Nema od toga nista, ne igraju za HajdukZekoo je napisao/la:Gledam ovaj Eintracht Braunschweig gdje redovno igra Bičakčić prvi sa dva boda ispred druge ekipe i 12 bodova ispred reće ekipe tako da od iduce sezone ćemo imat dva mlada perspektivna odbranbena igrača u Bundesligi + Spaha + Zukanović. Onda se očekuje debi ovog Hajrovića za Arsenal isto, što bi trebalo bit 5 igrača u zadnjoj liniji iz kvalitetnih liga. Samo da negdje ne zapne sa papirima
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Jel onaj Nadarevic u kadru vecrras
Denni Avdic ponovno strijelac za Zwole 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Gledao sam tekmu,zabio ga je glavom sa pet metara,a usao je nekoliko minuta prije togaAdi_Zepce je napisao/la:Denni Avdic ponovno strijelac za Zwole
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jel to onaj što hoće igrati za Švede al ne može zbog Elmandera, Ibrahimovića, Ole Toivonena, i Rasmusa Elma ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
To je tajzizu1991 je napisao/la:Jel to onaj što hoće igrati za Švede al ne može zbog Elmandera, Ibrahimovića, Ole Toivonena, i Rasmusa Elma ?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
E taj je hardcore Bosanac 100 %, Pape zovi ga, sigurno će pristati, nema drugoga izbora 
Sad bi vjeruj i pristao,ali bolje je da Pape zove nekog drugogzizu1991 je napisao/la:E taj je hardcore Bosanac 100 %, Pape zovi ga, sigurno će pristati, nema drugoga izbora
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Šta da ti kažem za te akcije BHF -a, ljudima svaka čast, al ko zna šta se valja iza brda.
Šta će nam sad kad ne može da igra u prvoj postavi u nekom Zwolle ili kako već.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja sam to više ironično napisao @bagrcavi, naravno da ima uvijek neki bolji izbor od njega.
Čitam danas na onoj fb stranici od Milana Đurića da je Dnipro zainteresovan za njega.
Čitam danas na onoj fb stranici od Milana Đurića da je Dnipro zainteresovan za njega.
poslije tekme mladih sa švabama, strašno sam zagotivio đurića, i baš bi mi bilo drago da se konačno probije, ima potencijala i predispozicije da bude strašan napadač.zizu1991 je napisao/la:Ja sam to više ironično napisao @bagrcavi, naravno da ima uvijek neki bolji izbor od njega.
Odlazi Safete.
Dobro se pokazao u repci, gađali su ga u glavu, a on je ćukao , igra se bazirala na njemu, i izgleda da mu to odgovara.
Ko zna kakvo je stanje u Cremoneseu, i kakav je zapravo u seniorskoj konkurenciji uopšte.
U svakome slučaju, želim mu sve najbolje.
Ko zna kakvo je stanje u Cremoneseu, i kakav je zapravo u seniorskoj konkurenciji uopšte.
U svakome slučaju, želim mu sve najbolje.
- Rockefeller
- Kontakt:
Treba kontaktirat ovog momka i vidjet hoće li igrati za BiH. Bolji je od Zahirovića i to kol'ko ho'š, samo je problem pasoš. 
Ne treba nikoga vise pozivati ! Imamo odlicn8u ekipu, Susic radi odlican posao, atmosfera je sjajna, savez je vise nego profesionalan.
Sent from my Commodore 64
- Rockefeller
- Kontakt:
Ne slazem se. Treba! Onaj gore momak je fantastican igrac. Pravi moderni destruktivac.
koji momak? o kome pricas druze?Rockefeller je napisao/la:Ne slazem se. Treba! Onaj gore momak je fantastican igrac. Pravi moderni destruktivac.
- Rockefeller
- Kontakt:
Moj predzadnji post na ovoj temi.
malo si zbunjen.Rockefeller je napisao/la:Moj predzadnji post na ovoj temi.
u tvom zadnjem postu ne pise ime igraca o kome pricas:
Treba kontaktirat ovog momka i vidjet hoće li igrati za BiH. Bolji je od Zahirovića i to kol'ko ho'š, samo je problem pasoš.
- _karabaja_
- Kontakt:
http://backfrommobil.transfermarkt.de/d ... 68634.html" onclick="window.open(this.href);return false;Sakuragi je napisao/la:malo si zbunjen.Rockefeller je napisao/la:Moj predzadnji post na ovoj temi.
u tvom zadnjem postu ne pise ime igraca o kome pricas:
Eto na kojeg igraca misli, link ti je bio u rijeci "ovog".
E sad ne znam jel se on zajebaje il sta vec
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], BosnianDragon2024, Coolpanda24, hujdur007, Maverick, Normus90, sagitarius, UtdBiH21 i 61 gost.