FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Eto Real je dobio sta je htio.
Mourinha koji je totalno srozao ugled kluba i igru koja ne spada ni medju 10 najboljih i najljepsih u Evropi.
Kazete na trku ?
Kakvu trku kada Barcelonini igraci, pogotovo sredina, mogu duplo vise trcati od Realovih.
Kontre su im jedina prilika uz mnogo srece naravno jer se Barca ne moze dobiti bez toga.
Mourinha koji je totalno srozao ugled kluba i igru koja ne spada ni medju 10 najboljih i najljepsih u Evropi.
Kazete na trku ?
Kakvu trku kada Barcelonini igraci, pogotovo sredina, mogu duplo vise trcati od Realovih.
Kontre su im jedina prilika uz mnogo srece naravno jer se Barca ne moze dobiti bez toga.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- SultanSulejman
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Eto Real je dobio sta je htio.
Kazete na trku ?
Kakvu trku kada Barcelonini igraci, pogotovo sredina, mogu duplo vise trcati od Realove.
Zato imaju svoje fanove na Barcinoj stranici
stvarno mislim. barselona uvijek igra isto, način igre nikad nije zavisio od protivnika.mandraX je napisao/la:Pa zar stvarno misliš da će toliko biti ofanzivni protiv Reala kao npr. protiv Osasune?azTer je napisao/la:na kontre, eto kako. oba barsina beka su previše ofanzivna, zadnja linija napada visoko, a real ima najbolju kontru na svijetu.
Naravno da neće, znaju koje je najjače oružje Reala, kontre...
napad je najbolja odbrana. posjedom lopte i konstantnom prijetnjom ka naprijed mogu se spriječit kontre, pitanje je da li će to barseloni ići od noge.
Ja samo znam da oni nemaju pojma u igri i da ne mogu tokom tekme uvezat 4 dodavanja jer nemaju igrace koji to znaju. Sve sto "znaju" i mogu je ispucaj loptu sto dalje. Trkac prebacuje dijagonalu pred gol i ovaj sutaj cim prije. Ako je to igra velikana ja sam Usein Bolt. Sve golove koje su nam dali su bili na taj fazon. Ali im se to ne moze sporiti jer je to jedini nacin pored ove traktorske odbrane da dodzu do pobjede. Sto se tice same igre - bit ce samljeveni ko Podravkin Hase.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Otkako se Alves vratio u formu, Alba ostaje dosta vise pozadi i dosta se popravio u odbrani.
Djeluje mi neprelazno.
On je sada taj defanzivni bek .. u odnosu na Alvesa naravno.
Djeluje mi neprelazno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Alba koji nije uradio uklizavanje u zadnjoj tekmi je ucinio da je Malaga izjednacila na 1:1. On je odlican, ali sam primjetio da se u duelu 1 na 1 sa protivnickim napadacima previse povlaci. Hocu reci 20-30 metara ide unazad pararelno s napadacem. A to uklizavanje skoro pa nikako ne radi. Ostalo je fenomenalno.M4kaveli je napisao/la:Otkako se Alves vratio u formu, Alba ostaje dosta vise pozadi i dosta se popravio u odbrani.
Djeluje mi neprelazno.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nesto se ne sjecam toga.bparena je napisao/la:Alba koji nije uradio uklizavanje u zadnjoj tekmi je ucinio da je Malaga izjednacila na 1:1. On je odlican, ali sam primjetio da se u duelu 1 na 1 sa protivnickim napadacima previse povlaci. Hocu reci 30-40 metara ide unazad pararelno s napadacem. A to uklizavanje skoro pa nikako ne radi. Ostalo je fenomenalno.M4kaveli je napisao/la:Otkako se Alves vratio u formu, Alba ostaje dosta vise pozadi i dosta se popravio u odbrani.
Djeluje mi neprelazno.
Mozda mislis na Alvesa ?
Pratite demonstraciju sile i načina na koji će farcelona biti ispračena u srijedu 
naprijed rejal
Stvarno je tesko dobiti Getafe,koji ne zna za pobjedu od pocetka decembra.A Barcelona ih razbila na njihovom stadionu i to bez Messia
Visca el Barça ! Mes que un club !
demonstracija sile uz "prekrasnu igru "Sveti je napisao/la:Pratite demonstraciju sile i načina na koji će farcelona biti ispračena u srijedu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- hule_barca
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:Pratite demonstraciju sile i načina na koji će farcelona biti ispračena u srijedu
Mes Que Un Club
Sveti samo nabaci jedan centaršut sa strane, a vi odmah kolektivno potrcite glavom na loptu
Svetac, koji si ti fakin
Svetac, koji si ti fakin
ripper je napisao/la:Sveti samo nabaci jedan centaršut sa strane, a vi odmah kolektivno potrcite glavom na loptu![]()
![]()
Svetac, koji si ti fakin
naprijed rejal
- Cautinho
- Kontakt:
Majke ti,jel tebi Admin nesto u rodu?Sveti je napisao/la:ripper je napisao/la:Sveti samo nabaci jedan centaršut sa strane, a vi odmah kolektivno potrcite glavom na loptu![]()
![]()
Svetac, koji si ti fakin![]()
Keep walking.
Nije ni cudno kad lik ima centarsut bolji od BeckhamaSveti je napisao/la:ripper je napisao/la:Sveti samo nabaci jedan centaršut sa strane, a vi odmah kolektivno potrcite glavom na loptu![]()
![]()
Svetac, koji si ti fakin![]()
- SultanSulejman
- Kontakt:
Pa njima je pobjeda nad Getafeom kao da su pobijedili BARCU i to u finalu LPDesimaL je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno je tesko dobiti Getafe,koji ne zna za pobjedu od pocetka decembra.A Barcelona ih razbila na njihovom stadionu i to bez Messia
Razumijem ih u potpunosti,ipak su ušli nabrijani u taj meč,borba za 3 mjesto i borba za LP naredne sezone + gradski derbi (uz to da su popušili zadnju od Getafea)
Ama jesmo se ono dog. da kolektivno ignorisemo D10S-a tj. Lennona i Svetog ili nismo? 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- SultanSulejman
- Kontakt:
VOLIMO DA IM NABIJAMO KOMPLEXEmessilla je napisao/la:Ama jesmo se ono dog. da kolektivno ignorisemo D10S-a tj. Lennona i Svetog ili nismo? :p
btw.bit će glavni favoriti u Ligi Europe
moguci sastavi

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.