Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

LenBias
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la LenBias » 26 jan 2013, 10:52

kakvi sve znalci dominiraju ovom temom i sta sve pisu :lol: mirza vrati se u europu samo da ne moramo citati ove stvari sto se pisu na tvojoj temi :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 26 jan 2013, 11:07

LenBias je napisao/la:kakvi sve znalci dominiraju ovom temom i sta sve pisu :lol: mirza vrati se u europu samo da ne moramo citati ove stvari sto se pisu na tvojoj temi :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
ja od onih kospa skoro da vise i ne pratim temu :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 26 jan 2013, 17:18

Hoce li se gledati tekma nocas :P

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 26 jan 2013, 20:10

Večeras Mirza 15min. 20 points. Živi bili pa vidjeli 8-)
ŠVRLJ

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 26 jan 2013, 20:14

U koliko je tekma veceras, ja sam planirao gledati, jer mislim da ce Mirza dobiti vecu minutazu nakon sto je bio "odstranjen" iz ekipe proslih nekoliko utakmica.

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 26 jan 2013, 20:20

suhakrpa je napisao/la:U koliko je tekma veceras, ja sam planirao gledati, jer mislim da ce Mirza dobiti vecu minutazu nakon sto je bio "odstranjen" iz ekipe proslih nekoliko utakmica.
02:00
ŠVRLJ

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 26 jan 2013, 21:25

nakon dugo vremena ne mogu biti uz mirzu veceras nazalost :?

al onu tekmu iza ove obavezno cu gledati
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 26 jan 2013, 21:34

LenBias je napisao/la:kakvi sve znalci dominiraju ovom temom i sta sve pisu :lol: mirza vrati se u europu samo da ne moramo citati ove stvari sto se pisu na tvojoj temi :mrgreen:
Drug evo pratim te vec neko vrijeme i vidim da dobro poznajes NBA ligu, ali moras znati da raja koja ovdje pise u toku utakmice Brooklyna je tu samo zbog Mirze i dobre zabave. Mislim da vecini (kao i meni) je ovo prvi put u zivotu da ostajemo budni po cijelu noc da pratimo NBA ligu, odnosno utakmice Netsa. Dakle, ovdje ces procitati neku dobru analizu utakmice i igre jedino ako je ti sam napises ili neko od vas koji mnogo znate o ovom takmicenju. Mi ne ostajemo budni da bi po cijelu noc preseravali o napretku ekipe u odredjenim segmentima igre ili o necemu slicnom...mi smo tu da bi pratili prvog Bosanca u najjacoj kosarkaskoj ligi na svijetu.

Znam da ti niko ne moze zabraniti da pises i na ovoj temi, ali ne mozes ocekivati da svi imaju isti nivo znanja kada je u pitanju NBA. Dakle, ako neces podrzati Mirzu ili napisati nesto o njemu onda se nadam da postovima slicnim ovome citiranom, neces i dalje "vrijedjati" ljude koji istinski zele da Mirza uspije.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 jan 2013, 22:24

@suhakrpa dobar i korektan post. Bude ovdje provala i lupanja samo takvih, ali cinjenica je da su ovdje svi zbog Mirze i njegovih 5-6 minuta koje moze i ne mora dobiti. To je za svaku pohvalu. I ja, koji sam se bavio kosarkom i pratim je od malih nogu (pogotovo NBA ligu), primjetim svakakve gluposti ali "zazmirim" malo, jer svi ti ljudi opet se nadaju Mirzi i navijaju za njega. "LenBias" je prilicno aktivan na NBA podforumu, i slazem se sa dosta njegovih postova, ali ne vjerujem da tu ima lose namjere. A i covjek sa njegovog avatara mi je jedan od drazih trenera. :mrgreen:

Neko je pitao zasto Mirza uvijek izlazi na nizeg igraca. To ne radi on, to je jednostavno osnovna defanzivna rotacija (citaj: preuzimanje), nakon pick&rolla/popa. Missmatch se stvara. Ono sto on grijesi je, spustanje ruke prerano na tom niskom igracu koji onda ima otvoren sut ili mu cak prerano okrene ledja dok se vraca na svog igraca. To u Europi prolazi jer su igraci sporiji, ali u NBA ligi mnogo teze. Nadam se da je jasnije.

Nadam se i da nece biti psovki barem, jer admin i moderatori stvarno prastaju na ovom forumu kao ni na jednom (eto, da nisam uvijek protiv njih :mrgreen: ). Veceras bi morao dobiti 10 minuta kod vecine NBA trenera, ali kod ovog "vjecnog pomocnika", daj Boze...
Sport je lijek za tijelo i duh.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 jan 2013, 23:49

suhakrpa je napisao/la:
Drug evo pratim te vec neko vrijeme i vidim da dobro poznajes NBA ligu, ali moras znati da raja koja ovdje pise u toku utakmice Brooklyna je tu samo zbog Mirze i dobre zabave. Mislim da vecini (kao i meni) je ovo prvi put u zivotu da ostajemo budni po cijelu noc da pratimo NBA ligu, odnosno utakmice Netsa. Dakle, ovdje ces procitati neku dobru analizu utakmice i igre jedino ako je ti sam napises ili neko od vas koji mnogo znate o ovom takmicenju. Mi ne ostajemo budni da bi po cijelu noc preseravali o napretku ekipe u odredjenim segmentima igre ili o necemu slicnom...mi smo tu da bi pratili prvog Bosanca u najjacoj kosarkaskoj ligi na svijetu.

Znam da ti niko ne moze zabraniti da pises i na ovoj temi, ali ne mozes ocekivati da svi imaju isti nivo znanja kada je u pitanju NBA. Dakle, ako neces podrzati Mirzu ili napisati nesto o njemu onda se nadam da postovima slicnim ovome citiranom, neces i dalje "vrijedjati" ljude koji istinski zele da Mirza uspije.
druze meni nije istinska zelja mirzi da uspije kada neko napise mirza bolje da se vratis u europu npr, stvarno nije, nba je jedan vrhunac kosarke apsulutni i mirza da nista vise od ovog ne uradi do dana danasnjega sto je uradio u nba on ce ostati upamcen i niko nikada ne moze i ne smije osporiti ono sto on u stanju da uradi, splet okolnosti je sada takav da mu je malo (malo vise) teze da to pokaze ali treba vjerovati u njega, da on to moze, da ce se privici, da ce pokazati se najbolje kako moze a ne vracati ga nazad u europu, kriviti druge, smjenjivati trenera zbog svega sto mirza uradi ili ne uradi kada dobije priliku i ostale stvari koje se pisu na ovoj temi :) nadam se da sada shvatas moj stav i zasto pisem neke stvari koje pisem, stvarno mi nije cilj bio nikada nekoga uvrijediti prvi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 27 jan 2013, 00:20

da metnem kospe u rernu a? :D

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 27 jan 2013, 00:35

Jel sijelimo večeras?

mirza41
Kontakt:

Post Postao/la mirza41 » 27 jan 2013, 00:38

kinder_jaje je napisao/la:da metnem kospe u rernu a? :D
Je l' moze vcrs nesto i za pice? :P
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 27 jan 2013, 00:40

mirza41 je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:da metnem kospe u rernu a? :D
Je l' moze vcrs nesto i za pice? :P
red bull jedan da se ne zaspi slučajno :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

brcak108
Kontakt:

Post Postao/la brcak108 » 27 jan 2013, 00:42

Bademluk je napisao/la:Jel sijelimo večeras?
kao i od prve tekme, nema spavanja, joj sto volim nba :D
BUDI PONOSAN

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 27 jan 2013, 00:45

brcak108 je napisao/la:
Bademluk je napisao/la:Jel sijelimo večeras?
kao i od prve tekme, nema spavanja, joj sto volim nba :D
U kojem si redu večeras? Ja sam u C bloku...vidićeš me, nosim bijeli šešir i pile ispred mene raskomadano :D

mirza41
Kontakt:

Post Postao/la mirza41 » 27 jan 2013, 00:46

Jos ako bude neki dobar sopcast, bice super :D bar kao onaj sinoc, samo s americkim komentatorima :D
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 jan 2013, 00:52

Ma vjerovatno Mirza oko 3/4 dobije par minuta, ali ja se iskreno nadam da će i ranije :mrgreen:

slika

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 27 jan 2013, 00:59

Ako večeras ne dobije solidniju minutažu iza 5 min , neću vala pratiti netse dok ne bude u 1 petorki...

EDIT BY MOD: klošarski način izražavanja ostavi za kuću, ovdje nećeš tako pisati !

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 27 jan 2013, 01:00

beIn spor 1,c+deportes,c+sport,skysport2(ita) eto na satelitu večeras ko ima CS
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bistrik i 5 gostiju.