FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

materazzi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la materazzi » 26 jan 2013, 11:34

coutinha treba prodati sto prije , vjerovatno ima tehniku i kvalitet ali to u interu nije pokazao , nije nikad pokazao da je igrac koji moze unaprijediti igru , tako prodaja ostaje jedina logicna stvar , mozda ce neki za godinu dvije ako uspije u nekom drugom klubu opet psovati MM i upravi kao sto se i sad radi i spominju se neka imena iz proslosti , svi i pirlo i sedorf i canavaro su u interu igrali losije i logicno je takve igrace prodati , ja mu zelim da uspije i da pokaze svoju kvalitetu u nekom drugom klubu , takodjer wesa je trebalo prodati i to se napokon rijesilo , alvareza takodjer treba prodati , ali nisam siguran da ce paulinho biti rjesenje svih problema u vezi , ja bi volio igraca tipa hernanes - lazio , ilicic- palermo , hamsik - napoli , svaki od ova tri igraca kad bi dosao za tim bi bio vazniji sam nego ovi prodani ili koje treba prodati.
dakle prodati coutinha i alvareza i sretno im

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 26 jan 2013, 11:41

materazzi je napisao/la:coutinha treba prodati sto prije , vjerovatno ima tehniku i kvalitet ali to u interu nije pokazao , nije nikad pokazao da je igrac koji moze unaprijediti igru , tako prodaja ostaje jedina logicna stvar , mozda ce neki za godinu dvije ako uspije u nekom drugom klubu opet psovati MM i upravi kao sto se i sad radi i spominju se neka imena iz proslosti , svi i pirlo i sedorf i canavaro su u interu igrali losije i logicno je takve igrace prodati , ja mu zelim da uspije i da pokaze svoju kvalitetu u nekom drugom klubu , takodjer wesa je trebalo prodati i to se napokon rijesilo , alvareza takodjer treba prodati , ali nisam siguran da ce paulinho biti rjesenje svih problema u vezi , ja bi volio igraca tipa hernanes - lazio , ilicic- palermo , hamsik - napoli , svaki od ova tri igraca kad bi dosao za tim bi bio vazniji sam nego ovi prodani ili koje treba prodati.
dakle prodati coutinha i alvareza i sretno im
I Jonathana,al izgleda ce ostati kako stvari stoje :oops:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 jan 2013, 12:26

Navodno da je Massimo popizdia na Liverpool, ovi nisu zeljeli ponudit vise od 8.5 mil. :lol: e nije don Massimo za igru :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Merlin2
Kontakt:

Post Postao/la Merlin2 » 26 jan 2013, 12:30

Ja mislim da Cou ostaje, i da ce biti kljucan igrac u drugom dijelu sezone. Ricky i Cou po krilima u svojoj top formi. To ce biti previse za sve odbrane u Italiji 8-)
PAZZA INTER !!!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 jan 2013, 12:43

malo mi je sumnjivo sto ga ne poziva nikad,evo ni za Torino ga nije,to bi bio eto neki znak da ce ga prodati,,
po drugoj strani to je evo 2-3 godine i neki trik kao sto je bio i sa Sneijderom,govore da ce ga prodati,mi se bunio,psujemo,nerviramo se i oni na kraju ostanu a nama drago kao da smo kupili nekog,a u stvari nista se nije promijenilo i mi zadovoljni,a Moratti se izvuce i nista ne kupi,,ostaje nam cekati zadnji dan prelaznog roka jer smo se navikli da zadnji dan dodju bar 2 igraca(sjetite se Nagatoma,Zaratea itd)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 26 jan 2013, 12:46

adointer je napisao/la:malo mi je sumnjivo sto ga ne poziva nikad,evo ni za Torino ga nije,to bi bio eto neki znak da ce ga prodati,,
po drugoj strani to je evo 2-3 godine i neki trik kao sto je bio i sa Sneijderom,govore da ce ga prodati,mi se bunio,psujemo,nerviramo se i oni na kraju ostanu a nama drago kao da smo kupili nekog,a u stvari nista se nije promijenilo i mi zadovoljni,a Moratti se izvuce i nista ne kupi,,ostaje nam cekati zadnji dan prelaznog roka jer smo se navikli da zadnji dan dodju bar 2 igraca(sjetite se Nagatoma,Zaratea itd)
povrijedjen,za sienu ce biti spreman ako se ne proda,a evo sta strama kaze za mercato sad na presici

Stramaccioni: "to improve this team serve important players. If someone has to come, it must be higher.

Paulinho unutra, Coutinho van.Ideja o tržištu također je potvrdio Andrea Stramaccioni tiskovnu konferenciju:. "Da, jučer smo se upoznali, imamo iste ciljeve želimo rasti i Inter i poboljšati između sada i 31. siječnja imam puno povjerenje u njega i nase direktore. cilj je poboljšati momčad.

i jos je dodao da mu treba kvalitet a ne igrac koji ce samo popuniti neki broj u timu
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 26 jan 2013, 13:19

Yuto je napisao/la:Stramaccioni **** od covjeka. Obicno. Volim Coutinha,bit ce jedan od nasih glavnih igraca. Pu **** ti sve dvolicno smradu jedan !!!

Danasnja izjava : "Da za bolne rastanke,ako cemo dovest top igraca". Fuj gade !
Yuto tebi su bar produzili ugovor :lol:

Ja se slazem sa Stramom,zrtvovati nekoga za Top igraca je ispravna stvar ;)
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 26 jan 2013, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.

FORZA INTER!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 jan 2013, 13:19

Znaci ostali smo bez Sneijdera, ostat cemo bez Coutinha i Alvareza da bi doveli najboljeg fudbalera Svijeta - Paulinha :lol:

Sjajno. Kvantitet nam se smanjuje, a kvalitet ne povecava.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 26 jan 2013, 13:21

Puma je napisao/la:Znaci ostali smo bez Sneijdera, ostat cemo bez Coutinha i Alvareza da bi doveli najboljeg fudbalera Svijeta - Paulinha :lol:

Sjajno. Kvantitet nam se smanjuje, a kvalitet ne povecava.
Ne vjerujem da ce Alvarez igdje.

Sky Sports: "E' quasi fatta, il Liverpool si prende Coutinho"

FORZA INTER!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 26 jan 2013, 13:26

Smece od kluba. Nek prodaju jos Samira,Ranocchiu,Juana,Guarina i Yuta pa mozda dovedemo jos jednog najboljeg igraca na svijetu poput Paulinha.

Fuj smradovi !

Nista to za Coutinha sto se pise nije istina.Tek kad objave Di Marzio i talijanski Sky onda cu povjerovat.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 jan 2013, 13:29

Znaci malac ipak ode. Steta, velika steta. Mislim da nema navijaca Intera koji ga ne obozava (mozda ih mozes na prste jedne ruke nabrojat). Ja sam uvjeren da je ovo velika greska, i da ce Paulinho bit teski flop. Nadam se da sam u krivu.
Cita sam nedavno i da je Obi dobio ponudu (isto neka mizerna) za prelazak u EPL i da on zeli ici. Rasipa se lagano sve ono u sta sam vjerova prije 2 godine. Sad cemo ponovo kupit hrpu klinaca i cekat da dođu do praga sazrijevanja da bi ih sutnili vanka.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 26 jan 2013, 13:50

složio bih se sa Yutom i njegovim mišljenjem. samo bi još dodao da želim Strami pi*ketini što kraći staž u Interu...nek ide on, njegovih 6 zadnjih veznih i njegova "difesa a tre" u 100 pm!
#SuningOUT

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 26 jan 2013, 14:02

sta ste uskukali ljudi,i meni je cou drag ali kako je tako je,uostalom dolazi bellomo,momak je vise pokazao u seriji B nego Cou kod nas,i to je sigurno sto sam rekao,ide Cou dolazi mu zamjena Bellomo.

FORZA INTER!

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 26 jan 2013, 14:29

Sretno mu bilo.. a sada blitz na Paulinha.. on i Guaro ce da pometu sve pred sobom aBd.

GolfDvojka
Kontakt:

Post Postao/la GolfDvojka » 26 jan 2013, 14:50

halalio bih ja i Wes-a i Cou-a, ako dođe Paulinho, Belhanda, Bellomo, Quintero :D

zamislite ovu ekipu :

Milito
Cassano---Quintero---Belhanda
Paulinho - Guarin
Perreira-Juan-Ranocchia-Zanetti
Handanović

strašno, svega mi :D
totalna dominacija...

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 26 jan 2013, 15:30

Pa ovako iz neke neutralne perspektive, nije neka greška što ste ga prodali ili prodajete.

Jbg, potencijal jeste, ali nije se nametnuo. Solidna lova je u pitanju, kasnije bi vjerovatno mnogo manje mogli uzeti, jer on faktički nikako ne igra.

Što će ti igrač ako ne igra? Po meni razuman potez.

Ovaj Paulinho i slični igrači kojima se razbacujete. Ma nema od tog ništa, to niko neće trpiti da postane igrač. Za uspjeh trebaju provjereni i dokazani igrači, koji momentalno mogu unaprijediti igru ekipe. Rijetki su mladi koji se odmah nametnu, a većina završi kao Coutinho. Jednostavno, to u velikim klubovima ne prolazi, jer samo je rezultat bitan i nema se vremena čekati da neko od njih postane igrač. :roll:

@Golf2

S tim sastavom ne bi ni peti bili. Dovedite nekog provjerenog za početak.

Juve isto tako uvodi mlade igrače postepeno i to jeste budućnost za sve italijanske timove, ali Juve ima jednu kvalitetnu osnovu, jer se prvenstveno oslanja na dokazane igrače, a mlađe uvodi lagano, koji stasavaju uz njih. Inter i Milan to nekako naglo rade, previše se očekuje od mladih igrača, koji objektivno teško ili gotovo nikako ne mogu biti nosici igre. Kod vas konkretno imate primjer sa Alvarezom i Coutinhom, koji jesu potencijal, ali....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 jan 2013, 15:37

@Sabane - kako ces doves provjerenog ako se nema novaca??? Kako?

Ajde evo reci mi ti jedno ime a da bi u ovom trenutku bilo pojacanje za 15 mil € koje Inter moze izdvojit? (ne napadam te ili nesto slicno da nebi bilo nesporazuma).

Nema kruha preko pogace, ili ces radit sa mladim ili ces postat klub ala Udinese, jer ocigledno je da Inter nema novaca, zato se i krpa sa poluproizvodima tipa Rocchi,Kharja,Palombo,Zarate, i masa slicnih koji su prosli kroz klub zadnje 3 godine.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 26 jan 2013, 15:48

Znam ja to, ali onda nije realno da nešto očekujete od ove ekipe. Rekoh ranije i Milan i Inter će lutati sve dok ne ulože novac. To je jedina istina, nema od ovih mlađih ništa, tj. vrlo teško...

Juventus je imao sreće sa Pirolm, Vidalom, Lichsteinerom, Vučinićem... koji su u pravom trenutku donijeli ono što je nedostajalo ekipi + Conte koji je vratio samopuzdanje i pobjednički mentalitet. Potrefilo se da i napravimo stadion, stabilizovali smo se potpuno i sada imamo izvanrednu osnovu za dodatnu upgrade sa mlađim igračima poput Pogbe i ostalih koji konstantno pristižu. Jbg, velika većina neće uspjeti, ali nek uspiju 2 ili 3, to je velika stvar + klub finansijski jača, biće tu i TOP igrača aBd u narednom periodu.

Juve je, čini mi se, ne korak, nego dva koraka ispred milanskih timova sada, dugoročno gledajući.

Na kraju, Moratti i Berlusconi će morati prodati klub, ako već ne mogu sami finansijki zadovoljit potrebe i očekivanja navijača, u smislu dovođenja provjerenih igrača. Samo lova to može riješiti ili neka luda sreća, da se potrefi baš sjajna generacija mladih igrača, ali ovo prvo je mnogo realnije.
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 26 jan 2013, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 jan 2013, 15:49

Coutinho-Liverpool, accordo di massima con l’Inter per 13 milioni

http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... 3-milioni/" onclick="window.open(this.href);return false;

Yuto evo Di Marzia ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 26 jan 2013, 15:50

IlPrincipino je napisao/la:Coutinho-Liverpool, accordo di massima con l’Inter per 13 milioni

http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... 3-milioni/" onclick="window.open(this.href);return false;

Yuto evo Di Marzia ;)
YUTO evo ti i SKY IT
Sky Sport 24, confermando quanto già aveva lanciato dall'Inghilterra l'emittente Sky Sports, il brasiliano (neanche convocato per la sfida con il Torino) è pronto a passare al Liverpool. Gli ultimi aggiornamenti di Sky parlano infatto di un accordo di massima tra i Reds e l'Inter, la cifra è quella richiesta dalla società nerazzurra per ragionare sulla cessione: 13 milioni di euro.

FORZA INTER!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.