FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la messilla » 26 jan 2013, 22:22

M4kaveli i arena imaju samo jednu manje Zlatnu lopticu od Ronalda, dakako. 8-)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 23:22

JohnLennon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dimije dakako.
Imas i ovdje dimije na 1:15

[youtube][/youtube]
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 jan 2013, 23:23

Xavi, Iniesta, Busquets, Villa, Puyol, Pique, Alves (...) zajedno imaju manje Zlatnih lopti od Ronalda takodjer.

Rerna@ To ona utakmica gdje se Messi nije vidio dok sudija nije odigrao svoje?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 26 jan 2013, 23:29

Kad je vec rijec o Sergiu 8-)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 23:29

JohnLennon je napisao/la:Xavi, Iniesta, Busquets, Villa, Puyol, Pique, Alves (...) zajedno imaju manje Zlatnih lopti od Ronalda takodjer.

Rerna@ To ona utakmica gdje se Messi nije vidio dok sudija nije odigrao svoje?
Ma ne to je tekma gdje je Mesi sam oborio citavu odbranu i Ikera sa njima. Sjecas se ovog ?

[youtube][/youtube]
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 jan 2013, 23:31

bparena je napisao/la:Ma ne to je tekma gdje je Mesi sam oborio citavu odbranu i Ikera sa njima. Sjecas se ovog ?]
Prasumska vjeverice. Taj isti video si vec postavio gore i dobio odgovor na njega.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 23:34

Dobro ako je sudija pomogao i kod ovog gola - hvala mu.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 jan 2013, 23:37

Nije bilo potrebe da i tu pomaze. Dovoljno je bilo to sto je dao crveni igracu koji je dovoljno dobro markirao Messija jer se isti do njegova iskljucenja nije vidio. Vrlo jednostavno. Wolfgang Stark dao je crveni karton Pepeu (neopravdano) te time indirektno utjecao na razvoj dogadjaja u toj utakmici. A Barca prosla uz pomoc sudija, naravno, ni prvi ni zadnji put.

Tvoja logika je na nivou ove: sudija svira nepostojeci penal. Igrac ga zabija i ti pitas, da li mu je pomogo pri postizanju gola.
Cules na nivou.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 23:40

Hajd se sjeti i reci mi - da li je Pepe bio iskljucen u momentu dimija i 0:1 ? Jel bio iskljucen ili je bio na terenu ?

trebal sad jos da te pitam ? kako mislis da cu razumjeti tvoju upadicu u komunikaciji ? Cules na nivou ?

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 jan 2013, 23:44

Pepe je iskljucen pri rezultatu 0-0.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 23:46

JohnLennon je napisao/la:Pepe je iskljucen pri rezultatu 0-0.
Sto jest, jest u pravu si.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 jan 2013, 09:20

Ovaj Busquets se navadio da svaku utakmicu opali po neku fintu onako iz praznoga , za raju :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 jan 2013, 10:43

JohnLennon je napisao/la:Nije bilo potrebe da i tu pomaze. Dovoljno je bilo to sto je dao crveni igracu koji je dovoljno dobro markirao Messija jer se isti do njegova iskljucenja nije vidio. Vrlo jednostavno. Wolfgang Stark dao je crveni karton Pepeu (neopravdano) te time indirektno utjecao na razvoj dogadjaja u toj utakmici. A Barca prosla uz pomoc sudija, naravno, ni prvi ni zadnji put.

Tvoja logika je na nivou ove: sudija svira nepostojeci penal. Igrac ga zabija i ti pitas, da li mu je pomogo pri postizanju gola.
Cules na nivou.
to ako je po tebi neopravdano dao crveni ne mora znacit da si ti upravu, nikakve veze nema to sto je alves odglumio kontakt sa namjerom igraca ,ono je bilo za crveni sto su i poslije utakmice govorili razni strucnjaci i da je sama namjera pepea kako je isao na igraca za crvenog,npr hitzfeld je izjavio da je ono cist crveni i da je pepe preostro isao na igraca ,colina isto je rekao da bi i on dao crveni za onaj start.

izjava hiddinka poslije zalopojki mourinha: "Mourinho je otišao predaleko. Svim kritikama na račun sudaca i UEFA-e je zapravo želio odvratiti pozornost od načina na koji je igrala njegova momčad.
"Trebao bi Mourinho još jednom pogledati video-snimku i nakon toga se ispričati. Ukoliko to ne učini, jasno je da iskrivljuje istinu u svoju korist"

uglavnom alves da je ostavio nogu pepe bi mu je slomio tu nema dileme i mozes ti pricat sta hoces ono je zasluzen crveni bio.a sto vi strucnjaci sa ss.ba pricate to me ne interesuje,znam da morate nekako opravdat bolno ispadanje od barce u polufinalu ali ovo potenciranje sa crvenim je smijesno sto govore i razne izjave sudija ,strucnjaka da je crveni zasluzen.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 jan 2013, 11:34

Imam osjecaj da Real moze Barcelonu samo "na trku" dobiti buduci da mi imamo lopatu i krampove u odbrani. :( Sto se tice same igre tu ih nema ni na mapi. Naravno da onda Murinjo pribjegaje nekim drugim metodama. Tuca i frka na terenu je jedini nacin da zaustavis kad te masina uzme pod svoje.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 27 jan 2013, 12:06

Ja ne vidim kako nas ovaj trenutni Real moze dobiti...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 jan 2013, 12:10

YaSSaL je napisao/la:Ja ne vidim kako nas ovaj trenutni Real moze dobiti...
Ma samo na pomenutu trku i nista vise. Imamo boli glava odbranu i flopa na golu. Znaju to oni i tako ce samo igrat. Nabij pa na pretrcavanje i napucavanje lopte u gol. Opucaj 2 miliona puta daces 2-3 gola.

a svakako onoj flopcini je 3 suta - 3 gola i kako onda misliti da nas ne mogu dobiti. :shock:

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 27 jan 2013, 12:50

na kontre, eto kako. oba barsina beka su previše ofanzivna, zadnja linija napada visoko, a real ima najbolju kontru na svijetu.

"Trenirati Real jedna je od stvari koje nikad ne bih učinio", viljanova 8-)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 jan 2013, 12:52

azTer je napisao/la:na kontre, eto kako. oba barsina beka su previše ofanzivna, zadnja linija napada visoko, a real ima najbolju kontru na svijetu.
Pa zar stvarno misliš da će toliko biti ofanzivni protiv Reala kao npr. protiv Osasune?
Naravno da neće, znaju koje je najjače oružje Reala, kontre...
azTer je napisao/la:"Trenirati Real jedna je od stvari koje nikad ne bih učinio", viljanova 8-)
Tako je i Benitez rekao za Chelsea dok je trenirao Liverpool. :mrgreen:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 jan 2013, 12:56

Ko da bi ga Madrid kad htio :lol: :lol:
naprijed rejal

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 27 jan 2013, 12:59

Sala i Martin (profesor ekonomije): "Milioni ljudi uživaju u pogocima Messija. Ako tome dodamo ekonomsku vrijednost, Messi ne zarađuje puno."

YaSSaL je napisao/la:Ja ne vidim kako nas ovaj trenutni Real moze dobiti...
ne mogu nikako :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: FCBLAUGRANA1987 i 5 gostiju.