Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

terabajt
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la terabajt » 27 jan 2013, 01:52

Trebalo se ovo dobiti nije se smio ovaj kiks napraviti sad ce biti jos veci pritisak ,pitanje je kako ce s eigraci sa tim nositi.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 jan 2013, 01:56

DonPippo9 je napisao/la:
Predsjednik Genoe Enrico Preziosi je izjavio nakon burnih napada Juventusovih igrača i trenera Antonia Contea da su pokradeni od strane sudaca da je prošle sezone Milan izgubio Scudetto kada je poništen gol Muntarija i da Conte toga puta nije ništa rekao
:lol: :lol: :lol:

Koji je to figlio di puttana i merda od lika ... čuj Milan izgubio titulu na toj utakmici :lol:

Da se titule tako lahko osvajaju i gube, danas bi i Cesena imala barem 3 titule :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 27 jan 2013, 02:07

:lol: :roll: slika
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 jan 2013, 02:11

:lol:

Sada pogledah intervju Contea, poludio je :o , kaže da ne može vjerovati da ovaj nije želio čuti pomoćnika koji je govorio da je penal, čak mu je Romeo na kraju priznao da su bili penali i da je ovaj posljednji bio čist, ali da je Guida bio gluh.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 jan 2013, 02:20

teferič je napisao/la:
htcxone je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:"Guida mi ha detto che non se l'è sentita quando anche l'arbitro di porta gli ha detto che era rigore".

:lol: :lol: :lol: :lol:

pa profesionalni sudija ovo da kaže, ovo mu opravdanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prevedi :D
Guida mi je rekao da nije čuo kad mu je sudija kod gola rekao da je penal.
u ovoj recenici nije prevod sentire-cuti nego u ovom smislu:italijani kazu "non me la sento" kada misli da nema taj osjecaj da uradi to nesto sto zeli jer u stvari ne zna ni da li zeli ili ne,,kada neko hoce da pridje curi pa nije 100% ubijedjen,on kaze non me la sento jer nije siguran,,ne da nece prici curi jer je gluh ili nije cuo :D
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 jan 2013, 02:22

Ili na našem, libo me racku za penal. :lol:

#MaxOUT

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 jan 2013, 02:25

pa eto mi kazemo nisam imao m00da da sviram
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 jan 2013, 02:43

Padovan je napisao/la:I Chiellini utrčao da malo hebe Guidi

slika

Poslije ovog večeras ovaj Guida bi trebao dobiti ispisnicu iz saveza, hej ostale sudije kažu penal, a on na svoju ruku ne dosudi isti, lakrdija
Glavni je , ovi mogu reći sto god, njegova je odluka.Ruka je upitna, lopta je u ruku, a ne ruka po lopti, defitivno od zemlje, al' faul nad Vučinićem je penal i crveni.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 27 jan 2013, 02:50

Skoro je bila neka rasprava o penalu kad lopta udari ruku od drugog dijela tijela,u ovom slucaju noge. Mislim da ovo na kraju stvarno nije bio penal,tim vise sto momak fakat nije namjerno udario rukom. To prvo nisam vidio.
@aka. Gianni Agnelli,naravno da je Milan titulu izgubio u toj utakmici. Normalno je da posle takvog skandala psihicki padnes kao oni poslije te tekme.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 27 jan 2013, 08:46

Realno mislim ako ko ne treba da se javlja u Italiji to su onda svakako navijaci Juventusa. Mislim, pa ako su kome sudije pomagale to su onda isle na ruku Juvetu. Nisu ni Milan i Inter bas bajni ali ako sam sta zapamtio u zadnje vrijeme to je onda ono smijesno nepriznavanje gola Milanu. Pa Bufon je bio pola metra u golu sa loptom i to sudije nisu vidjele :mrgreen: Ovo se na kraju i moglo a i nije moralo svirati. Krivi ste sami sebi, je... ga pored onoliko sansi ne dati gola. Krivi su vam napadaci a ne sudije....

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 jan 2013, 10:00

Jah, prežvakana priča koju i dalje pokušavate proturiti kao istinu, ali vam neće uspjeti.

Još ne mogu da vjerujem da pokušavate proturiti priču kako je Muntariev gol riješio prvenstvo, a u istom meču poništen čist gol Matria, ali još gora stvar je da se zaboravlja da je milan imao 9 penala od kojih su 6 u najmanju ruku bili pokloni i koji su rješavali utakmice.
Neću se vraćati više na to, ne pričajte o stvarima koje ne znate. Juventus je osvojio prvenstvo jer je bio najbolji, bez poraza. Stop.

Ova sezona je druga priča jer ovo je već 5-6 krupna greška sudija koja nam uzima bodove.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 27 jan 2013, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 jan 2013, 10:01

neroazzuro je napisao/la:Skoro je bila neka rasprava o penalu kad lopta udari ruku od drugog dijela tijela,u ovom slucaju noge. Mislim da ovo na kraju stvarno nije bio penal,tim vise sto momak fakat nije namjerno udario rukom. To prvo nisam vidio.
@aka. Gianni Agnelli,naravno da je Milan titulu izgubio u toj utakmici. Normalno je da posle takvog skandala psihicki padnes kao oni poslije te tekme.
Bitch please imali ste 5-6 bodova prednosti i nakon te utakmice. Vi ste titulu izgubili jer ste bili lošija ekipa, jer ste se oslanjali samo na jednog igrača dok smo mi igrali timski i fajterski fudbal. Pa do kraja sezone je bilo 12-13 utakmica, a izvlačite se na jednu utakmicu.

Na kraju krajeva, i nama je na toj utakmici poništen čist gol. Ali to haman niko ne spominje. Bitan je Il gol di Muntari kao opravdanje za vaše loše igre. Na kraju krajeva, što se sada ne borite za titulu, ako ste je izgubili samo zbog jedne utakmice? Zato što ste loša ekipa i to je jedina istina. Znam da boli nepravda, gol je bio čist kao suza, ali govoriti da se prvenstvo gubi na jednoj utakmici je apsurd. I to u pola sezone.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 27 jan 2013, 10:14

Pogba je napisao/la:Jah, prežvakana priča koju i dalje pokušavate proturiti kao istinu, ali vam neće uspjeti.

Još ne mogu da vjerujem da pokušavate proturiti priču kako je Muntariev gol riješio prvenstvo, a u istom meču poništen čist gol Matria, ali još gora stvar je da se zaboravlja da je milan imao 9 penala od kojih su 6 u najmanju ruku bili pokloni i koji su rješavali utakmice.
Neću se vraćati više na to, ne pričajte o stvarima koje ne znate. Juventus je osvojio prvenstvo jer je bio najbolji, bez poraza. Stop.

Ova sezona je druga priča jer ovo je već 5-6 krupna greška sudija koja nam uzima bodove.
Nas pljacka iz kola u kolo,cak i u kupu protiv Rome(nepostojeci penal) pa zivimo i dalje,koliko je svirano penala za juventus i protiv juventusa a koliko za nas i protiv nas,koliko su ekipe dobile crvenih kartona kad su igrale protiv Juventusa,malo pogledajte pa cete vidjeti da se vama u seriji A do sinoc najbolje sudilo,ne kazem da je nastimano ali kad god gledam juventus ili protivnicki igrac dobije crvendac ili se svira penal za juve,sad da li je to slucajno ili ne znam ti sta,ali stalno se ponavlja,ili su sudije toliko katastrofalne i nemaju veze o svom poslu.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 jan 2013, 10:21

Navedi mi koji crveni nije bio i odlazim sa foruma.

Zapravo, nemoj, da diskutujem sa nekim drugim bilo bi ok, ne mogu diskutovati sa nekim ko nije pogledao niti jedan meč Juventusa, a po svemu pročitanom to nisi uradio, kao i mnoštvo padobranaca koji ulijetaju ovdje.
Što se tiče penala, dali smo 3 gola iz istih, a protiv je svirano 4-5 od kojih većina nije postojala.

A i ovi što kao gledaju mečeve me posebno brinu.

Živ bio, nemoj me citirati.

#MaxOUT

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 jan 2013, 10:30

Samo da se sudiji opet sjetim i kćerke i žene i rodice :twisted: :evil:

Morali smo sinoć biti bolji, Giovinco od kada je ušao napravio je 5-6 kardinalnih grešaka, Vučinić je odradio svoju tekmu (možda je popio pola viagre).

Najviše zamjeram Conteu zbog De Cegliea, nisam gledao prvo, uključio sam se u drugom poluvremenu i bilo mi je jasno nakon desetak minuta da je vrijeme da Ashton ide van, disao je na škrge i tromo se kretao, govorim starom ''Vidjećeš kad probiju tamo po lijevoj''.. i tako i bude.

Borriello - odlično reagovao kod ubačaja, odnio Barzu i naklonio se, svaka mu čast za onaj gest poslije gola, ne volim igrače koji daju golove mojoj Dami ali ono je bio respect i porastao mi je u očima Brkosini :)

Sada slijedi Lazio, neće biti lahko ali opet bih volio da Conte izmiješa ekipu, neka odmori par ratnika a da priliku npr Pelusu i Isli.

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 27 jan 2013, 10:41

Pogba je napisao/la:Navedi mi koji crveni nije bio i odlazim sa foruma.

Zapravo, nemoj, da diskutujem sa nekim drugim bilo bi ok, ne mogu diskutovati sa nekim ko nije pogledao niti jedan meč Juventusa, a po svemu pročitanom to nisi uradio, kao i mnoštvo padobranaca koji ulijetaju ovdje.
Što se tiče penala, dali smo 3 gola iz istih, a protiv je svirano 4-5 od kojih većina nije postojala.

A i ovi što kao gledaju mečeve me posebno brinu.

Živ bio, nemoj me citirati.
ziv bio budi realan al hajd ne mogu ja nikog uvjeriti da je crno crno ako on govori bijelo
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 27 jan 2013, 11:02

Svi smo shvatili da je inter najviše oštećenja ekipa u ovom šampionatu....

"Nema potrebe objašnjavati, svi su vidjeli što se dogodilo. Mogu shvatiti da kazneni udarac nije sviran, ali ne mogu obrazloženje suca kako se ne osjeća spremnim za pokazivanjem na bijelu točku. Radije bih da mi je rekao kako nije vidio, ali ne prihvaćam ovakav odgovor. Pravila su jasna, ruka mora biti blizu torza. U tom slučaju, sudac mora predati svoju licencu ako nije spreman na suđenje utakmice." - Mister

Referee felt pressure because he was from Naples, suggests Juventus' Marotta

Idemo dalje , možemo dobiti ovaj Lazio nadam se da će Conte staviti prvi tim i da će u svakom mogućem slučaju izostaviti De ceglie-a
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 27 jan 2013, 11:11

Šteta za kiks, bice to veoma vazni bodovi ako se Napoli prikljuci pobjedom u Parmi. Raspored u narednih 18 dana je 5 utakmica od toga 4 u gostima. Nisam nesto optimistican zbog neocekivanih kiksova, a najvece kritike idu nesposobnjakovicima u napadu.
Lazio-Juve
Chievo-Juventus
Juventus-Fiorentina
Celtic-Juventus
Roma-Juventus
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 27 jan 2013, 11:12

adointer je napisao/la:
teferič je napisao/la:
htcxone je napisao/la: prevedi :D
Guida mi je rekao da nije čuo kad mu je sudija kod gola rekao da je penal.
u ovoj recenici nije prevod sentire-cuti nego u ovom smislu:italijani kazu "non me la sento" kada misli da nema taj osjecaj da uradi to nesto sto zeli jer u stvari ne zna ni da li zeli ili ne,,kada neko hoce da pridje curi pa nije 100% ubijedjen,on kaze non me la sento jer nije siguran,,ne da nece prici curi jer je gluh ili nije cuo :D
Zahvaljujem kolega :geek: :)

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 27 jan 2013, 11:38

Stvarno beze ovaj sinosnji kiks, al sta se moze idemo dalje.. Nesmimo vise u buduci dozvoliti da nam sudije mogu ovako odluciti tekmu, hocu reci moramo ranije rijesiti tekmu. Steta za onaj slobodnjak od Gio , al pocinjem gubiit strpljene s Vucinicom. Nesmiju dozvoliti onakvo ponasanje (hodanje) po terenu, i sjecam se jednog incidenta kako gestikulira Marchisia na ruzan nacin.

Prolaz u kupu i mogu im ovo oprostiti... Nevjerujem da ce Napoli dobiti u Parmi, mogu cak i izgubiti.
Vrijeme da se ekipa uozbilji, jer ako nastave ovako moglo bi se svasta desiti. Sad ce i LS i nadam se da ce jos malo svi biti spremni. Fali nam Chiellini i te kako, ovog PDc ne mogu vise ocima gledati. Njegova krivica opet sinoc kod primjljenog gola, jednostavno nema kvaliteta da igra u prvoj postavi al opet se on forcira :roll: .

NE sumnjam u Contea, poklopit ce on ove kockice i bit ce to opet dobro aBd.

Forza Juve :!: :!:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Hardzavi i 5 gostiju.