I to dva para.samson je napisao/la:Gringo i Hipnoza bi dali bubrege za strucnjaka Vahidovog kova ..
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tacno.Henderson je napisao/la: Safet Sušić Pape - najbolji selektor u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Ali i ima najbolju ekipu u historiji fudbalske reprezenatacije Bosne i Hercegovine, tako da..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Kazu pep gvardiola najuspjesniji trener, to hoces da akzes kad bi ja vodio barsu da bi bio najboljiceze je napisao/la:Tacno.Henderson je napisao/la: Safet Sušić Pape - najbolji selektor u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Ali i ima najbolju ekipu u historiji fudbalske reprezenatacije Bosne i Hercegovine, tako da..
Ima najbolje igrace za raliku od predhodnih selektora ali ima i najboje rezultate za razliku od ostalih !ceze je napisao/la:Tacno.Henderson je napisao/la: Safet Sušić Pape - najbolji selektor u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Tako da se neam sta prigovorit !
Neka Pep preuzme Vrbanjus pa pokaze strucnost i uđe u PL BIH, lako se qurcit sa timom kakav je Barca.mujo205 je napisao/la: Kazu pep gvardiola najuspjesniji trener, to hoces da akzes kad bi ja vodio barsu da bi bio najbolji
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 26 jan 2013, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jesam ja rekao da nema rezultate ?Elegant je napisao/la:Ima najbolje igrace za raliku od predhodnih selektora ali ima i najbloje rezultate za razliku od ostalih !ceze je napisao/la:Tacno.Henderson je napisao/la: Safet Sušić Pape - najbolji selektor u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
I ne vidim po cemu je rezultat proslih kvalifikacija bolji od Cirinog, ali eto.
Rijkaard je vodio Barcelonu pa je kaskao za Realom 18 bodova i gledao Villarealu u leđa i onda preuzima Guardiola i pazi čuda osvaja 14 trofeja.Elegant je napisao/la:Ima najbolje igrace za raliku od predhodnih selektora ali ima i najboje rezultate za razliku od ostalih !ceze je napisao/la:Tacno.Henderson je napisao/la: Safet Sušić Pape - najbolji selektor u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Neka Pep preuzme Vrbanjus pa pokaze strucnost i uđe u PL BIH, lako se qurcit sa timom kakav je Barca.mujo205 je napisao/la: Kazu pep gvardiola najuspjesniji trener, to hoces da akzes kad bi ja vodio barsu da bi bio najbolji
Sušić kad nas odvede na svijetsko onda možemo pričati a do tad,.....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- DonCorleone
- Kontakt:
HP printeri poprilicno dobro printaju, samo nisam znao da ovako dobro kopirajuharishp je napisao/la:Poprilicno kritican i poprilicno tacan post.Henderson je napisao/la:Je li ono neko spominjao Vahida Halilhodžića za selektora?![]()
Safet Sušić Pape - najbolji selektor u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
DonCorleone je napisao/la:HP printeri poprilicno dobro printaju, samo nisam znao da ovako dobro kopirajuharishp je napisao/la:Poprilicno kritican i poprilicno tacan post.Henderson je napisao/la:Je li ono neko spominjao Vahida Halilhodžića za selektora?![]()
Safet Sušić Pape - najbolji selektor u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine..

Print i kopija radi sasvim ok, ali izgleda da tebi procesor ne radi.Posto je znacenje te kopije potpuno razlicito koju vjerovatno nisi skont'o.DonCorleone je napisao/la:HP printeri poprilicno dobro printaju, samo nisam znao da ovako dobro kopirajuharishp je napisao/la:Poprilicno kritican i poprilicno tacan post.Henderson je napisao/la:Je li ono neko spominjao Vahida Halilhodžića za selektora?![]()
Safet Sušić Pape - najbolji selektor u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine..
Kod @ceze izgleda fercera jedino mis

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Halilhodzic je velik demagog i donekle provikan, ali opet nas najveci strucnjak nakon Bajevica. Susic jos nema nikakve rezultate. Ako nas odvede na SP, moze se pricat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Meni je Petkovic ispred Bajevica.Cartman je napisao/la:Halilhodzic je velik demagog i donekle provikan, ali opet nas najveci strucnjak nakon Bajevica. Susic jos nema nikakve rezultate. Ako nas odvede na SP, moze se pricat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- DonCorleone
- Kontakt:
Nema svako HP printer i HP Intel procesor kao ti Safete...
Bog te pita sta si ti mislio da sam ja mislio kada sam mislio da tebi odgovorim na tvoju kopiju bolan. Btw kopija uvijek ostaje samo kopija
.
Bog te pita sta si ti mislio da sam ja mislio kada sam mislio da tebi odgovorim na tvoju kopiju bolan. Btw kopija uvijek ostaje samo kopija

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Mafiozo o kopiranju.Tebe je srcka strefila prije te tehnologije.DonCorleone je napisao/la:Nema svako HP printer i HP Intel procesor kao ti Safete...
Bog te pita sta si ti mislio da sam ja mislio kada sam mislio da tebi odgovorim na tvoju kopiju bolan. Btw kopija uvijek ostaje samo kopija.
U vezi kopije je ocito da nisi jos skontao poentu,niti ces je.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vahida ne treba spominjati pored Papeta, Pape ima musica koliko hoces, nerezonskih odluka, glupih izjava, ali za klasu mi je drazi od demagoga Vahida.Cartman je napisao/la:Halilhodzic je velik demagog i donekle provikan, ali opet nas najveci strucnjak nakon Bajevica. Susic jos nema nikakve rezultate. Ako nas odvede na SP, moze se pricat.
Vahid je dobio sto je zasluzio, potop sa Slonovima, potop sa Alzirom, da je preuzeo BiH, sada bi sigurno imao i bolje rezultate od Safeta, ali je Sajo nas a Vahid ide onome ko ponudi vise.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Susic nema pecat....
jah a safet radi za aplauzbhsport je napisao/la:Vahida ne treba spominjati pored Papeta, Pape ima musica koliko hoces, nerezonskih odluka, glupih izjava, ali za klasu mi je drazi od demagoga Vahida.Cartman je napisao/la:Halilhodzic je velik demagog i donekle provikan, ali opet nas najveci strucnjak nakon Bajevica. Susic jos nema nikakve rezultate. Ako nas odvede na SP, moze se pricat.
Vahid je dobio sto je zasluzio, potop sa Slonovima, potop sa Alzirom, da je preuzeo BiH, sada bi sigurno imao i bolje rezultate od Safeta, ali je Sajo nas a Vahid ide onome ko ponudi vise.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Za koliko radi, s kakvom se javnoscu mora linjati, zasluzuje aplauz ..
Za pare koje Safet prima, Vaha ne bi pristo da vodi repku 2 hefte godisnje, pa ti skontaj.nick je napisao/la:jah a safet radi za aplauzbhsport je napisao/la:Vahida ne treba spominjati pored Papeta, Pape ima musica koliko hoces, nerezonskih odluka, glupih izjava, ali za klasu mi je drazi od demagoga Vahida.Cartman je napisao/la:Halilhodzic je velik demagog i donekle provikan, ali opet nas najveci strucnjak nakon Bajevica. Susic jos nema nikakve rezultate. Ako nas odvede na SP, moze se pricat.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.