FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 27 jan 2013, 13:01

Eto Real je dobio sta je htio.
Mourinha koji je totalno srozao ugled kluba i igru koja ne spada ni medju 10 najboljih i najljepsih u Evropi.
Kazete na trku ?
Kakvu trku kada Barcelonini igraci, pogotovo sredina, mogu duplo vise trcati od Realovih.
Kontre su im jedina prilika uz mnogo srece naravno jer se Barca ne moze dobiti bez toga.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 27 jan 2013, 13:04

M4kaveli je napisao/la:Eto Real je dobio sta je htio.
Mourinha koji je totalno srozao ugled kluba i igru koja ne spada ni medju 10 najboljih i najljepsih u Evropi.
Kazete na trku ?
Kakvu trku kada Barcelonini igraci, pogotovo sredina, mogu duplo vise trcati od Realove.
Kontre su im jedina prilika uz mnogo srece naravno jer se Barca ne moze dobiti bez toga.

Zato imaju svoje fanove na Barcinoj stranici :lol:

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 27 jan 2013, 13:07

mandraX je napisao/la:
azTer je napisao/la:na kontre, eto kako. oba barsina beka su previše ofanzivna, zadnja linija napada visoko, a real ima najbolju kontru na svijetu.
Pa zar stvarno misliš da će toliko biti ofanzivni protiv Reala kao npr. protiv Osasune?
Naravno da neće, znaju koje je najjače oružje Reala, kontre...
stvarno mislim. barselona uvijek igra isto, način igre nikad nije zavisio od protivnika.

napad je najbolja odbrana. posjedom lopte i konstantnom prijetnjom ka naprijed mogu se spriječit kontre, pitanje je da li će to barseloni ići od noge.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 jan 2013, 13:07

Ja samo znam da oni nemaju pojma u igri i da ne mogu tokom tekme uvezat 4 dodavanja jer nemaju igrace koji to znaju. Sve sto "znaju" i mogu je ispucaj loptu sto dalje. Trkac prebacuje dijagonalu pred gol i ovaj sutaj cim prije. Ako je to igra velikana ja sam Usein Bolt. Sve golove koje su nam dali su bili na taj fazon. Ali im se to ne moze sporiti jer je to jedini nacin pored ove traktorske odbrane da dodzu do pobjede. Sto se tice same igre - bit ce samljeveni ko Podravkin Hase.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 jan 2013, 13:09

Otkako se Alves vratio u formu, Alba ostaje dosta vise pozadi i dosta se popravio u odbrani.
Djeluje mi neprelazno.
On je sada taj defanzivni bek .. u odnosu na Alvesa naravno. :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 jan 2013, 13:11

M4kaveli je napisao/la:Otkako se Alves vratio u formu, Alba ostaje dosta vise pozadi i dosta se popravio u odbrani.
Djeluje mi neprelazno.
Alba koji nije uradio uklizavanje u zadnjoj tekmi je ucinio da je Malaga izjednacila na 1:1. On je odlican, ali sam primjetio da se u duelu 1 na 1 sa protivnickim napadacima previse povlaci. Hocu reci 20-30 metara ide unazad pararelno s napadacem. A to uklizavanje skoro pa nikako ne radi. Ostalo je fenomenalno.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 jan 2013, 13:13

bparena je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Otkako se Alves vratio u formu, Alba ostaje dosta vise pozadi i dosta se popravio u odbrani.
Djeluje mi neprelazno.
Alba koji nije uradio uklizavanje u zadnjoj tekmi je ucinio da je Malaga izjednacila na 1:1. On je odlican, ali sam primjetio da se u duelu 1 na 1 sa protivnickim napadacima previse povlaci. Hocu reci 30-40 metara ide unazad pararelno s napadacem. A to uklizavanje skoro pa nikako ne radi. Ostalo je fenomenalno.
Nesto se ne sjecam toga.
Mozda mislis na Alvesa ?

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 jan 2013, 13:30

Pratite demonstraciju sile i načina na koji će farcelona biti ispračena u srijedu 8-)
naprijed rejal

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 27 jan 2013, 13:33

:lol: :lol: :lol: :lol:
Stvarno je tesko dobiti Getafe,koji ne zna za pobjedu od pocetka decembra.A Barcelona ih razbila na njihovom stadionu i to bez Messia 8-)
Visca el Barça ! Mes que un club !

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 jan 2013, 13:35

Sveti je napisao/la:Pratite demonstraciju sile i načina na koji će farcelona biti ispračena u srijedu 8-)
demonstracija sile uz "prekrasnu igru " :lol: ,potpomognuta sudijom koji ocigledan prekrsaj ramosa nije sudio kod prvog golai od tad je sve lakse bilo realu ;),to je sve osim demonstracija sile :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 jan 2013, 13:36

Sveti je napisao/la:Pratite demonstraciju sile i načina na koji će farcelona biti ispračena u srijedu 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mes Que Un Club

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 jan 2013, 13:45

Ljepota nije bitna, bitni su golovi. 8-)
naprijed rejal

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 27 jan 2013, 13:46

Sveti samo nabaci jedan centaršut sa strane, a vi odmah kolektivno potrcite glavom na loptu :mrgreen: :P

Svetac, koji si ti fakin :lol:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 jan 2013, 13:49

ripper je napisao/la:Sveti samo nabaci jedan centaršut sa strane, a vi odmah kolektivno potrcite glavom na loptu :mrgreen: :P

:lol: :lol:
naprijed rejal

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 27 jan 2013, 13:53

Sveti je napisao/la:
ripper je napisao/la:Sveti samo nabaci jedan centaršut sa strane, a vi odmah kolektivno potrcite glavom na loptu :mrgreen: :P

Majke ti,jel tebi Admin nesto u rodu? :lol:
Keep walking.

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 27 jan 2013, 14:08

Sveti je napisao/la:

Nije ni cudno kad lik ima centarsut bolji od Beckhama :D

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 27 jan 2013, 14:11

DesimaL je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol:
Stvarno je tesko dobiti Getafe,koji ne zna za pobjedu od pocetka decembra.A Barcelona ih razbila na njihovom stadionu i to bez Messia 8-)
Pa njima je pobjeda nad Getafeom kao da su pobijedili BARCU i to u finalu LP :lol:

Razumijem ih u potpunosti,ipak su ušli nabrijani u taj meč,borba za 3 mjesto i borba za LP naredne sezone + gradski derbi (uz to da su popušili zadnju od Getafea) :lol:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 jan 2013, 14:15

Ama jesmo se ono dog. da kolektivno ignorisemo D10S-a tj. Lennona i Svetog ili nismo? :P
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 27 jan 2013, 14:18

messilla je napisao/la:Ama jesmo se ono dog. da kolektivno ignorisemo D10S-a tj. Lennona i Svetog ili nismo? :p
VOLIMO DA IM NABIJAMO KOMPLEXE :lol:

btw.bit će glavni favoriti u Ligi Europe :lol:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 jan 2013, 14:30

moguci sastavi

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.