkom (Re - Reply / AW - Antwort).badblueboylivno je napisao/la:Re: AW: NK Troglav Livno
Postao/la Livnjak

Hayley <3
- Titova-Juga
- Kontakt:
@admin; Koliko moderatora imate za obavljanje funkcija na svojoj facebook-str; preciznije za brisanje neprikladnih komentara, odnosno da li tome dajete veću pažnju ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ima ih, ali brisanju komentara ne pridajemo preveliku pažnju.
- Titova-Juga
- Kontakt:
admin je napisao/la:Ima ih, ali brisanju komentara ne pridajemo preveliku pažnju.
U redu, hvala.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Administracija, da li se moze malo rigoroznije odreagovati na situaciju kakva je trenutno na temi F.K Sarajevo. Ono stvarno gubi svaku smisao. Navijaci Zeljeznicara su na toj temi okrenuli raspravu o svom klubu, osnivanju, ko je veci, jaci i slicno, tako da sama tema gubi svoju svrhu, i proizvodi samo svadju u bespotrebne rasprave.
A pogledajte recimo temu o F.K Zeljeznicaru. Tamo ni jedan navijac nekog drugog kluba, pa tako ni F.K Sarajevo, ne okrece temu na svoju stranu i ne remeti svrhu postojanja teme F.K Zeljeznicar.
Postaje presmjesno nacin na koji se pojedinci ponasaju na tom p.d.f i na temi o Sarajevu.
Hvala.
A pogledajte recimo temu o F.K Zeljeznicaru. Tamo ni jedan navijac nekog drugog kluba, pa tako ni F.K Sarajevo, ne okrece temu na svoju stranu i ne remeti svrhu postojanja teme F.K Zeljeznicar.
Postaje presmjesno nacin na koji se pojedinci ponasaju na tom p.d.f i na temi o Sarajevu.
Hvala.
Hvala na prijavi.
- moustapha
- Kontakt:
Izgleda da prepirke i vrijedjanja na temi FK Sarajevo nece prestati dok se ne podijeli par banova. 

#divovi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja mogu vidjeti yt klipove samo kad neko.postavi link bez onog yt u zagradiPapastathopoulos je napisao/la:Raja, ako nekom treba link od tapatalka gdje se vide YT klipovi u postu, nek se javi u pp, jer znam da smo ja i @burza imali problema s tim..
koju verziju ti imas
u mene.je trenutno poslednja, i na svim forumima frcera normalno
Sent from my brain using Tapatalk
Re: Forum - pristup mobitelom
Pa nije baš. Recimo poprilično se namučiš da dođeš do live prenosa. Lakše je kroz web. Android aplikacija je potrebna pod hitno i to da ima lijep i lagan pristup pregled live prenosuSirAlexFerguson je napisao/la:Odlično je preko mobitela, evo ja i ovo pišem preko svog moba

U novi boj ...
-
- Kontakt:
Neka neko na temi Đokovia ibriše onu gomilu spama i provokacija.... ovo je sportski forum.
imam jedan primjedbu na forum i jedan prijedlog za admine 
1.primjedba-gledam stavlja se jako puno parova od strane nekih,bez ikakvog objašnjenja ni za jednu postavljenu utakmicu,igraju APP (ako prođe-prođe)
i ja sam koji put postavio bez ikakvog objašnjenja,al više ne, jer sam shvatio da nema svrhe tako igrat,ovdje smo da si svi pomognemo i uzmemo neke pare na kladionici,a ne da postavimo parove da imamo šta pratit i onda se "****" kao veliki kladioničari ako sve prođe,mislim ako nemate bar jednu informaciju da podjelite,tj. objašnjenje zašto ste nešto igrali,onda niste ovdje da si pomognemo međusobno već da postavite nešto bzvz i pokupite nešto što vam može pomoć u stavljanju par-dva više na listić...
2-prijedlog-za admine da se napravi neki kutak gdje će svakodnevno biti postavljeni parovi sa analizama i da to traje neko vrijeme,i oni koji se pokažu da se napravi zatvoreni dio,da to bude krug od par ljudi koji će si stvarno POMAGATI sa informacijama i parovima,a ne bit samo član foruma...

1.primjedba-gledam stavlja se jako puno parova od strane nekih,bez ikakvog objašnjenja ni za jednu postavljenu utakmicu,igraju APP (ako prođe-prođe)

2-prijedlog-za admine da se napravi neki kutak gdje će svakodnevno biti postavljeni parovi sa analizama i da to traje neko vrijeme,i oni koji se pokažu da se napravi zatvoreni dio,da to bude krug od par ljudi koji će si stvarno POMAGATI sa informacijama i parovima,a ne bit samo član foruma...
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.