A Endija vilica, glava, zadnja loža, pa će hramati, pa imati facu kao da samo što nije doživio srčani napad... Posovace sve živo na sve zube, kezice se.... I tako... A Nole protiv Ferera pa čovjek je trljao oči jer nije mogao da vjeruje kako se kucka lako guzi...likma23 je napisao/la:Trenuitno se iz C'mon Roger prebacujem u C'mon Andy
Ma to ce biti kao i USO, samo prebacivsanje sa osnovne linije. Ako Nole bude gubio pocet ce se "hvatat'" za oci, kao bole ga, krivi peskiri. Eno i protiv Davida su ga bolile
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne znam meni je nekako Federer do meca sa Murrayem igrao najbolje na ovom turniru,ali onda odigra najgori mec kada mu je najvise trebalo.Djokovic je fenomenalno odigrao polufinale ali nije se ni ocekivao neki otpor Ferrera ipak je on nema ono nesto sto imaju ovi ispred njega.Murray je odigrao fenomenalno,bio je to jedan od onih dana kada te sve ide.Samo da ne budu previse pasivni sutra,nikome se ne gledaju poeni od 2 minuta.
Dobro, hoce i Andy. Kaze komentator na ES da Nole ima neki problema sa ocima radi peskira. Ako on laze onda i ja tebe lazemDANTES je napisao/la:A Endija vilica, glava, zadnja loža, pa će hramati, pa imati facu kao da samo što nije doživio srčani napad... Posovace sve živo na sve zube, kezice se.... I tako... A Nole protiv Ferera pa čovjek je trljao oči jer nije mogao da vjeruje kako se kucka lako guzi...likma23 je napisao/la:Trenuitno se iz C'mon Roger prebacujem u C'mon Andy
Ma to ce biti kao i USO, samo prebacivsanje sa osnovne linije. Ako Nole bude gubio pocet ce se "hvatat'" za oci, kao bole ga, krivi peskiri. Eno i protiv Davida su ga bolile
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A crni Smiljan Banjac... Ja molim Boga da on ne komentariše finale... Inače ću da prebacim na engleske komentatore... Valjda će Ceronja ili Pesikan... Samo ne Smiljan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Drago mi je sto me citasVirtu4l je napisao/la:Citam prognoze teniskih legendi i strucnjaka i svi predvidjaju epski mec, jedan od onih o kojima se godinama prica. Kazu da se odavno nisu srela dva igraca sa ovakvom trenutnom formom.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Djelimo isto misljenjeDANTES je napisao/la:A crni Smiljan Banjac... Ja molim Boga da on ne komentariše finale... Inače ću da prebacim na engleske komentatore... Valjda će Ceronja ili Pesikan... Samo ne Smiljan
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pametnije je otici u kafic gdje se ne cuje komentator 
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Bgm morat ću ustati u 09:30,a vi ste krivi za to.
Haman da će biti odličan meč sutra.
Haman da će biti odličan meč sutra.
You'll never walk alone.
Mozes ti spavat do 11,taman ces stici na pocetak drugog seta 
Ja sutra idem u CG pa sam ako bog da planirao ranije krenuti da bi stigao bar na drugi set...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja sam bio ljetos u CG u UlcinjuDANTES je napisao/la:Ja sutra idem u CG pa sam ako bog da planirao ranije krenuti da bi stigao bar na drugi set...
Like ko navijaja za Murraya
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa samo preko brda pređeš jes ti dalekoDANTES je napisao/la:Ja sutra idem u CG pa sam ako bog da planirao ranije krenuti da bi stigao bar na drugi set...
Jučer su plakali Edin i retro, sutra će Virtu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jos malo pa ces i ti @legendo plakat kad ti Fedex Rafu krene pobjedjivati

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
samoradnik
- Kontakt:
Sutra Đoković rutinski osvaja 4ti gren slem Australian.
Samo se ti nadaj.samoradnik je napisao/la:Sutra Đoković rutinski osvaja 4ti gren slem Australian.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Over gemova zicer 
-
samosarajvo
- Kontakt:
Science fictionlikma23 je napisao/la:Jos malo pa ces i ti @legendo plakat kad ti Fedex Rafu krene pobjedjivati![]()
![]()
Nije ba... Ti si mi preko brda do PV ima duplo više 2 brda čak! Hahahahahalegenda reala je napisao/la:Pa samo preko brda pređeš jes ti dalekoDANTES je napisao/la:Ja sutra idem u CG pa sam ako bog da planirao ranije krenuti da bi stigao bar na drugi set...![]()
![]()
Jučer su plakali Edin i retro, sutra će Virtu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma do legende se ne moze helikopterom doci, nepristupacno potpuno.
-
samoradnik
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Samo se ti nadaj.samoradnik je napisao/la:Sutra Đoković rutinski osvaja 4ti gren slem Australian.
živi bili pa vidjeli.Od kada sam na ovom forumu nekoliko bitnih stvari sam jasno zaključio i pogodio
Lens se dopinguje (svi me napadali,ispostavi se tačno)
Hrvatska će u rukometu izgubiti od Danske,opet kritike na moju izjavu kako su hrvati fizički istrošeni i motivaciono.
Negdje sam spomenuo da će Sarajevo ispast od Zete i tu sam bio osporavan i kritikovan.
Rekao sam da će Nole završni turnir u Londonu uzeti i tu su me kritikovali i znamo ishod.
Bilo je tu još dosta stvari....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.