Na kraju će uvesti i toCautinho je napisao/la:Za ovog Messija bi svake godine trebali posebno praviti Guinisovu knjigu rekorda.Extended version.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- SultanSulejman
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
koliko si ti zahlupan to je čudo jedno.bparena je napisao/la:Ybga onda ce biti i "Ginis je fanatik Barcelone" pa su i ti rekordi nebitni. Po njima sve sto nije firaunskog porijekla ne moze da valja.Cautinho je napisao/la:Za ovog Messija bi svake godine trebali posebno praviti Guinisovu knjigu rekorda.Extended version.
naprijed rejal
valjda ce zavuc jedan...barca_87 je napisao/la:
Lionel Messi sutra ima priliku da obori još jedan rekord. Naime, ukoliko sutra postigne bar jedan pogodak, postat će najmlađi igrač u historiji španjolske Primere koji je postigao 200 pogodaka.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Covjek ispunio neke ciljeve i vjerovatno mu sve to vise nije prioritet.Cautinho je napisao/la:Aj,valjda zavuce koji hat-trick,nesto ga nece u zadnje vrijeme.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma kakvi, sad mu je prioritet' ostati u formi, malo se istrčat', malo znoja izbacit' i to je to ...bparena je napisao/la:Covjek ispunio neke ciljeve i vjerovatno mu sve to vise nije prioritet.Cautinho je napisao/la:Aj,valjda zavuce koji hat-trick,nesto ga nece u zadnje vrijeme.
Protiv Malage se zahebavao, više je gledao kako će provući Demichelisu ili nekoj drugoj mušteriji loptu kroz noge, nego kako će zabiti gol.
Vidjećemo kako će to izgledati protiv Reala u srijedu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Samo sacekat i uzivat.messilla je napisao/la:Protiv Malage se zahebavao, više je gledao kako će provući Demichelisu ili nekoj drugoj mušteriji loptu kroz noge, nego kako će zabiti gol.
Jordi Roura, koji je odbacio svaku mogućnost transfera u mjesecu januaru, kada traje zimski prijelazni rok. "Ostalo je još nekoliko dana u ovom prijelaznom roku, a svjesni ste da ja nemam namjeru bilo šta raditi po tom pitanju. Momčad će ostati u istom sastavu", objasnio je Roura
eto sad i zvanicno, ništa od akvizicija ovog prelaznog roka....zaboravite na nove stopere i defanzivce do kraja sezone.
- SultanSulejman
- Kontakt:
A i šta će namripper je napisao/la:Jordi Roura, koji je odbacio svaku mogućnost transfera u mjesecu januaru, kada traje zimski prijelazni rok. "Ostalo je još nekoliko dana u ovom prijelaznom roku, a svjesni ste da ja nemam namjeru bilo šta raditi po tom pitanju. Momčad će ostati u istom sastavu", objasnio je Roura
eto sad i zvanicno, ništa od akvizicija ovog prelaznog roka....zaboravite na nove stopere i defanzivce do kraja sezone.
Ma i to što kažeš
....koji ce nam q odbrana ikako
bolje primiti 3 preglupa gola, ali zato zabiti 4.
Jel tako
Jel tako
- SultanSulejman
- Kontakt:
Pa eto kupi i mirna Bosna.ripper je napisao/la:Ma i to što kažeš....koji ce nam q odbrana ikako
![]()
Jel tako
Valjda čelnici Barce znaju najbolje
Ja bi laHko odpuHao onog sa gola, ali bilesi ovi u klubu nisu nanijetili zamijeniti golmana.SultanSulejman je napisao/la:Pa eto kupi i mirna Bosna.ripper je napisao/la:Ma i to što kažeš....koji ce nam q odbrana ikako
![]()
Jel tako![]()
Valjda čelnici Barce znaju najbolje
- JohnLennon
- Kontakt:
Messiju je prioritet rusenje individualnih rekorda, Ronaldu osvajanje titula. Dakako.bparena je napisao/la:Covjek ispunio neke ciljeve i vjerovatno mu sve to vise nije prioritet.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
I jedan i drugi - sto su osvajali osvajali su.JohnLennon je napisao/la:Messiju je prioritet rusenje individualnih rekorda, Ronaldu osvajanje titula. Dakako.bparena je napisao/la:Covjek ispunio neke ciljeve i vjerovatno mu sve to vise nije prioritet.
[youtube][/youtube]

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli je napisao/la:[youtube][/youtube]
polomi levat kicmu
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- JohnLennon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Dimije dakako.
Dimije dakako.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
To prije 2-3 godine ?
I vidis kako taj ide na snagu a Sergio na genijalnost.
Busquets je 3 puta inteligentniji od Ronalda, dakako.
I vidis kako taj ide na snagu a Sergio na genijalnost.
Busquets je 3 puta inteligentniji od Ronalda, dakako.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
U sizosvijetu, naravno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.