Sreca je pa je otisao u Luxemburg jer je imao zdravstvenih problema.
Inace mi je neki dalji rodjak, preko nene.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
unavita je napisao/la:sto me iznervira ovaj sa arene 4, kao cudom se cudi sto pjanic izvodi slobodan udarac
A sta je tu smjesno?zizu1991 je napisao/la:I opet iduću odmara, a što voli odmarati
Možda ZREO, zrel nikako nije. Ipak ni takve greske nisu reper da bi se covjeka odmah proglasilo ludimCautinho je napisao/la:Tacno je zrel za Barce
jbo ja sebe ako je totti najbolji bio..daleko najgora utakmica sezone..pjanic je odavno najbolji igrac rome..cak se dobro snasao na krilu iako je klasicni centralni..by the way..citirati goal.com je kao da citiras onaj expressGoalgetter je napisao/la:Nisam gledao cijelu utakmicu, par puta sam prekidao, ali u onom vremenu sto sam gledao, Pjanic je bio jako dobar. Goal.com ga pohvalio da ''prica istim jezikom'' kao Totti, i da je uz njega danas medju najboljima bio u Romi. Ona asistencija za Osvalda je svakako magija. Steta samo sto ce propustiti sljedecu utakmicu, ali kao sto gore neko navede, zuti karton nije bio zbog nekog gestikuliranja ili nesto, nego zbog faula.
Jos evo, ako je istina ovo na ss.ba, Barcini skauti su ga danas opet pratili.
samo covjek u zloj namjeri moze reci to sto si sad rekao. pa jesi gledao danas utakmicu tottija?!AllAbout je napisao/la:jbo ja sebe ako je totti najbolji bio..daleko najgora utakmica sezone..pjanic je odavno najbolji igrac rome..cak se dobro snasao na krilu iako je klasicni centralni..by the way..citirati goal.com je kao da citiras onaj expressGoalgetter je napisao/la:Nisam gledao cijelu utakmicu, par puta sam prekidao, ali u onom vremenu sto sam gledao, Pjanic je bio jako dobar. Goal.com ga pohvalio da ''prica istim jezikom'' kao Totti, i da je uz njega danas medju najboljima bio u Romi. Ona asistencija za Osvalda je svakako magija. Steta samo sto ce propustiti sljedecu utakmicu, ali kao sto gore neko navede, zuti karton nije bio zbog nekog gestikuliranja ili nesto, nego zbog faula.
Jos evo, ako je istina ovo na ss.ba, Barcini skauti su ga danas opet pratili.
hahaha pa jesi vidio iz prve pasova i lopte koje je dijelio? cuj sad covjek dva put asistent i bosnje jos imaju prigovaratiteferič je napisao/la:Gledao sam ja, znači gotivim Tottija, al stvarno je bio, što reče neko na temi Rome, u najmanju ruku dekoncentrisan. Svaka čast, dvije asistencije, ali tokom utakmice, bruka pogrešnih pasova.
Pa, iskren da ti budem nisam. Kažem ti, vidio sam dosta pogrešnih pasova i dekoncentracije. I nisam uopšte govorio u kontekstu Pjanića, nego izolovano o njegovoj igri večeras. Ali opet, 100 ljudi koji su gledali utakmicu vjerovatno su vidjeli 100 različitih stvari.Sakuragi je napisao/la:hahaha pa jesi vidio iz prve pasova i lopte koje je dijelio? cuj sad covjek dva put asistent i bosnje jos imaju prigovaratiteferič je napisao/la:Gledao sam ja, znači gotivim Tottija, al stvarno je bio, što reče neko na temi Rome, u najmanju ruku dekoncentrisan. Svaka čast, dvije asistencije, ali tokom utakmice, bruka pogrešnih pasova.![]()
Pjanic na krilu uopšte nije koristan igrac i to degenerik zeman ne shvata i kad tamo fali igrac njega šalje, a ostavlja sreidnu totalno nekreativnu gdje se totti stalno mora izvlaciti i dirigovati igrom jer nema ko drugi, florenci i bredli su trkaci, a onaj grk je promašen slucaj. Pjanic je igrac kome trebaju biti otvorene obe strane terena jer on dok igra razmišlja i tad je najopasniji, a samim tim na lijevoj strani bi rasteretio tottija koji bi imao više slobode i bio puno opasniji, a tu su i pasovi prema naprijed za napadaca. Pogledjate samo koliko roma ima prilika kad pjanic igra veznog, a koliko kad igra tamo na krilu (protiv siene poluvrijeme, kijeva dok ga nije izbacio i sad protiv bologne). debil zeman je tvrdoglab, al valjda nece ni on još dugo tamo sratiSakuragi je napisao/la:hahaha pa jesi vidio iz prve pasova i lopte koje je dijelio? cuj sad covjek dva put asistent i bosnje jos imaju prigovaratiteferič je napisao/la:Gledao sam ja, znači gotivim Tottija, al stvarno je bio, što reče neko na temi Rome, u najmanju ruku dekoncentrisan. Svaka čast, dvije asistencije, ali tokom utakmice, bruka pogrešnih pasova.![]()
ja stvarno volim pjanica najdrazi mi je igrac reprezentacije i totti mi je uvjek bio odvratan ali trebate biti malo objektivniji. da je pjanic dodao 2 asistencije proglasili bi ga za najboljeg igraca svemira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.