San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
26-26, 1st Qtr
Manu po starom, lopta ako nije izgubljena, onda je svakako na samom rubu da to bude. A kad jos od tri slobodna, pogodi samo jedno, onda fakat nemam rijeci...
Manu po starom, lopta ako nije izgubljena, onda je svakako na samom rubu da to bude. A kad jos od tri slobodna, pogodi samo jedno, onda fakat nemam rijeci...
40-34
Bonner odlican za sada, vec 7pts i sut 3-3...
Bonner odlican za sada, vec 7pts i sut 3-3...
45-40
Odlicna stvar je sto se Tony odmarao sigurno nekih 9-10 minuta, a igra nije trpila bez njega...
Odlicna stvar je sto se Tony odmarao sigurno nekih 9-10 minuta, a igra nije trpila bez njega...
SJAX u PO modu...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
48-49
Sunsi i dalje sutaju previse dobro, 57%...
Sunsi i dalje sutaju previse dobro, 57%...
50-49
Tek sad, 3 minute do poluvremena, odigrasmo odbranu u jednom napadu, ono bas kako treba (24sec violation Sunsa)...
Tek sad, 3 minute do poluvremena, odigrasmo odbranu u jednom napadu, ono bas kako treba (24sec violation Sunsa)...
59-56, 2nd Qtr
Napad moze proci, ali smo u odbrani katastrofa. Ne znam kome je jos PHX ove sezone zabio 56 poena za jedno poluvrijeme...
Manu proigrao u zadnje 2-3 minute i valjda ce nastaviti tako do kraja...
P.S.

Napad moze proci, ali smo u odbrani katastrofa. Ne znam kome je jos PHX ove sezone zabio 56 poena za jedno poluvrijeme...
Manu proigrao u zadnje 2-3 minute i valjda ce nastaviti tako do kraja...
P.S.
golden je napisao/la:Može link?

Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 27 jan 2013, 03:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Možemo ovo i ovako opušteni dobit.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
65-68
Drugo otvaramo jos gore nego prvo, slabo skroz...
Drugo otvaramo jos gore nego prvo, slabo skroz...
73-76
Lose igramo...
Lose igramo...
Nerviraš se previše
Ne igramo punom parom jer je b2b tekma protiv druge najlošije ekipe zapada koju možemo i tako dobiti,a ako i ne dobijemo nije smak svijeta.Bitnije je da Manu i SJAX vrate osjećaj u ruku i to što je Tiago ponovo dobar zabija,kupi skokove i to je lijepo vidjeti.
Inače DeŽuan opet sebi smanjuje trade value
Inače DeŽuan opet sebi smanjuje trade value
81-82, 3rd Qtr
Moram se nervirati, dzaba...
Inace, Brown iz Sunsa je zaradio Flagrant Foul 2 nakon ruznog faula nad Manuom i automatsko iskljucenje. Nadam se da ce to uticati na PHX koji i dalje ima sut od 56%, nevjerovatno...
Moram se nervirati, dzaba...
Inace, Brown iz Sunsa je zaradio Flagrant Foul 2 nakon ruznog faula nad Manuom i automatsko iskljucenje. Nadam se da ce to uticati na PHX koji i dalje ima sut od 56%, nevjerovatno...
Zadovoljan Manuom u trećoj
Sunsi još na 50+ FG% valjda ih stane do kraja
Odo pogledat malo tv ne spava mi se,a i nije mi nešto gledljiva tekma
Valjda kad se vratim za komp vidim da je Sunse stao šut 
Sunsi još na 50+ FG% valjda ih stane do kraja
Odo pogledat malo tv ne spava mi se,a i nije mi nešto gledljiva tekma
86-88
Sut im je i dalje blesavo dobar, ne znam uopste ni sta nas drzi u igri...
Sut im je i dalje blesavo dobar, ne znam uopste ni sta nas drzi u igri...
93-88
Samo cu reci: TONY PARKER! :ugeek:
Samo cu reci: TONY PARKER! :ugeek:
96-90
Vazna trica Kawhi-ja! Izdrzati (osjeti se umor) jos 5 minuta nekako...
Vazna trica Kawhi-ja! Izdrzati (osjeti se umor) jos 5 minuta nekako...
106-97
Tony-u dici spomenik!
Tony-u dici spomenik!
108-99, 4th Qtr
Ono sto je Tony uradio u zadnjoj cetvrtini, ne znam, nemam rijeci...
Sunsi su se doslovno raspali u zadnjih 5-6 minuta, ali ipak zavrsili na 50% suta. Kako su dobar sut imali, ne mogu da vjerujem da smo ih zaustavili ispod 100-tke. Za sve je zasluzna igra u zadnjoj cetvrtini. Ili tacnije, u drugoj polovici zadnje cetvrtine...
Ono sto je Tony uradio u zadnjoj cetvrtini, ne znam, nemam rijeci...
Sunsi su se doslovno raspali u zadnjih 5-6 minuta, ali ipak zavrsili na 50% suta. Kako su dobar sut imali, ne mogu da vjerujem da smo ih zaustavili ispod 100-tke. Za sve je zasluzna igra u zadnjoj cetvrtini. Ili tacnije, u drugoj polovici zadnje cetvrtine...
Cini mi se da nam je predstojeci raspored takav da naredne tri utakmice igramo u rasponu od 11 dana, sto znaci ODMOR, ODMOR i samo ODMOR!
Laku noc, Mamuzovci, wherever you are! :ugeek:
Laku noc, Mamuzovci, wherever you are! :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.