Ima u Galatasaray ljudi koji će učiti fatihu, njima treba napadač.patriot je napisao/la:
Brate, kako bi volio da igras za Galatasaray!!!
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Sastav kao sto sam napisao prije neki dan.Prvi tim plus Panti na golu.Sretnooooo....
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Tesko do pobjede.Zaba odlucio utakmicu.Jednostavno tog igraca se mora volit igra srcem za City i to se bas vidi.Povreda Kompanyja izgleda nije ozbiljnije prirode ali jos nista sluzbeno.U utorak mec sa QPR-om bit ce zestoko.Webb je trebao dati crveni Whelanu jer je ovaj start na Garciu bio za to ali nije vazno.Ostalo sve solidno odsudjeno.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Cautinho
- Kontakt:
Zaba je dosao u City iz Espanyola ko obicni prosjecni bek.Sada je najbolji desni bek u Engleskoj i jedan od najboljih u svijetu.Zao mi je jedino Richardsa i Maicona,oboje dobri igraci,ali Zaba je klasa za sebe.Sto se utakmice tice,tesko,kao i uvijek protiv Stokea generalno,a i na Britaniji jos teze.Kakav defenzivni potencijal imaju,to je ludilo.Ali problem je kad prime gol,otvore se,pa prime jos koji.Chelsea i City primjer.Opasni oni,opasni mi,ali nase sanse konkretnije.Dosta smo propustili,ali igraci bili na nivou u ovako teskoj utakmici, rastrcani i zivahni.Bez primljenog gola u ovoj godini,super statistika,nema vise povreda,odsad mogu biti samo bolji.S kime se krizamo u sljedecem krugu?
Keep walking.
Sutra je izvlačenje,pa će te znati ko će vam biti protivnik.
@CautinhoTu sam ja prijatelju, ima deset dana lezim u postelji(Gripa).
Smogo sam snage da odgledam danasnju tekmu.
sta reci, veoma teska utakmica :
-Stoke city,ko stvoreni su za Rugby ligu
-Webb (koji mrzi sve sto nije uz Fergusona) kojem treba zabraniti da sudi u Engleskoj uopste!!!
Uzimajuci ove navedene cinjenice i vidjevsi zalaganje nasih igraca na terenu,Vise nego zasluzena pobjeda i prolaz dalje.
-Webb (koji mrzi sve sto nije uz Fergusona) kojem treba zabraniti da sudi u Engleskoj uopste!!!
Uzimajuci ove navedene cinjenice i vidjevsi zalaganje nasih igraca na terenu,Vise nego zasluzena pobjeda i prolaz dalje.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Hajd ti si kao vidio iz prvog puta šta je onaj uradio Garciji? Super vid.Treba tebi zabraniti pristup forumu.mancity je napisao/la:@CautinhoTu sam ja prijatelju, ima deset dana lezim u postelji(Gripa).
I tevezito rekao da je dobro sudjenje bilo sem tog detalja,a ti bi mu zabranio da sudi.
Nego,da te pitam,kada je pogurao prosle godine City u utakmicama sa Spursima,sto tada nisi pisao da ga treba protjerati iz Engleske?
PS : Nije provokacija za ostale,nego samo za njega,koji je nerealan.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Mancini je izjavio da nema dovoljno igraca, kakav je to samo majstor sta bi tek radio da mu kupe dovoljno igraca za savrsene rotacije strah me i pomisliti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
zar ne misliš da United ima više igrača u rotaciji? Pogotovo u ofanzivi, krila?BigBigBang je napisao/la:Mancini je izjavio da nema dovoljno igraca, kakav je to samo majstor sta bi tek radio da mu kupe dovoljno igraca za savrsene rotacije strah me i pomisliti.
4-IN-A-ROW
-
BigBigBang
- Kontakt:
United je one man team, izostanak njega je nenadoknadiv dok City moze pretrpiti bilo koji izostanak.
Da ti slucajno nisi Howard ili mozda Alex
Ako jesi de mi reci bolan sto
Nijedan faul nad Dzekom nisi sviro, na kraju Dzeko poludio i dajes mu zuti.
O faulu nad Garciom suvisno je raspravljat, bio si mozda metar udaljen.
dupli pas Tevez-Silva-Tevez, sviras offside prije linijskog iako nije bio.
Izvini Howarde ja stvarno mislim da bi trebao sam otici i nikad se ne vratit.
Ti znas Zasto
Ti znas Zasto
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
-
BigBigBang
- Kontakt:
Upravu si. Bilo je ociglednih tendencija od strane Webba da nekim odlukama direktno osteti City kako bi ih poljuljao i izbacio iz takmicenja cime bi jedan veliki konkurent Uniteda otpao. Npr. situacija sa Dzekom je bila osiguranje da neki njegov slijedeci ispad sankcionise drugim zutim, prekid one akcije Silve i Teveza koja bi vjerovatno zavrsila golom Dzeke je takodjer veliki kiks kao i direktan crveni igraca Stokea (kako bi Stoke ostao u igri i eventualno iznenadio Citya) Kompany je za bezazlenije stvari dobijao crveni a danas ni faul nije sviran, ali vjerujem Mancini ej sve to predvidio i taktkicki i mentalno pripremio ekipu za sve.
I takav je najbolji sudija u Engleskoj.mancity je napisao/la:Da ti slucajno nisi Howard ili mozda AlexAko jesi de mi reci bolan sto
Ti znas Zasto
Pregledaj još jednom utakmicu Spurs : City,pa ćes vidjeti koliko je grešaka imao na štetu Spursa,a koliko na korist Citya,a tad nisi govorio da ga treba protjerati,mada vjerovatno tada nisi ni bio ovdje.I tad je Balotelli stao na glavu Parkeru koliko se sjećam,a Webb je stajao pored njih i nije Balotelli dobio crveni karton,kad već govoris o tome da je bio metar od mjesta događaja.I taj Offside,to je bilo toliko brzo izvedeno,da se jedva na ponovljenoj snimci vidjelo šta se desilo,a ne u trenutku dešavanja.A ti faulovi,gledao sam čitavu utakmicu i ne sjećam se nekih strašnih faulova nad Edinom koji nisu dosuđeni,možda neki sitniji,manje više,koji su se i nisu mogli svirati.
I danas je Marc Clattenburg poništio čist gol Unitedu i nije svirao čist penal i nije dosudio par faulova za United i svirao par faulova za Fulham koja nisu postojala,pa opet ga svi zovu Unitedovim "fanom" zbog utakmice sa Chelsejem.
Webb pravi najmanje grešaka i daleko je bolji sudija od ostalih,kao npr Dowda,ludog Deana,Halseya,Clattenburga i ostalih.
Tacno nisam bio tu, i Eto ako ti to tako vidis
nerazumijem samo, zasto ti njega ipak toliko gotivis´?zato sto United nije nijednu utakmicu izgubio kad je on bio glavni sudija, puka slucajnost
nerazumijem samo, zasto ti njega ipak toliko gotivis´?zato sto United nije nijednu utakmicu izgubio kad je on bio glavni sudija, puka slucajnost
Da malo ohladite od Webb-a,moze jedno pitanje?
Citam da je postignut dogovor izmedju City-ja i Milana oko transfera Balotelli-a,navodno oko 22 miliona €.
Moze li neko da potvrdi,demantuje,iznese tacnije podatke?
Citam da je postignut dogovor izmedju City-ja i Milana oko transfera Balotelli-a,navodno oko 22 miliona €.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
The spark to the latest Mario stories is the Sunday Mirror quote: “And Balotelli’s agent Mino Raiola said: ‘Until January 31, anything can happen, we are monitoring.’” Sto znaci sve je moguce.betton je napisao/la:Da malo ohladite od Webb-a,moze jedno pitanje?![]()
Ja mislim da bi to bilo za njega najbolje rjesenje. Bez obzira sta mediji pisu o njemu , Ipak postao je otac djeteta, cija majka zivi u Milanu.
- Cautinho
- Kontakt:
Opasno se kuha nesto,u Milanu vec slazu momcad sa njim,nitko nista nije negirao,sve je moguce.
Super zdrijeb u cupu,nakon tezih ekipa dolazi laksa,jos kuci protiv drugoligasa.
Super zdrijeb u cupu,nakon tezih ekipa dolazi laksa,jos kuci protiv drugoligasa.
Keep walking.

Wabara-cadabra
[youtube][/youtube]
Ako Kompany nebude spreman u nedelju protiv Liverpoola, trebalo bi dati sansu nasem Dani Alvesu. Inace se prica da bi mogao u jedan od ovih klubova( Watford, Birmingham, Nottingham Forest ili Bristol City )na posudbu.
Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, Faraon iz Visokog, N3R3D, soxx, tomAndJerry i 12 gostiju.