Opet u boljoj poziciji nego ovaj mrljo.Head je napisao/la: Otkriven na 16 metara?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nece nego nemate iste arsine.CLASSisPERMANENT je napisao/la:jarane giroud da da 82 gola do kraja sezone tebi ce on biti flop nigdje veze, pa bio je sam i prazan gol je bio tamo cccccccHead je napisao/la:Otkriven na 16 metara?Marsal je napisao/la:Et' vidite morona, šuta iz mrtvog ugla a Giroud mu otkriven.
btw jel moram stavit smajli na kraju da biste shvatili sarkazam.
Kad covjek odigra dobro,ja cu reci,svaka cast.Evo danas je dobro odigrao.
Sad serete po Walcottu koji je najbolji strijelac ekipe,donio pobjednicki gol,sam sebi stvorio poziciju i neka je sutao.
1946
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
nisam srao jbt, samo sam rekao da je MORAO dodati a ne sutati iz mrtvog ugla, u kakvoj god poziciji ovaj da je bio, bolja je od theove
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Podolski bolje izvodi slobodnjake pa ize Giroud da ga izvede.CLASSisPERMANENT je napisao/la:nisam srao jbt, samo sam rekao da je MORAO dodati a ne sutati iz mrtvog ugla, u kakvoj god poziciji ovaj da je bio, bolja je od theove
1946
- frankqqqqq
- Kontakt:
Theo saves the day !
Ne znam čemu toliki hejt prema čovjeku, spasi nas danas i opet ga pljuju i za najmanju sitnicu. On odlično igra ove sezone i popravio se u skoro svakom aspektu igre.
- Marsal
- Kontakt:
Pa to i nije bilo teško s obzirom da je do ove godine znao samo trčat.frankqqqqq je napisao/la:Theo saves the day !Ne znam čemu toliki hejt prema čovjeku, spasi nas danas i opet ga pljuju i za najmanju sitnicu. On odlično igra ove sezone i popravio se u skoro svakom aspektu igre.
de se vi raspravljajte oko gluposti najvećih. njih 2 zajedno dali 30 golova a vi se ovde našli raspravljat. hej koje gluposti.
Umjesto da koju finu kažemo o Wilširu koji sam pronosa ovu sredu Brightona il kako već, te gibbsu (hvala Allahu što je ušao u igru) koji je potvrdio da je bolji od santosa i def i of. 13.7 milijardi svjetlosnih godina, i walcottu koji je donio pobjednički pogodat.
Umjesto da koju finu kažemo o Wilširu koji sam pronosa ovu sredu Brightona il kako već, te gibbsu (hvala Allahu što je ušao u igru) koji je potvrdio da je bolji od santosa i def i of. 13.7 milijardi svjetlosnih godina, i walcottu koji je donio pobjednički pogodat.
Vođa zna.
Hajmo sad slavlje prošao Arsenal u osminu finala preko gorostasnog Brightona
čestitke
Ja te volim, volim Željo..
-
BigBigBang
- Kontakt:
Gibbs najzasluzniji za treci pogodak nanizao par igraca i ubacio, poslije toga korner i Walnut sretno zabija...
Dvije najvece ublehe u nasem timu su Santos i Ramsey, katastrofalni u svim aspektima igre. Ne znam kako onog Santosa nije stid on u ovom Brightonu ne bi mogao biti u startnih 11.
Dvije najvece ublehe u nasem timu su Santos i Ramsey, katastrofalni u svim aspektima igre. Ne znam kako onog Santosa nije stid on u ovom Brightonu ne bi mogao biti u startnih 11.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Doduše, ali ove godine je potpuno nova ličnost. Samo da bude trunku konstantniji bio bi odličan i sigurno bi dao i više golova da mu ima ko passove davati kako valja. Zna usrati, ali zna i zabiti. Sad kad se Wilshere vratio tj igra isturenije puno više prilika ima jer ovaj zna da ga ubaci u istu, Cazorla je zahrđao sa istim.Marsal je napisao/la:Pa to i nije bilo teško s obzirom da je do ove godine znao samo trčat.frankqqqqq je napisao/la:Theo saves the day !Ne znam čemu toliki hejt prema čovjeku, spasi nas danas i opet ga pljuju i za najmanju sitnicu. On odlično igra ove sezone i popravio se u skoro svakom aspektu igre.
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 26 jan 2013, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
paja ko da je prozvao walcotta sa onom statistikom sa pobjedonosnim golovima ili izjednacenjima 

Arsenal nikada ove sezone nije izgubio kada je poveo prvi
- Marsal
- Kontakt:
Nedime nema potrebe da se Jackie i Gibbo hvale. To su možda i dva najveća engleska potencijala u rasponu 19-23 godina.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Walnut je dokazao koliko je limitiran u onoj sansi izborio se za loptu i iz mrtvog suta a golman izletio pred njega Giroud samo cekao povratnu da u praznu mrezu smjesti loptu...
mislim da je Marsal bio i taman sam konto zayebavat ga
@gio10 jes a arsenal je prošao i u osminu LP-a, skim liverpool igra?
@paja, jest al taj tvoj walnut je jedini igrač na svijetu koji bi ono stigao i izborio se za istu. Ne branim ga, naprotiv, krivo mi je što nije dodo, al čovjek trpa pa ti gledaj
@Marsal, moram pored ovih flopova koje drzimo u timu
@gio10 jes a arsenal je prošao i u osminu LP-a, skim liverpool igra?
@paja, jest al taj tvoj walnut je jedini igrač na svijetu koji bi ono stigao i izborio se za istu. Ne branim ga, naprotiv, krivo mi je što nije dodo, al čovjek trpa pa ti gledaj
@Marsal, moram pored ovih flopova koje drzimo u timu
Vođa zna.
Uh kako Gervinho odigra za Obalu.
Potpuno drugi igrac u odnosu na igre u Arsenalu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
e jest tesko igrati protiv Tunisa, pa i u Arsenalu je razvaljivao dok mu je Wenger davao šansuM4kaveli je napisao/la:Uh kako Gervinho odigra za Obalu.
Poceli su naslovi: "Walcott spasio Arsenal, QPR ispao od 20 puta jeftinije ekipe"
- Marsal
- Kontakt:
Samo naglasi šta je razvaljivao.CLASSisPERMANENT je napisao/la:pa i u Arsenalu je razvaljivao dok mu je Wenger davao šansu
Jedino živce, ništa mi drugo ne pada na pamet.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kao prvo iznimno mi je drago sto Diaby sve brze napreduje i vraca se na svoj nivo a to je nivo svjetske klase kad je zdrav, treba se moliti da se ne ozlijedi pravi motor na sredini terena sa Wilsherom moze velike stvari napraviti kakva asistencija. Drugo, ljudi vidite li vi svjetlosne godine razlike u klasi izmedju Gibbsa i onog panja Santosa, momak je za 10 minuta presjekao vise akcija i napravio vise prodora u ofanzivi nego ovaj za cijelu ovu sezonu? haj potpisao je za Arsenal u panici zadnjeg dana al kako je ovaj panj igrao za reprezentaciju Brazila to ce biti vjecna misterija.
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
pa ono na pocetku sezone, sjecam se da je jedini on davao goloveMarsal je napisao/la:Samo naglasi šta je razvaljivao.CLASSisPERMANENT je napisao/la:pa i u Arsenalu je razvaljivao dok mu je Wenger davao šansu
Jedino živce, ništa mi drugo ne pada na pamet.
ispravi me ako se varam, ali je odlicno odigrao prvi dio sezone, eh sad jbg... kasnije se pogubio totalno sto jest jest
al kako je ovaj panj igrao za reprezentaciju Brazila to ce biti vjecna misterija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.