Edin Višća

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la calcio » 26 jan 2013, 20:26

gringobih je napisao/la:
calcio je napisao/la:To sto ste vi umislili da je Visca Messi a Vrsajevic najveci kloc u historiji fudbala je druga stvar. Ja vam ne mogu pomoci. Mogu samo napisati da su u stvarnosti to dva igraca podjednake kvalitete, s tim da je Avdija iskusniji i zreliji i zbog toga mozda ima trenutno prednost u odnosu na Edina. Ali dobice i on sansu, kao sto je rekao Susic.
Ne....... Visca je samo potencijal kojeg treba isprobati u A repci
A Svrsko je dokazani flop, naravno ko ima oci, za ove sto ne vide ima optika loris...
E sad gdje je analogija izmedju Edina i Svrska koju ti vidis.... :?:
I rekao je Susic da ce ga isprobati, u cemu je problem? Neka nastavi pruzati dobre partije pa ce doci poziv. Avdiju si i ti sam prizivao nekad, a danas si okrenuo plocu. U buducnosti ces tako i za Viscu pisati da je kloc.

@hypnose, cestitam. Upravo si dokazao da sam bio u pravu.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 26 jan 2013, 20:28

ovu temu treba zakljucati nit je a reprezentativac a mozda nikad nece ni bit

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 26 jan 2013, 20:29

calcio je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
calcio je napisao/la:To sto ste vi umislili da je Visca Messi a Vrsajevic najveci kloc u historiji fudbala je druga stvar. Ja vam ne mogu pomoci. Mogu samo napisati da su u stvarnosti to dva igraca podjednake kvalitete, s tim da je Avdija iskusniji i zreliji i zbog toga mozda ima trenutno prednost u odnosu na Edina. Ali dobice i on sansu, kao sto je rekao Susic.
Ne....... Visca je samo potencijal kojeg treba isprobati u A repci
A Svrsko je dokazani flop, naravno ko ima oci, za ove sto ne vide ima optika loris...
E sad gdje je analogija izmedju Edina i Svrska koju ti vidis.... :?:
I rekao je Susic da ce ga isprobati, u cemu je problem? Neka nastavi pruzati dobre partije pa ce doci poziv. Avdiju si i ti sam prizivao nekad, a danas si okrenuo plocu. U buducnosti ces tako i za Viscu pisati da je kloc.
Da ja sam da se svake PRIJATELJSKE utakmice isproba barem dva nova igraca na deficitarnim pozicijama...
Avdija isproban ne zna caoooo idemo sljedeci itd.....
Ovako rade sve reprezentacije na svijetu osim jedne pogodi koje..... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jan 2013, 20:38

gringobih je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Da ja sam da se svake PRIJATELJSKE utakmice isproba barem dva nova igraca na deficitarnim pozicijama...
Avdija isproban ne zna caoooo idemo sljedeci itd.....
Ovako rade sve reprezentacije na svijetu osim jedne pogodi koje..... ;)
Sa druge strane, posto reprezentacija rijetko igra utakmice, treba iskoristiti svaku priliku da se ekipa uigra. A sa puno promjena i novih igraca to je vec teze. Treba naci balans, i da se uigrava ekipa ali i postepeno dovode novi igraci. Po meni je Susic nasao taj balans. A uvijek ce biti kriticara i nezadovoljnih osoba, ali sta da se radi?

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 26 jan 2013, 20:40

samoposteno je napisao/la:cuj ovog poredi baklavaspor sa hajdukom joj majko moja sta sve neces ovdje procitat
Svrle bi dao guz.e da moze nastupati za Baklavaspor...... Pa da uredno prima placu.... Pa zato se preko repke i gura da se moze negdje prodati, al' vidi svako da je beznadezan slucaj, i da od njega nema nista...... Propo......

@Calcio, ma razumijo ne razumijo, isto ti je.... ne razumijes 8-) ......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 26 jan 2013, 20:42

Hypnose je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:cuj ovog poredi baklavaspor sa hajdukom joj majko moja sta sve neces ovdje procitat
Svrle bi dao guz.e da moze nastupati za Baklavaspor...... Pa da uredno prima placu.... Pa zato se preko repke i gura da se moze negdje prodati, al' vidi svako da je beznadezan slucaj, i da od njega nema nista...... Propo......

mozes ti pisat mjesecima ovdje ali ipak ces i dalje gledati vrsajevica u reprezentaciji a visca mozda za 4-5 godina zavisi kako se pokaze

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 26 jan 2013, 20:48

samoposteno je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:

mozes ti pisat mjesecima ovdje ali ipak ces i dalje gledati vrsajevica u reprezentaciji a visca mozda za 4-5 godina zavisi kako se pokaze
Pa ja to znam... Dok je Teleceg Mozga ovaj ce tesko zaigrati pored Svrleta bez obzira sto je bolji igrac i to mnogo..... Al' to je realnost i ja to ne mogu promjeniti......

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 26 jan 2013, 20:51

ruzno je telecim mozgom nazivati naj vecu legendu bosanskog fudbala

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 26 jan 2013, 21:06

samoposteno je napisao/la:ruzno je telecim mozgom nazivati naj vecu legendu bosanskog fudbala
Ivica je najveca legenda i najcjenjeniji covjek iz naseg fudbala..... 8-) :D

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 26 jan 2013, 21:10

Hypnose je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:ruzno je telecim mozgom nazivati naj vecu legendu bosanskog fudbala
to je isto ko da uporedis mesija i viscu sto se tice fudbala kakav bolan ivica

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jan 2013, 21:15

Vrsajevic < Visca

Momak ima puno vise potencijala, a i misljenja sam da je i u trenutku bolji od Vrsajevica. Jos uz to, Visca je prosao mladje selekcije reprezentacije, i igra u boljem klubu nego Vrsajevic, msm u svim tackama, Visca bolji. Jedino to, sto Vrsajevic je u defanzivi bolji, i ponekad je igrao i beka.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 26 jan 2013, 21:37

samoposteno je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:
to je isto ko da uporedis mesija i viscu sto se tice fudbala kakav bolan ivica
PA ti si napisao najveca legenda, a ne najbolji fudbaler.... To nije isto..... Recimo Zidane i Platini su najbolji igraci Juveta u historiji, onih starijih se ne sjecam pa tako oni njima i ne mogu suditi, al' je del Piero najveca legenda.... Understand, ipak ne, tesko je to za tebe.....
PA je zato najveca legenda onaj kojeg ce najvise pamtiti i kojeg ce najvise cijeniti..... A to je grande Ivica Osim.....

I otkud znas da je recimo Papekotina bolji od Ivice, msm vodim se i ja logikom da je ovaj proglasen najboljim bosanskim igracem u historiji, al' kako ti ili oni koji ga proglasise to mogu znati kad su ovi igrali u totalno razlicitim periodima......

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2013, 21:44

Hipnotizirani ili nikad izvini (inace stari preruseni pitar) :mrgreen: ko je skontao shvatit ce.
Ni Pepto tu ne pomaze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 26 jan 2013, 22:02

harishp je napisao/la:Hipnotizirani ili nikad izvini (inace stari preruseni pitar) :mrgreen: ko je skontao shvatit ce.
Ni Pepto tu ne pomaze.
Ja ti vec jednom objasni da nisam nikad_izvini al' hajd' :D :D 8-) 8-) Jbg ili nisi shvatio ili neces da shvatis.... Nisi glup, al' ocigledno sam sebe svjesno pravis glupim, al' ne znam sto......

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 03 feb 2013, 12:30

Jel dobio poziv Višća, piše se po ovim portalima a ja ne vjerujem dok ne vidim na duplomsportu.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 feb 2013, 12:57

Da dobio je poziv...
Sto je vise nego odlicno....
Slovenci padaju kao cunjevi.....
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 feb 2013, 13:00

Inače , da pitam , koje bi pozicije Višća mogao pokrivati u reprezentaciji?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 feb 2013, 13:01

Može Višća igrati SMF
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 feb 2013, 13:01

viKK je napisao/la:Inače , da pitam , koje bi pozicije Višća mogao pokrivati u reprezentaciji?
Sve bočne...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 feb 2013, 13:05

Može zvučati ironično, al dobra stvar što se ovih nekoliko standardnih povrijedi, inače Višću ne bismo gledali do godine u " A " repci.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 5 gostiju.