Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Vrijeme je da se isključi stream, jbg-a, nešto mi se ne gleda ova patnja protiv 10 igrača Genoe u svom 16-tercu, ne da mi se jednostavno.
Nadam se da će Giovinco ući i riješiti ovo svojom genijalnošću jer ne vidim ko može u ovom momentu.
Vučinić je smiješan.
I da, prvi ozbiljan šut Genoe će završiti u golu.
Nadam se da ću se obradovati kada pogledam livescore na kraju meča jer mi se ovaj autobus Genoe ne gleda.
Nadam se da će Giovinco ući i riješiti ovo svojom genijalnošću jer ne vidim ko može u ovom momentu.
Vučinić je smiješan.
I da, prvi ozbiljan šut Genoe će završiti u golu.
Nadam se da ću se obradovati kada pogledam livescore na kraju meča jer mi se ovaj autobus Genoe ne gleda.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nikad me nije vise umorilo gledanje poluvremena jedne utakmice kao ova veceras 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
gojzerica
- Kontakt:
leo fantastičan, barza tata, caceres nije loš, u par navrata nesiguran sa loptom
licht konačno uputi koristan centaršut, ali quags fuli
vučinić slab za sada, ali vjerujem da će se popraviti u drugom poluvremenu. u par navrata ga quags nije ispratio
licht konačno uputi koristan centaršut, ali quags fuli
vučinić slab za sada, ali vjerujem da će se popraviti u drugom poluvremenu. u par navrata ga quags nije ispratio
- AvantiSignora
- Kontakt:
Vucinic, **** ti sve na zemlji... Kurci se koda je u Juventusu 20 god..
Ostali svi ispod svoga nivoa, kakva je ovo patnja za gledati.. Smjesno.... Ako dobijemo ovo na kraju bit ce velki BONUS!!!
Ostali svi ispod svoga nivoa, kakva je ovo patnja za gledati.. Smjesno.... Ako dobijemo ovo na kraju bit ce velki BONUS!!!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
-
farukzidane
- Kontakt:
netreba nam napadac ljudi,,, sve ide kako treba,,hehehehehehehehehhehehe
ja kazem Anjelkaaaaaaaaaaaaaa sa jednom nogom je bolji od pola ovih,,, a to cemo se svi ubrzo uvjeirti,,,kretanje nasih napdaca i primanje lopte,,,nulaaaaaaaaaaaaaaaa cistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ja kazem Anjelkaaaaaaaaaaaaaa sa jednom nogom je bolji od pola ovih,,, a to cemo se svi ubrzo uvjeirti,,,kretanje nasih napdaca i primanje lopte,,,nulaaaaaaaaaaaaaaaa cistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Juve bez suta u okvir gola
Statisticki Juve ima samo vise loptu u posjedu od 60 %, ostalo je izjednaceno, mada su Marcha i Fabio imali odlicne prilike...
Meni se ne sviđa ovako blijed i opusten nastup pojedini igraca, i ako se ovako nastavi ne vjerujem u pobjedu jer se Genoa dobro brani. Vucinic indisponiran, valjda ce u nastavku uraditi nesto vrijedno pomena u njegovom stilu...
Meni se ne sviđa ovako blijed i opusten nastup pojedini igraca, i ako se ovako nastavi ne vjerujem u pobjedu jer se Genoa dobro brani. Vucinic indisponiran, valjda ce u nastavku uraditi nesto vrijedno pomena u njegovom stilu...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- AvantiSignora
- Kontakt:
Kad se nema para za pravog napadaca onda ce to ovako i nastaviti i s Anelkom jer jednostavno nema tu dosta kvalitete.. Ako dobijemo to ce biit iz nekog kornera, ili slobodnjaka.. **** mislio sam da ce se potrduiti sada kad je Lazio kikso i kad mozemo pobjeci jos vise ....
Igra se utakmica kakvu je i zamislio trener Genoe, jednostavno slabo se prilike stvaraju, previše se pokušava igrati na Q i Vučinića da igraju leđima okrenuti prema golu, a ovi brđani u odbrani Genoe ih izguraju. Mora se malo razvući igra u drugom dijelu, jer tako je najlakše igrati protiv ovakvih ekipa, PDC danas imao par dobrih prodora
. Nadam se da će Gio što prije zamjeniti Vučinića jer on će unijeti mnogo više živosti.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
gojzerica
- Kontakt:
samo se vi nadajte da će anelka poboljšati situaciju 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Opet Vucinic ... pa frajer je katastrofalan. Ovo sta on radi je smijesno, svaki napad koji ide preko njega je osudjen na propast.
Slabo poluvrijeme, tacnije, dobra Genoa ... igraju odbranu kao da nisu u zoni za ispadanje. Nadam se da cemo im u drugom zabiti do 60-e minute ... ne bi valjalo uci u zavrsnicu na nulama. Nikako.
Pogba se krije, ocito da nema jos uvijek sigurnosti da kontrolise centar terena. Igra jednostavno i bez nekih ''pametnijih'' dodavanja (osim onog proigravanja Marchisia za 1na1). Trebao bi mu Conte reci da igra vertikalnije, jer ovako samo prebacuje lopte na na krila. Ne grijesi ali i ne rizikuje jbg, a morao bi ako zelimo da stvorimo visak.
Slabo poluvrijeme, tacnije, dobra Genoa ... igraju odbranu kao da nisu u zoni za ispadanje. Nadam se da cemo im u drugom zabiti do 60-e minute ... ne bi valjalo uci u zavrsnicu na nulama. Nikako.
Pogba se krije, ocito da nema jos uvijek sigurnosti da kontrolise centar terena. Igra jednostavno i bez nekih ''pametnijih'' dodavanja (osim onog proigravanja Marchisia za 1na1). Trebao bi mu Conte reci da igra vertikalnije, jer ovako samo prebacuje lopte na na krila. Ne grijesi ali i ne rizikuje jbg, a morao bi ako zelimo da stvorimo visak.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
gojzerica
- Kontakt:
izbaciti caceresa, ubaciti nekog napadača i probati 4-3-3
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Jao kakav smor od utakmice.
Prespori smo, ko da će samo od sebe doći sve. Mora to brže i agilnije. De Ceglie među najboljim, valjda to govori kako igramo, stvarno sporo i nezainteresovano, a ovi se brane sa 10 igrača, bez aspiracija da napadnu.
Doduše, imali smo dvije velike šanse, ali mora to puno jače...
Prespori smo, ko da će samo od sebe doći sve. Mora to brže i agilnije. De Ceglie među najboljim, valjda to govori kako igramo, stvarno sporo i nezainteresovano, a ovi se brane sa 10 igrača, bez aspiracija da napadnu.
Doduše, imali smo dvije velike šanse, ali mora to puno jače...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
I Bonucci na poluvremenu sad, kad je izlazio, rece kako igramo sporo i bezvoljno te da moramo nesto mijenjati. Kaze kako se treba igrati cise na centarsuteve.
Ja mislim da trebamo ici vise kroz sredinu, vec smo ih par puta probili tu ubacivanjima Vidala, Marche i Quaglie.
Ja mislim da trebamo ici vise kroz sredinu, vec smo ih par puta probili tu ubacivanjima Vidala, Marche i Quaglie.
★★★
-
gojzerica
- Kontakt:
e jbg de ceglie najbolji što je jednom probacio kroz noge
kad leo odlično igra niko da pohvali, samo kad napravi kiks pljujete 
De Ceglie je najbolji ovu tekmu, pa stalno ga pljujemo, zaista briljira ... a što se tiče lea , pa i njega stalno hvalimo, mada on je već standardno dobar mjesecima, tako da je to prestalo biti zanimljivo, isto kao što ne hvalimo buffona ili barzu.gojzerica je napisao/la:e jbg de ceglie najbolji što je jednom probacio kroz nogekad leo odlično igra niko da pohvali, samo kad napravi kiks pljujete
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
gojzerica
- Kontakt:
BRAVO MIRKO MAJSTORE!
Prekrasna izvedba u 3 poteza, bravo Juve!
Eta Beta ponovo stijelac nakon stanke
Eta Beta ponovo stijelac nakon stanke
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 26 jan 2013, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- L'Avvocato
- Kontakt:
Takoooo bas kao sto sam i prizeljkivao. Brzi gol i to se i desilo.
Prelijepa akcija.
Prelijepa akcija.
★★★
Nisam se htio ukljuciti u akciju pljuvanja Mirkeca, bez obzira sto je bio kriminalan u 1. poluvremenu, jer sam imao osjecaj da ce nesto uraditi, i onda bum, dade asistenciju kakva se rijetko kad vidja.... I msm da nema napadaca sa takvim osjecajima za igru i asistencije...... Jbg zavrsnica i nonsalantnost ga ebu al' kad se upari sa Llorenteom bice to sve za 5.......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AvantiSignora
- Kontakt:
Pa nije vam valjda ovo dovoljno od Vucke da se opravda onako ponasanje??
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 8 gostiju.