Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 05 nov 2009, 08:25

fabio je napisao/la:bye bye :mrgreen: :mrgreen: LP
al sto onaj real dere treceligase u kupu :mrgreen:

Olympique Lyon coach Claude Puel promised to give Liverpool a fighting chance of joining his team in the last 16 of the Champions League after Wednesday's dramatic 1-1 draw left the English side on the ropes.

Struggling Liverpool looked set for a morale-boosting win in Lyon when substitute Ryan Babel opened the scoring in the Group E match with a superb 25-metre strike.

But Argentine striker Lisandro Lopez grabbed the equaliser in the 90th minute and Liverpool now have to win their last two games -- and hope Fiorentina drop points against now qualified Lyon -- if they are to avoid a first-round exit.

Lyon top Group E with 10 points from four matches followed by Fiorentina (9), Liverpool (4) and Debrecen (0).

"Do not worry, we will play properly because it is our goal to finish top of the group," Puel told reporters.

"It is important for us to get a good result in Florence, and it will give Liverpool a chance."

smuci mi se kad znam da zavisimo od drugih..a ako gol razlika bude odlucivala tu nemamo sanse
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 nov 2009, 10:33

DABOGDA IZGUBILI OD BIRMINGHAMA , VIOLE POBJEDILE LYON I SVE NAM KRENULO NAOPAKO SAMO DA DOBIJE OTKAZ ! ALI BOJIM SE DA SE TO NI TADA NECE DESITI , JER IN RAFA WE TRUST ! A NJIH BOLI ONA DOLE STVAR ZA KLUB , TAKO DA IM SVEJEDNO STO BENITEZ NE IDE NIGDJE , NE MORAJU DAVATI 20 MIL.

PARE PARE PARE PARE ! JEL TO SVE STO TREBA , NARAVNO DA NIJE ! FULHAMOVA JEDANAESTORKA VRIJEDI KAO TORRES , GERRARD I MASCHERANO ALI OPET NAS DOBIJU ?! DA DO PARA JE :o

NE MOGU DA VJERUJEM LJUDI DA NE VIDITE DA SE SVE MORA ISPOCETKA .. OD VLASNIKA , TRENERA , PA DO POLOVINE IGRACA ! KO SU EL ZAHAR , LUCAS , VORONIN , RIERA , BENAYOUN ? PRODATI I UZETI STO VISE LOVE ZA NJIH .. NEKA ISKORISTI TE VEZE U SPANIJI I UVALI EKIPAMA OVE POLOVNJAKE , A NEK NAPOKON DOVEDE NEKOGA KO VALJA ( ASHLEY YOUNG , SILVA .. )

NO , BOJIM SE DA JE BENITEZOV IQ NA NIVOU SOBNE TEMPERATURE I DA ON TO NE MOZE SHVATITI .. BABEL JEDNOM LOSE ODIGRA UTAKMICU , NEMA GA 5 PA MALO UDJE I SVE TAKO .. A BENAYOUN DA HET TRICK BURNLEYU I HEROJ ! NEMA TAKVOG IGRACA NA SIROKO U ENGLESKOJ :evil: TO JE IGRAC KOJEG BI SVAKI TRENER POZELIO U SVOME KLUBU !

A NEKO RECE DA JA POJMA NEMAM ! TO JE SIGURNO ZATO STO GOVORIM KAKO BENITEZ NE MOZE SASTAVITI BAR 2 REMIJA , DA NE IZGUBIMO , ZATO STO GOVORIM KAKO VORONIN SA 2 METRA NE MOZE POGODITI GOL .. STO LUCAS LEIVA , NEKADA TALENTOVAN IGRAC - SADA NEMA NI JEDNOG NORMALNOG PASA NITI PRESJECENE LOPTE , SAMO TRCI KO MUHA BEZ GLAVE ? .. RIERA NE ZELI DA IGRA ZA OVAJ KLUB , NEMA NIKAKVE ZELJE ! ZATO STO BENITEZ KUPUJE POVRIJEDJENOG IGRACA KOJI CE ZAIGRATI KADA SE BUDEMO BORILI ZA OPSTANAK .. STO BENAYOUN DRIBLA , DRIBLA , DRIBLA PADNE , IZGUBI LOPTU OSTANE NA POLOVINI , OSTAVI SUPLJU STRANU A CISSOKO 6 PUTA BRZI OD CARRAGHERA GA ,,BRUKA,, PORED AUT LINIJE !

IN RAFA WE TRUST LJUDI ! IDEMO / ALI UMJESTO NAPRIJED NAZADUJEMO .. OCITO NEKE VAS TO RADUJE .. SAMO NASTAVITE I DA VIDIMO DOKLE CEMO DOGURATI , MOZDA KO NEWCASTTLE :o ILI LEEDS , QPR KOJI SU BAS KAO LIVERPOOL BILI U SAMOM VRHU ENG FUDBALA ..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 nov 2009, 10:50

RADUJE ME STO NECEMO CARRU MOCI DA GLEDAMO U PRVIH 11 U SUBOTU 8-) DA VIDIMO MOZE LI SE ODBRANA NOSITI BEZ NJEGA ... JA I DALJE MISLIM KAKO ON NIJE ZA PRVU POSTAVU ..

----------Reina--------
Glen-Skrt--Agg-Insua
----Aqua---Masch----
Kuyt-------------Babel
----Ngog---Torres----

:roll: OVIM SASTAVOM UBIJAMO U SUBOTU , ALI BOJIM SE DA CE UMJESTO GLENA IGRATI DARBY , UMJESTO BABELA **** A NGOGA VORONIN , PA DA OPET IZVUCEMO BAR BOD PROTIV BIRMINGHAMA , I DA SE IZVLACIMO KAKO NAM NEDOSTAJE NOVAC ZA POJACANJA ! :P

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 05 nov 2009, 11:46

LFC_LAVOV je napisao/la:E kad neide onda FKT neide hebem ti rafine taktike....
Rafa je sjajnu taktku postavio nisu imali prilika do one greske kirgijakosa kad pepe odbrani dok smo mi imali 4-5 dobri prilika preko lucasa torresa i voronina al kad nece nece u obje tekme u sudijskoj nadoknadi NEMAMO SRECE
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 05 nov 2009, 11:50

fera je napisao/la:Sve je ovo Allah kriv kaznjava nas jer klub nije prodat saudijcima.........
IN RAFA WE TRUST :D
Ovo je **** princ kriv bacio je neke sihre na liverpool pa samo opadamo valjda da nas prije kupi
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 nov 2009, 11:53

a kad nam su nam voronin i pojedini retardi tu da nas izvlace iz ponora i nije se moglo vise ocekivati
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 05 nov 2009, 12:12

Sinoc sam se smijao nakon vodstva loserfoola 0:1, pa onaj Babel je za onog NGOGA fudbal izmislio ljudi a ovaj njega na klupi cuva i sto je smijesno dovede Jonhsona za 18 miliona a ima ono dijete Kelly mali je stvarno perspektivan za godinu dana moze igrati u prvoj 11 bez problema umjesto da dovede neko drugo pojacanje npr iz Spanije :D .. i sta je zalosno sto neki ovdje to sam vidio Fergusona nazivaju pijanicom itd... pa on je Fudbal izmslio za Rafu! :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 05 nov 2009, 14:51

haxonja je napisao/la:Sinoc sam se smijao nakon vodstva loserfoola 0:1, pa onaj Babel je za onog NGOGA fudbal izmislio ljudi a ovaj njega na klupi cuva i sto je smijesno dovede Jonhsona za 18 miliona a ima ono dijete Kelly mali je stvarno perspektivan za godinu dana moze igrati u prvoj 11 bez problema umjesto da dovede neko drugo pojacanje npr iz Spanije :D .. i sta je zalosno sto neki ovdje to sam vidio Fergusona nazivaju pijanicom itd... pa on je Fudbal izmslio za Rafu! :D
hahahh isti taj rafa nogoma bije SCUM zato nemoj pricat bgt

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 05 nov 2009, 14:53

haxonja je napisao/la:Sinoc sam se smijao nakon vodstva loserfoola 0:1, pa onaj Babel je za onog NGOGA fudbal izmislio ljudi a ovaj njega na klupi cuva i sto je smijesno dovede Jonhsona za 18 miliona a ima ono dijete Kelly mali je stvarno perspektivan za godinu dana moze igrati u prvoj 11 bez problema umjesto da dovede neko drugo pojacanje npr iz Spanije :D .. i sta je zalosno sto neki ovdje to sam vidio Fergusona nazivaju pijanicom itd... pa on je Fudbal izmslio za Rafu! :D

http://www.postavi.com] slika
http://www.postavi.com] slika

Malo podsjecanje za ove sa slabim mozdanim vijugama i dokaz koje ko u engleskoj!
A pijani skot moze samo da padne na koljena a nastavak se zna...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 nov 2009, 14:59

Dobro i sta sad. Liverpool dobio Manchestera u posljednje 3-4 utakmice i tu se sve zavrsava. Manchetser je taj koji uzima titule.
Nekako bi vise volio da Liverpool gubi od Manchestera a da uzme nekad i titulu .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 nov 2009, 15:19

glavni krivac za sinocnji remi je kyrgiakos :cry: imao je par gresaka i to velikih

ali svaka cast babelu na onoj golcini :D
FK Pjetlovi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2009, 15:23

Naivno primljen gol. Šta reći o Babelu, a da već ranije nismo rekli, dečko ima mjesta u svakom timu u Evropi, ali kod Rafe nema, drago mi je da je sinoć pokazao koliko je kvalitetan igrač.

Lyon oštećen, jer je Agger trebao dobiti drugi žuti karton za ono povlačenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 05 nov 2009, 15:24

**** mu lp pa 1/8 finala će biti bez nas,baje možda i barse milana ili reala i još nekih velikih klubova dok će unirea ili štutgart igrati :roll: :roll: :roll:
Virtu4l je napisao/la:Naivno primljen gol. Šta reći o Babelu, a da već ranije nismo rekli, dečko ima mjesta u svakom timu u Evropi, ali kod Rafe nema, drago mi je da je sinoć pokazao koliko je kvalitetan igrač.

Lyon oštećen, jer je Agger trebao dobiti drugi žuti karton za ono povlačenje.
ma babel je tito
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 nov 2009, 15:27

Glavni krivac za sinocnji remi kao i za sve ovo sto se desava u posljednje vrijeme je Rafa Benitez. U momentu kad mu ne igraju 3-4 glavna igraca on kao zamjene ima hendikepirane igrace, nesposobne da predstavljaju Liverpool. A nije ih dovodio niko drugi nego ON licno. Dugo godina sam ga branio kao trenera ali sad je vec poceo da sere i vrijeme mu je da lagano preuzme neki drugi klub i da tamo dovodi neke igrace za koje samo on misli da su klasa za Redse.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 nov 2009, 16:43

Stole iz Bora je napisao/la:Glavni krivac za sinocnji remi kao i za sve ovo sto se desava u posljednje vrijeme je Rafa Benitez. U momentu kad mu ne igraju 3-4 glavna igraca on kao zamjene ima hendikepirane igrace, nesposobne da predstavljaju Liverpool. A nije ih dovodio niko drugi nego ON licno. Dugo godina sam ga branio kao trenera ali sad je vec poceo da sere i vrijeme mu je da lagano preuzme neki drugi klub i da tamo dovodi neke igrace za koje samo on misli da su klasa za Redse.
a zbog cega li ima hendikepirane igrace na klupi, liverpool nema novca kao sto imaju real, barsa, man utd ili neki drugi klubovi, i zbog toga na klupi imamo debile, mislis li da rafa ne bi volio na klupi imati nekog igraca svjetske klase umjesto voronina, degena ili nekog drugog debila, naravno da bi zelio, kao i svaki navijac liverpoola, ali sa americkom stokom u klubu to nije moguce, najveci problem liverpoola su oni, ovdje neki misle da ce se odlaskom rafe sve rijesiti, da ce novi trener kupiti odmah silvu,villu, riberya
za liverpool navijam odavno i rafa je vratio ovaj klub u sami vrh engleskog i evropskog fudbala, ove sezone imamo previse problema sa ozljedama i zbog toga nema rezultata, prosle sezone bi sigurno bili prvaci da su torres i gerrard igrali vise utakmica zajedno, ali nazalost nisu
rafa voli ovaj klub i zbog toga je jos menager liverpoola i zbog navijaca koji su naravno na njegovoj strani, naravno iam izuzetaka ali veoma mali broj
IN RAFA WE TRUST
YNWA
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 05 nov 2009, 16:47

Ma ovdje pojedini samo cekaju priliku da gaze po svemu negledaju neke realnosti ni sekunde ali eto staces neko se raduje neko tuguje uvjek bilo !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 nov 2009, 16:55

YNWA je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Glavni krivac za sinocnji remi kao i za sve ovo sto se desava u posljednje vrijeme je Rafa Benitez. U momentu kad mu ne igraju 3-4 glavna igraca on kao zamjene ima hendikepirane igrace, nesposobne da predstavljaju Liverpool. A nije ih dovodio niko drugi nego ON licno. Dugo godina sam ga branio kao trenera ali sad je vec poceo da sere i vrijeme mu je da lagano preuzme neki drugi klub i da tamo dovodi neke igrace za koje samo on misli da su klasa za Redse.
a zbog cega li ima hendikepirane igrace na klupi, liverpool nema novca kao sto imaju real, barsa, man utd ili neki drugi klubovi, i zbog toga na klupi imamo debile, mislis li da rafa ne bi volio na klupi imati nekog igraca svjetske klase umjesto voronina, degena ili nekog drugog debila, naravno da bi zelio, kao i svaki navijac liverpoola, ali sa americkom stokom u klubu to nije moguce, najveci problem liverpoola su oni, ovdje neki misle da ce se odlaskom rafe sve rijesiti, da ce novi trener kupiti odmah silvu,villu, riberya
za liverpool navijam odavno i rafa je vratio ovaj klub u sami vrh engleskog i evropskog fudbala, ove sezone imamo previse problema sa ozljedama i zbog toga nema rezultata, prosle sezone bi sigurno bili prvaci da su torres i gerrard igrali vise utakmica zajedno, ali nazalost nisu
rafa voli ovaj klub i zbog toga je jos menager liverpoola i zbog navijaca koji su naravno na njegovoj strani, naravno iam izuzetaka ali veoma mali broj
IN RAFA WE TRUST
YNWA
rafa i da ima novca doveo bi opet nekakve nove "talente" poput lucasa :D
FK Pjetlovi

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 05 nov 2009, 17:16

Rado bi oni otjerali Beniteza da imaju drugih opcija, trebaju njemu isplatiti odstetu, platiti novog "strucnjaka", a para nema iz razloga sto menagment kluba slabo radi svoj posao. Ponavljam, ima li jedan primjer u zadnjih deset godina da je neko za povrijedjenog igraca dao dvadeset miliona funti?
Inter je doveo Snajdera za 16, zar je Aqvilani bolji...
Liverpool je za igrace poput Aggera i Skrtela izdvojio sigurno vise nego Ferguson za Vidica (7 mil.funti).
Ne odlucuje samo jedan covjek o dovodjenju igraca, a ono sto su doveli je cisti promasaj.
Nemojte porediti Liverpool sa Manchester i Chelsea iz razloga sto ovi imaju love deset puta vise, ali pravi primjer je Arsenal. Ljudi su doveli jednog Arshavina s cijenom ispod 20 mil. zatim Nasrija, Rosickog, Hleba, Eduarda.....
Za ovakvu situaciju u klubu su odgovorni svi, od vlasnika do igraca ali na treneru se koplja lome.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 nov 2009, 17:58

Mnogo povreda , a katastrofalna klupa . jednostavno nemamo igrace koji bi bar polovicno igrali kao oni kljucni ..

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 05 nov 2009, 19:03

hej bio sam sinoc bez struje, bil mi ko reko tacan podatak.. kolko ono liverpool ima bodova? :mrgreen: kakve su im sanse da prodju u osminufinala? :mrgreen:

da niste skakali kad ga je babel ucero :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 5 gostiju.