Ko je gledao tekmu kompletnu a ne preko live scora ili necega.
Prvo poluvrijeme za zaboraviti-Salihovic nesto i pokusavao Vedo se bukvalno nije vidio.
Drugo ulazak Obasija druga prica na terenu ali je nakon 20 minuta opet radi povrede izasao.
Ali kako rekoh Obasi i Ba daju udarnu kapislu i stvarno im fale kad ih nema a onda ova nasa dvojica znaju sta im je ciniti.
Inace dva gola,dvije asistencije i babo ruco.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ko je gledao tekmu kompletnu a ne preko live scora ili necega.
Prvo poluvrijeme za zaboraviti-Salihovic nesto i pokusavao Vedo se bukvalno nije vidio.
Drugo ulazak Obasija druga prica na terenu ali je nakon 20 minuta opet radi povrede izasao.
Ali kako rekoh Obasi i Ba daju udarnu kapislu i stvarno im fale kad ih nema a onda ova nasa dvojica znaju sta im je ciniti.
Inace dva gola,dvije asistencije i babo ruco.
Zaboravio si na Andreas Beck-a.
Eduardo je sebican tip,skroz. Danas ne samo da je bio sebican neg je dosta grijesio.
Onaj Majkozel nije los. Ali i on treba malo gledati kako da asistira, lik trci kroz trojicu.
Jest ali ako je moguce izbjeci ,,klemponje Bajernske,, makar do finala
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne znam da li je ovo vec neko postavio. Neki tip je sa PES 2009 na youtube iz zezancije kao simulirao Bosna:Turska i to na oko 2 mjeseca prije utakmice. Pogledajte snimak i goal pri minuti 1:10. Jeli vam poznat?
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ja sam sad malo izgubljen mislio sam uzeti sebi xbox360 ili ps3 i pes 2010 vec imam ps2 ali naj vjerovatnije cu uzeti xbox 360, cito sam negdje da ima bosna u pes 2010 samo sto neko od vas kaze da su imena nisu uredu.. jesili ovi patch-ovi samo za pc ?
Boskvalitet je napisao/la:ja sam sad malo izgubljen mislio sam uzeti sebi xbox360 ili ps3 i pes 2010 vec imam ps2 ali naj vjerovatnije cu uzeti xbox 360, cito sam negdje da ima bosna u pes 2010 samo sto neko od vas kaze da su imena nisu uredu.. jesili ovi patch-ovi samo za pc ?
ovaj gore sto sam ja postavio ti je patch za pc...sa sredjenim imenima i grbovima i da ovo su samo za pc
Boskvalitet je napisao/la:ja sam sad malo izgubljen mislio sam uzeti sebi xbox360 ili ps3 i pes 2010 vec imam ps2 ali naj vjerovatnije cu uzeti xbox 360, cito sam negdje da ima bosna u pes 2010 samo sto neko od vas kaze da su imena nisu uredu.. jesili ovi patch-ovi samo za pc ?
ovaj gore sto sam ja postavio ti je patch za pc...sa sredjenim imenima i grbovima i da ovo su samo za pc