baš htjedoh reć, bježe pasovi ko zečeviAllAbout je napisao/la:totti totalno dekocentrisan
AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
J*** im majke telekomovske pa šta oni ovo rade pa ne možes gledati ono što platišššš
kakva ****
kakva ****
nema potpisa
brate, http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false; i laganoAdmir_Sa je napisao/la:**** im majke telekomovske pa šta oni ovo rade pa ne možes gledati ono što platišššš
kakva ****
Kad ovo sudija svira kraj
Romini igraci u 16tercu s loptom, a lik prije isteka 45.min svira kraj, ovo jos nisam vidio
Ljudi nama treba napadac i opet cu ponoviti, obavezno vratiti bojana ili boriela (juce juveu zabio)
S tottijem smo isto ko s igracem manje,nema ga u odbrani,a ni naprijed,umalo nije zezno onu situaciju kod florenzijevog gola,al eto na svu srecu upisao je 7.asistenciju ove sezone. Mislim da je vrijeme da princ rima pocne ulaziti s klupe,al sta ces kad nemamo boljeg
Ljudi nama treba napadac i opet cu ponoviti, obavezno vratiti bojana ili boriela (juce juveu zabio)
S tottijem smo isto ko s igracem manje,nema ga u odbrani,a ni naprijed,umalo nije zezno onu situaciju kod florenzijevog gola,al eto na svu srecu upisao je 7.asistenciju ove sezone. Mislim da je vrijeme da princ rima pocne ulaziti s klupe,al sta ces kad nemamo boljeg
ma totti je medju 3 najbolja ove sezone..samo ovo poluvrijeme mu je bilo lose osim asistencije..vise drugi prave probleme..odbrana bez marquinosa..grk..ma u sustini nije to lose..vidjecemo drugog grka zna li sta
Unica grande amore
grka preskace lopta ko amatera, burdiso kasni i fula loptu i primamo go. kodd rugog gola burdiso ležerno ide, a gojko veze nema gdje se nalazi i eto ti pljas 2 gola.
nema potpisa
[quote="Alen1987"]Kad ovo sudija svira kraj
Romini igraci u 16tercu s loptom, a lik prije isteka 45.min svira kraj, ovo jos nisam vidio
/quote]
plus čist penal nad pjanićem nije svirao kod rezultata o:1..
plus čist penal nad pjanićem nije svirao kod rezultata o:1..
NAPRIJED NARODE!
strasan su par Burdisso i Gojko
Stekelenburg je sigurno medju 10 najboljih golmana svijeta,a sjedi na klupi ccc
Brate, treba vama odbrana. Koliko prostora ostaje između bekova i stopera, to je strašno.Alen1987 je napisao/la:Kad ovo sudija svira kraj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi nama treba napadac i opet cu ponoviti, obavezno vratiti bojana ili boriela (juce juveu zabio)![]()
kakva stara budala, utakmice nije dobio sa pjanicem na krilu i ovaj opet ga tamo stavlja
bravo kretenu stari
piši propala sezona, al definitivno. ebote svi kiksaju, a mi meda ne možemo, citavu sezonu presmješne golove primamo
fuj
bravo kretenu stari
piši propala sezona, al definitivno. ebote svi kiksaju, a mi meda ne možemo, citavu sezonu presmješne golove primamo
fuj
nema potpisa
Nije odbrana toliko losa kad smo kompletni. Vise je problem napadacki stil igre koju gaji Zeman,zato protivnici imaju puno prostora.teferič je napisao/la:Brate, treba vama odbrana. Koliko prostora ostaje između bekova i stopera, to je strašno.Alen1987 je napisao/la:Kad ovo sudija svira kraj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi nama treba napadac i opet cu ponoviti, obavezno vratiti bojana ili boriela (juce juveu zabio)![]()
A sudija nam opet uze opasan napad preko Dode,isto ko u prvom poluvremenu
Roma je imala dosta sreće pred sami kraj Bologna je mogla doći do pobjede da su umjesto prečki pogađali mrežu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Isto tako poslije 3-3, 10min lopta nije izlazila iz 16terca bologne, a da je Osvaldo bio malo prisebniji i vratio glavom za Marqiunha,ovaj bio bio sam na 5m pred praznim golom.Saurman je napisao/la:Roma je imala dosta sreće pred sami kraj Bologna je mogla doći do pobjede da su umjesto prečki pogađali mrežu.
Diamanti strasan igrac,ima projektil u lijevoj nozi,brz,eksplozivan,tehnicki potkovan, steta sto ima 29 god., gdje je dosad bio
- L'Avvocato
- Kontakt:
Bio je on tu godinama vec. Uvijek je bio dobar, samo sto sad dolazi do izrazaja u Bologni jer sve ide preko njega.
Sjecam se da je i u West Hamu bio jak, kad ih je Zola vodio.
Sjecam se da je i u West Hamu bio jak, kad ih je Zola vodio.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- _forzamilan_
- Kontakt:

Sky kaže da bi Zeman vrlo lako mogao dobiti otkaz jer je navodno upravi prekipjelo danas. Trebao bi preuzeti Češku reprezentaciju...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
-
Evil Genius II
zeman je vise kriv zbog svoje tvrdoglavosti i odnosa sa pojedinim igracima (ddr, stek) nego zbog same taktike koja i nije toliko losa ali mi jednostavno nemamo toliko kvalitetnog zadnjeg veznog i odbranu da bi igrali all out attacking 4-4-3 gdje i ne zabijamo toliko golova koliko kreiramo sansi. ddr nije onaj stari ddr, tachtsidis oduzme jednu izgubi dvije lopte, burdisso nikada i nije bio pretjerano kvalitetan stoper (na stranu pozrtvovanost), castan si je umislio da je lucio iz najboljih dana jer pretjeruje sa istrcavanjima naprijed, bekovi su prica za sebe a napad pogadja tek svaku cetvrtu priliku. jedina svijetla tacka je marquinhos koji je bez ikakve dileme najbolji stoper ove ekipe i buduca zvijezda svjetskog fudbala, piris se takodje popravio ali daleko je to od onoga sto nama treba. tu su jos pjanic i lamela, donekle i destro i florenzi. e, moj najveci strah je prodaja ovih talenata koji sasvim sigurno nece trpiti neuspjesne pokusaje izlaska u evropu iz sezone u sezonu.
sto se zemana tice, nikakvo realno rjesenje mi ne pada na pamet u slucaju njegovog odlaska, pise se o malesaniju kao alternativi
inace, baldini i sabatini su jucer odrzali sastanak gdje se raspravljalo o sadasnjem (i buducem treneru) a dobri ljudi sa romanewsa su sumirali razloge zemanovog eventualnog odlaska u 5 stavki:
1. zeman je pogubio sve konce u svlacionici
2. nikada ne preuzima odgovornost tj nakon svake lose utakmice prebacuje odgovornost ili na sudije ili na teren ili na nesto trece
3. previse je staromodan kada je u pitanju njegovo ponasanje prema igracima
4. potpaljuje previse kontraverzi prilikom pres konferencija i ono najbitnije
5. ima bod manje nego je enrique imao prosle godine u ovo doba
kolega admir ce vjerovatno biti zadovoljan
sto se zemana tice, nikakvo realno rjesenje mi ne pada na pamet u slucaju njegovog odlaska, pise se o malesaniju kao alternativi
1. zeman je pogubio sve konce u svlacionici
2. nikada ne preuzima odgovornost tj nakon svake lose utakmice prebacuje odgovornost ili na sudije ili na teren ili na nesto trece
3. previse je staromodan kada je u pitanju njegovo ponasanje prema igracima
4. potpaljuje previse kontraverzi prilikom pres konferencija i ono najbitnije
5. ima bod manje nego je enrique imao prosle godine u ovo doba
kolega admir ce vjerovatno biti zadovoljan
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za jučerašnji remi na Dall'Ari

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.