Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- vidovitadjemila
Re: Grand Slam
ma yebo ovo.Idem negdje pa cu doci oko 15. 30 pogledati kraj.... 
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- Neutralan88
- Kontakt:
Opet tie break u 2 setu 
I evo 1:1 u setovima
Sent from my iPhone using Tapatalk
I evo 1:1 u setovima
Uze Nole set
Murray imao si napocetku 3 break lopte i nisi iskoristio i to te kostalo
Murray imao si napocetku 3 break lopte i nisi iskoristio i to te kostalo
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Bolji je Andy bio u ovom setu ali mu se "nedade" da uzme.Pritisko je Djokovicev servis,osvojio vise poena,svoje servise lakseuzimo,nije iskoristio 3 brejk lopte i to ga je kostalo.
Bice zanimljivo
Bice zanimljivo
Kopija prvog seta, stim da su se uloge zamijenile. Murray je bio bolji tokom većine seta, stim da se Đoković lagano počeo dizati tamo negdje od 4-4. Velika greška sa Andyjeve strane bila je ona neka non šalancija kada je imao 3 vezane break lopte. Nole seodlično vratio.
Loši su na returnu obojica, pogotovo Murray koji je nesvojstveno pasivan na drugi servis Đokovića.
Loši su na returnu obojica, pogotovo Murray koji je nesvojstveno pasivan na drugi servis Đokovića.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- Invincibles
- Kontakt:
Tek mi je sad jasno kakvi su doktori Rafa i Fedex za ove...Pa bog te niti jedan poen nije bio,da se ova publika na terenu digne na noge,a kamoli da ja iza ekrana skacem...
Kao sto neko rece gore iznad,nigdje muda ni kod jednog,ni kod drugog,pa udaraj tu lopticu vece su sanse da ces pogrijesit nakon 15-ak udaraca,nego da potegnes nakon 3-4...
Kao sto neko rece gore iznad,nigdje muda ni kod jednog,ni kod drugog,pa udaraj tu lopticu vece su sanse da ces pogrijesit nakon 15-ak udaraca,nego da potegnes nakon 3-4...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Azarenka-Na Li >>>> Djokovic-Murray
-
skandinavka76
- Kontakt:
Dosadnije finale nisam gledao....tenis na nivou 
I kazu zlatna era tenisa.Mos mislit.Molit BOGA da Federer igra jos barem 4 godine.
-
samoradnik
- Kontakt:
a vi ste očekivali od finala najljepši mogući meč i tenis,ajte molim vas,ogroman je ulog... Lošu igru Đokovića Endi nije u potpunosti iskoristio,Nole bliži pobjedi trenutno...
I da jel kod protestanata neki običaj da stalno gledaju u nebo?
skinut over gemova
joj meca ko da isner i mahut igraju
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Neutralan88
- Kontakt:
Samo je jedan Rafa Nadal 
Njegov tenis je nesto najbolje sto sam gledao, prosle god 6 sati sa Novakom steta sto je izgubio :/
Ovo je skolski tenis samo udaraj po lopti i to je to
Njegov tenis je nesto najbolje sto sam gledao, prosle god 6 sati sa Novakom steta sto je izgubio :/
Ovo je skolski tenis samo udaraj po lopti i to je to
-
samoradnik
- Kontakt:
Obojica igraju realno ispod onog što mogu... Ne pamtim kada je ritern Đokovića bio na ovako niskom nivou,ili ti procenat Mareja na prvi servis... bez potcjenjivanja Đokoviću se u prvom setu osvetilo onih neiskorišćenih 5 brejk lopti,dok bi se Mareju moglo osvetiti gubljenje drugog seta,gdje je mogao na osnovu prvenstveno odličnog procenta servisa prelomiti možda i meč.
-
skandinavka76
- Kontakt:
Ovo od MAREYA nisam očekivao,,,,Đoković igra kako tako,,,,malo mu je teže nego sa Fereromsamoradnik je napisao/la:a vi ste očekivali od finala najljepši mogući meč i tenis,ajte molim vas,ogroman je ulog... Lošu igru Đokovića Endi nije u potpunosti iskoristio,Nole bliži pobjedi trenutno...
- Neutralan88
- Kontakt:
Ma evo ipak Novak osvaja haman 3 set i to je to....
Andy ne igra agresivno djeluje mi povuceno.
Andy ne igra agresivno djeluje mi povuceno.
- tyler durden
- Kontakt:
istina.Invincibles je napisao/la:Tek mi je sad jasno kakvi su doktori Rafa i Fedex za ove...Pa bog te niti jedan poen nije bio,da se ova publika na terenu digne na noge,a kamoli da ja iza ekrana skacem...![]()
Murray ima problema sa kretanjem. Šteta, sa aspekta kvaliteta samog meča.
Vjerujem da su mnogi vidjeli one žuljeve na nozi. Teško se štima na udarce, pogotovo na forehand stranu.
Đoković rutinski iskoristio ovaj veliki hendikep i sada u potpunosti kontroliše meč.
Vjerujem da su mnogi vidjeli one žuljeve na nozi. Teško se štima na udarce, pogotovo na forehand stranu.
Đoković rutinski iskoristio ovaj veliki hendikep i sada u potpunosti kontroliše meč.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Zlatna era sa Federer i Nadalom. Bez njih dvojice normalno da nije to to.darker10 je napisao/la:I kazu zlatna era tenisa.Mos mislit.Molit BOGA da Federer igra jos barem 4 godine.
I nek mi opet neko kaze da je Marej napredovao. Naravno da nije. Ovdje Djokovic igra sam protiv sebe. Sve se on pita.
Duel je katastrofa dosadan. Radim vamo nesto i pogledam snimak nekog od poena ako komentator povisi ton
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Invincibles
- Kontakt:
Gotovo je ovo...Andy je u drugom setu prokockao svoje sanse,a to protiv Djokovica nisu sebi mogli priustiti ni dosta veci teniseri...
Andy ima primjetnih problema s kretanjem,a pored tih zuljeva sigurno da je velikog traga ostavio i polufinalni dvoboj sa Fedexom..
edit: prvi poen vrijedan pomena,nakon 3h igre
Andy ima primjetnih problema s kretanjem,a pored tih zuljeva sigurno da je velikog traga ostavio i polufinalni dvoboj sa Fedexom..
edit: prvi poen vrijedan pomena,nakon 3h igre
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

koliko ovaj momak fali danasnjem tenisu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.