WTA Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: WTA Tour
najnovija emisija ivanovica sa JJ:
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;

Wozniacki u Sao Paolu imitacija ,imate pravo jednom pogadjati koga glumi

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ha ovo je bila moja prognoza za prošlu godinu.... Svi se hvale, pa i ja rek'o da malo probam.... Bilo je baš onako kako sam rekao....DANTES je napisao/la:Narode sta ocekujete od dama ove godine? Sta mogu sestre Vilijams? Pa sta god pozele ako budu zdrave i bude orne! Petra? Svasta i nista. Karo? Sampion lijevih turnira. Jelena i Ana? Nista veliko, a Boga ni tesko i malo. Nadam se da grijesim! Kim i Marija? Samo daj zdravlja i bice svega! Sem? Ne znam sta moze, al znam da AO sigurno ne moze! Viktorija? Moze neki GS! Ceca? Nikad se ne zna, al moze uvjek iz sjene do GS. Radvanska i Vera? Ko to zna! Ostale? Debelo zaostale
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
samo da cestitam vesni plasman u glavni turnir! sada srbija ima 7 pretstavnika u singlu (+ ziki u dublu)! znaci- No1e, janko, ana, jeca, viki, bojana i vesna + ziki!
i to na koji nacin je vesna prosla kvale:
Vesna Dolonc (SRB) [6] - Anna Schmiedlova (SVK) 6-1, 6-1
Vesna Dolonc (SRB) [6] - Erika Sema (JPN) 6-1, 6-3
Vesna Dolonc (SRB) [6] - Stephanie Dubois (CAN) [18] 6-1, 6-0
ova treca je kolo prije izbacila mervanu (rez. 6-0, 6-4). vesna je dobila i sasvim prolaznu protivnicu u 1. kolu a time bi i definitivno usla u top100 (kao 4. srpska teniserka). ovako je na samom pragu top100.
ima da se gleda i navija....
i to na koji nacin je vesna prosla kvale:
Vesna Dolonc (SRB) [6] - Anna Schmiedlova (SVK) 6-1, 6-1
Vesna Dolonc (SRB) [6] - Erika Sema (JPN) 6-1, 6-3
Vesna Dolonc (SRB) [6] - Stephanie Dubois (CAN) [18] 6-1, 6-0
ova treca je kolo prije izbacila mervanu (rez. 6-0, 6-4). vesna je dobila i sasvim prolaznu protivnicu u 1. kolu a time bi i definitivno usla u top100 (kao 4. srpska teniserka). ovako je na samom pragu top100.
ima da se gleda i navija....
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Koliko je samo zgodna ova Cibulkova.
Izgubio bi se u njenoj blizini.

You'll never walk alone.
Ma daj... Onako mala i zdepasta...VolimLiverpool je napisao/la:Koliko je samo zgodna ova Cibulkova.![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma dobra je Cibulkova, ne bi se ni ja bunio.
Kad je mogao Monfils...

Kad je mogao Monfils...

Genius, outrageous, the best ever! RF!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ne znaš šta pričaš.DANTES je napisao/la:Ma daj... Onako mala i zdepasta...VolimLiverpool je napisao/la:Koliko je samo zgodna ova Cibulkova.![]()

Nevjerovatno je dobra.

Ko bi se još bunio? Vrh je.
šta Monfils?
You'll never walk alone.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kralj nenadyebivi.retro je napisao/la:Monfils ludi je zbario Cibu ima par godina.
Svaka mu čast,ono je odlična riba,zamisli tek kakva je kad se 'namećka' malo.

You'll never walk alone.
Meni je zdepasta.... Lijepa je ko slika, ali nije zgodna.... Meni je Julija Gerges super...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ana nasla novog zagondziju, neki britanac, tata mu pravi avione i jahte...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zna i Ana naci zagondzijuVirtu4l je napisao/la:Ana nasla novog zagondziju, neki britanac, tata mu pravi avione i jahte...

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Godinama pokusavam da joj nabacim legendu, ali jbg, Novak je upozna sa ovim Britancem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Godinama pokusavam da joj nabacim legendu, ali jbg, Novak je upozna sa ovim Britancem.

Trebamo nekako ocrnit tog britanca i sto vise @legendu nahvalit, jbg mozda uspije

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
WTA nakon ozija:
ana 13.
jeca 26.
bojana 38. (prvi put 3 srpkinje u top 40)
vesna 89. (prvi put 4 srpkinje u top 100)
hrvatice imaju mlade nade u onoj konjuh (koja je osvojila juniorski turnir u obje konkurencije) kao i doni koja je usla u top100.
ana 13.
jeca 26.
bojana 38. (prvi put 3 srpkinje u top 40)
vesna 89. (prvi put 4 srpkinje u top 100)
hrvatice imaju mlade nade u onoj konjuh (koja je osvojila juniorski turnir u obje konkurencije) kao i doni koja je usla u top100.
- legenda reala
- Kontakt:
A šta je s onom sudinicomVirtu4l je napisao/la:Godinama pokusavam da joj nabacim legendu, ali jbg, Novak je upozna sa ovim Britancem.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sportfanatik
- Kontakt:
GORAN IVANIŠEVIĆ ne srami se reći što misli. Gostujući na "Anteni Zagreb" privukao je pozornost svijeta tenisa izjavom kako tenisačice ne zaslužuju isti novac kao i tenisači.
Goran je u opuštenom razgovoru, u kojem je govorio o svojoj karijeri, danima u mirovini i današnjem tenisu, objasnio i razliku između muškog i ženskog tenisa:
"Razlika je velika, a isti su nagradni fondovi. Muški igraju po šest sati, a žene 33 minute. Poštujem ženski tenis, ali velika je razlika jer malo bolji trener može pobijediti prvu tenisačicu svijeta. Nisu baš zaslužile isti novac".
Osvrnuo se i na uspjeh mlade Ane Konjuh koja je osvojila ovogodišnji juniorski Australian Open. "Ana nema konkurencije. Fascinatno je gledati kako tuče balun. Nitko joj ništa ne može".
Za Marina Čilića je rekao kako očekuje puno više od njega te mu Top 10 postavio kao realan cilj.
Ivanišević je komentirao i nervozu koju su njegovi fanovi proživljavali u gotovo svakom meču.
"Svi se žale na daljinske i televizore, ali mene ne pitaju koliko sam ja toga razbio", kaže Ivanišević koji ne zna niti izbrojati koliko ih je razbio.
"To sad sve više rade jer se sve stavlja na Youtube. Ja sam to zveknia jer mi je došlo. Reket je moj najbolji prijatelj, spavali smo, svađali se, koji put mora dobit po glavi. Mogu jedino sebe udrit, ali to neću. Čudna je to ljubav", kaže Goran.
Goran je u opuštenom razgovoru, u kojem je govorio o svojoj karijeri, danima u mirovini i današnjem tenisu, objasnio i razliku između muškog i ženskog tenisa:
"Razlika je velika, a isti su nagradni fondovi. Muški igraju po šest sati, a žene 33 minute. Poštujem ženski tenis, ali velika je razlika jer malo bolji trener može pobijediti prvu tenisačicu svijeta. Nisu baš zaslužile isti novac".
Osvrnuo se i na uspjeh mlade Ane Konjuh koja je osvojila ovogodišnji juniorski Australian Open. "Ana nema konkurencije. Fascinatno je gledati kako tuče balun. Nitko joj ništa ne može".
Za Marina Čilića je rekao kako očekuje puno više od njega te mu Top 10 postavio kao realan cilj.
Ivanišević je komentirao i nervozu koju su njegovi fanovi proživljavali u gotovo svakom meču.
"Svi se žale na daljinske i televizore, ali mene ne pitaju koliko sam ja toga razbio", kaže Ivanišević koji ne zna niti izbrojati koliko ih je razbio.
"To sad sve više rade jer se sve stavlja na Youtube. Ja sam to zveknia jer mi je došlo. Reket je moj najbolji prijatelj, spavali smo, svađali se, koji put mora dobit po glavi. Mogu jedino sebe udrit, ali to neću. Čudna je to ljubav", kaže Goran.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.