Titova-Juga je napisao/la:Predlažem zicer dana, Zach Randolph +12,5, samo u BhPlay kladionici.
Na ostalim je 15.5. Igraju protiv New Orleansa.
Ne znam baš da li je zicer dana. Razlika između 12,5 i 15,5 je velika i sigurno vrijedi probati, ali Randolph nije baš u nekoj zavidnoj formi da bi se ovaj tip mogao okarakterizirati kao zicer dana. Zadnje 2 utakmice nije prebacio ovu granicu. Ja bi prije pokušao sa manje od 15,5 jer zadnjih 7 utakmica nije prebacio postavljenu granicu. Protiv NO je ove sezone jednom igrao i dao tačno 15 poena. Neka i ovaj put tako bude i svi zadovoljni
Što se tiče PSGa, ja ću ga ubaciti kao uslov 1X. Lille ih nikad nije dobio u Parizu:
http://www.betexplorer.com/soccer/franc ... id=1336030" onclick="window.open(this.href);return false;
Možda odigram i čistog keca, iako su me zadnji put oborili protiv Ajaccioa. Bolji su od njih dosta, u boljoj su formi, a vidim i da kvota pada na PSG. Kiksali su nepotrebno zadnju kući, i ovo bi morali dobiti jer im Lyon bježi 3 boda. Lilleu nedostaje par bitnih igrača: Mavuba, Beria, Kalou i Ryan Mendes.