New York Knicks
Re: New York Knicks
JR je **** obična, kako me čovjek nervira. Nije odigrao dobru utakmicu ima dva mjeseca i on se **** i izjavljuje da bi trebao biti all-star. Woody je još gori jer ga drži na terenu preko 30 minuta svaku utakmicu. Shump nešto pokušava, ali i on je preloš, ali on bar ima izgovor da nije vidio utakmice od maja. Melo ako želi nešto da postigne u ovoj sezoni neka se malo sabere i ugleda na Amarea, dakle da ne forsira nego da se prilagođava situaciji. Chandler ne igra odbranu, a zato je ustvari doveden. Jedini koji su vrijedni pomena su Prigioni i Amare.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:JR je **** obična, kako me čovjek nervira. Nije odigrao dobru utakmicu ima dva mjeseca i on se **** i izjavljuje da bi trebao biti all-star. Woody je još gori jer ga drži na terenu preko 30 minuta svaku utakmicu. Shump nešto pokušava, ali i on je preloš, ali on bar ima izgovor da nije vidio utakmice od maja. Melo ako želi nešto da postigne u ovoj sezoni neka se malo sabere i ugleda na Amarea, dakle da ne forsira nego da se prilagođava situaciji. Chandler ne igra odbranu, a zato je ustvari doveden. Jedini koji su vrijedni pomena su Prigioni i Amare.
JR je prošlu sezonu dosta srao ali je ovu napočetku izgledao kao drugi igrač....to je trajalo neko vrijeme i opet se vratio na svoje standardno. Chandler kao najbolji odbrambeni igrač lige zadnjih 15-20 utakmica ne igra odbranu uopšte. Amare je otkrovljenje, igra čovjek na obje strane terena, racionalan je za razliku od Mela
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Ma jašta, JR je kanta obična. Daj Bože da ga tradeuju ili da ne produži nakon ove sezone. Precjenjen igrač koji nije odigrao dobru utakmicu dugo vremena. 0-7, 4 turnovera. Katastrofa. Što je najgore ja ne mogu da vjerujem da ga Woodson forsira non-stop. James White je za njega Jordan.SheldonCooper je napisao/la:Carlo je napisao/la:JR je **** obična, kako me čovjek nervira. Nije odigrao dobru utakmicu ima dva mjeseca i on se **** i izjavljuje da bi trebao biti all-star. Woody je još gori jer ga drži na terenu preko 30 minuta svaku utakmicu. Shump nešto pokušava, ali i on je preloš, ali on bar ima izgovor da nije vidio utakmice od maja. Melo ako želi nešto da postigne u ovoj sezoni neka se malo sabere i ugleda na Amarea, dakle da ne forsira nego da se prilagođava situaciji. Chandler ne igra odbranu, a zato je ustvari doveden. Jedini koji su vrijedni pomena su Prigioni i Amare.
JR je prošlu sezonu dosta srao ali je ovu napočetku izgledao kao drugi igrač....to je trajalo neko vrijeme i opet se vratio na svoje standardno. Chandler kao najbolji odbrambeni igrač lige zadnjih 15-20 utakmica ne igra odbranu uopšte. Amare je otkrovljenje, igra čovjek na obje strane terena, racionalan je za razliku od Mela
Woody ima po meni dosta glupe i cudne rotacije, nedaj Boze nikome.
Ovo veceras je jos jedan los mec u nizu, protekle smo nekad dobili nekad izgubili ali smo vecinom igrali lose, ovo veceras je samo vrhunac, mene ne brine poraz ali ova igra itekako, kada ce ovo prestati ne znam, ali cini mi se da Woody gubi konce, kao prije svega dobar defanzivni trener, svaka ekipa nam pakuje poene kako stigne, a odbrana nam je trebala biti glavni adut, dosta tu kumuje i Tyson.
Novak se izgubio, nema njegove produktivnosti.
JR je obicni cirkusant koji tesko da bi zabijao 20ak poena u prosjeku u nasoj ligi, mozda ali sa 20% suta.
Laku noc, nadam se da necete imati nocne more od ovog horora.
Ovo veceras je jos jedan los mec u nizu, protekle smo nekad dobili nekad izgubili ali smo vecinom igrali lose, ovo veceras je samo vrhunac, mene ne brine poraz ali ova igra itekako, kada ce ovo prestati ne znam, ali cini mi se da Woody gubi konce, kao prije svega dobar defanzivni trener, svaka ekipa nam pakuje poene kako stigne, a odbrana nam je trebala biti glavni adut, dosta tu kumuje i Tyson.
JR je obicni cirkusant koji tesko da bi zabijao 20ak poena u prosjeku u nasoj ligi, mozda ali sa 20% suta.

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
DejaNMG je napisao/la:Woody ima po meni dosta glupe i cudne rotacije, nedaj Boze nikome.

Sreća da su Bullsi izgubili, a kako je krenulo i netsi će.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Zadnje vrijeme su Knicksi očajno igraju čak i u utakmicama koje su dobili. Nešto se pohitno mora mjenjat. Od najbolje defanzivne ekipe do propuha u odbrani. Sve pomislim da je onaj start sezone bio slučajnost. Ima tu i do povreda ali ima i grešaka Woodsa u odabiru rotacije kao i loše forme pojedinih igrača kao što je Novak npr.
Odbranu ne igra niko a u napadu nema protoka lopte, ide se na isforsirane šuteve i izolacije za Mela uz to ulijeće JR a i Felton zna zalomit sa nevjerovatnim forsiranjem šuta + skok igra ne postoji jer nema viskoih igrača u petorci, Woods igra sa Chandlerom kao jedinim visokim i njeemu pomaže Melo
može protiv nekih protivnika ali ne možeš tako igrati ono standardno.
Odbranu ne igra niko a u napadu nema protoka lopte, ide se na isforsirane šuteve i izolacije za Mela uz to ulijeće JR a i Felton zna zalomit sa nevjerovatnim forsiranjem šuta + skok igra ne postoji jer nema viskoih igrača u petorci, Woods igra sa Chandlerom kao jedinim visokim i njeemu pomaže Melo

I'm not insane, my mother had me tested!
Potpuno se slažem. Slabo se odbrana igra i Woody je kriv za to - postoji klupa za one koji neslušaju. Biće bolje, bar mislim tako.SheldonCooper je napisao/la:Zadnje vrijeme su Knicksi očajno igraju čak i u utakmicama koje su dobili. Nešto se pohitno mora mjenjat. Od najbolje defanzivne ekipe do propuha u odbrani. Sve pomislim da je onaj start sezone bio slučajnost. Ima tu i do povreda ali ima i grešaka Woodsa u odabiru rotacije kao i loše forme pojedinih igrača kao što je Novak npr.
Odbranu ne igra niko a u napadu nema protoka lopte, ide se na isforsirane šuteve i izolacije za Mela uz to ulijeće JR a i Felton zna zalomit sa nevjerovatnim forsiranjem šuta + skok igra ne postoji jer nema viskoih igrača u petorci, Woods igra sa Chandlerom kao jedinim visokim i njeemu pomaže Melomože protiv nekih protivnika ali ne možeš tako igrati ono standardno.
Carlo je napisao/la:Moramo dobiti Hawkse.

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Jel ovo bilo nešto u fazonu"Melo koji q ti šutaš kad sam ja na parketu"DejaNMG je napisao/la:Carlo je napisao/la:Moramo dobiti Hawkse.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma jasta, da se ne ponavlja vise.LBJ MVP je napisao/la:Jel ovo bilo nešto u fazonu"Melo koji q ti šutaš kad sam ja na parketu"DejaNMG je napisao/la:Carlo je napisao/la:Moramo dobiti Hawkse.

P.S. Melo nastavio ocajno sutati, molicemo mi da JR igra umjesto njega cjelo vrjeme.

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
JR napokon nešto korisno da učini.
Vodimo dva razlike. Ray Ray fantastičan!
Sudije su nas pogurale s dvije odluke. Prvo nesviranje faula nakon guranja Horforda od strane Amarea i onda "clear path" faul nad Smithom koji nije postojao. wtf
Vodimo dva razlike. Ray Ray fantastičan!
Sudije su nas pogurale s dvije odluke. Prvo nesviranje faula nakon guranja Horforda od strane Amarea i onda "clear path" faul nad Smithom koji nije postojao. wtf
Mellooooo 

Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 28 jan 2013, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
MELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
Napokon!

Napokon!
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Loš kraj poluvremena, ali sve u svemu solidno, ako ništa ne gledamo puno izolacije za Mela i STATa.
- Paraglajder
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.