FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
1974---1975---1976---2001---2013---2020
stvar, velis...anton 1983 je napisao/la:secko, bolest je stvar koja se lijeći
anto, ako bismo kazali da si u pravu te ako bi poceli uvazavati tvoje misljenje i voditi se po njemu, forum bi postao bogatiji za jos par budala.
ps.
ono bi da bude moderator
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- gerdmuller
- Kontakt:
Ma kopirao samM4kaveli je napisao/la:Srce za Bayern.
Jesil je ti napravio ?![]()
Cak ni on nije tip napadaca kakvog Guardiola zeli.
Ako si mislio na to naravno ..
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- ZukaSuarez
- Kontakt:
Pozdrav bavarci, ima li kakav dobar link za uttakmicu, jer na mojoj tv nema.
MIA SAN MIA
Srce za Bayern? *___*gerdmuller je napisao/la: Ma kopirao sama mislio sam na to jel mu dobro stoji
Zanimljivo
Ne znam samo ko ga napravio.
Ajmo po bodove.
Sudija mi se pravo penje na ......!?!??!?!
20 minuta posjed lopte u korist Bayerna 68 - 32
Desna strana za sada ništa!
20 minuta posjed lopte u korist Bayerna 68 - 32
Desna strana za sada ništa!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
- amel10071988
- Kontakt:
zna li neko kako da kontaktiram ove komentatore na eurosport 2 sto navijaju za zutalje,na koji mail da im posaljem poruku 
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Valjda Jupko neće oklijevati sa izmjenama i pravovremeno (odmah) ubaciti Gomeza i Robbena.
Pa malo kasnije i Šakirija.
Nisam ni sumnjao, du Profi.
Pa malo kasnije i Šakirija.
Bilall je napisao/la:
Ne znam samo ko ga napravio.
Nisam ni sumnjao, du Profi.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dosta lose prvo poluvrijeme.
Bez igre, bez prilika, bez icega.
Jupp se ocigledno precijenio kada je u pitanju igracki kadar za ovu utakmicu, ako govorimo o pocetnoj postavi.
Protiv Furtha je bilo slicno, ali malo vise srece i poneki prodor su donijeli prevagu na nasu stranu, danas ni toga nema.
Svabe imaju svoju taktiku, a to je ako prodje igrac Bayerna, odmah ga rusi, tako cemo zaustaviti svaki njihov iole ozbiljan napad prema golu a ako dodamo da Ribery kao ni Muller nisu nista posebno onda dolazimo do zaljucka da je najnepopularniji rezultat trenutno najrealniji.
Robben ili Shaqiri mora unutra, treba tih okomitih napada i ulazaka sa krila.
Bez igre, bez prilika, bez icega.
Jupp se ocigledno precijenio kada je u pitanju igracki kadar za ovu utakmicu, ako govorimo o pocetnoj postavi.
Protiv Furtha je bilo slicno, ali malo vise srece i poneki prodor su donijeli prevagu na nasu stranu, danas ni toga nema.
Svabe imaju svoju taktiku, a to je ako prodje igrac Bayerna, odmah ga rusi, tako cemo zaustaviti svaki njihov iole ozbiljan napad prema golu a ako dodamo da Ribery kao ni Muller nisu nista posebno onda dolazimo do zaljucka da je najnepopularniji rezultat trenutno najrealniji.
Robben ili Shaqiri mora unutra, treba tih okomitih napada i ulazaka sa krila.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
[email protected]amel10071988 je napisao/la:zna li neko kako da kontaktiram ove komentatore na eurosport 2 sto navijaju za zutalje,na koji mail da im posaljem poruku
Eto pa im reci za MolinarIJA, FrUnk Riberyja, (ne)mogućnost razlikovanja Rafinhe i Gomeza, priču o zadnjem veznom i sličnim s?anjima. Da su budale na pozitivan način - jesu. Da nemaju pojma o fudbalu - nemaju!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Bundesliga
- Kontakt:
Prelos Bayern u prvom poluvremenu, odavno nisam gledao ovako losu igru Bayerna. Ovo je po mom misljenju zasluga Heynckesa koji je do sada veoma dobro obavljao svoj posao, ali Muller danas na krilu se ne vidi, a pored toga bi po mom misljenju trebao igrati eventualno na poziciji 10ke ili na spicu. Muller zna odigrati dobro na krilu, ali danas je to jako lose, sjetimo se utakmice protiv Schalkea i njegove sjajne partije, medjutim danas je to jako lose. Dakle Muller moze rijesiti utakmicu jednim potezom, ali imam osjecaj da to danas nije slucaj, Robben in a Muller ili Kroos out.
Druga stvar ne znam zasto Gustava ponovo niti na klupi nema, gledam Martineza i ne mogu se oteti utisku da je Gustavo za klasu bolji od njega. Valjda se Heynckes vodi time da ovaj mora igrati jer se za njega iskesiralo 40 milki.
Misljenja sam da bi i Tymoschuk igrao bolje od njega, s druge strane niti Schweinsteiger nije nista bolji. Mandzukic zabije 2 gola i odmah igra od prve ako se ono moze nazvati igrom, strasno je los. Dakle Heynckesu mijenjaj i nadamo se boljem drugom poluvremenu.
Druga stvar ne znam zasto Gustava ponovo niti na klupi nema, gledam Martineza i ne mogu se oteti utisku da je Gustavo za klasu bolji od njega. Valjda se Heynckes vodi time da ovaj mora igrati jer se za njega iskesiralo 40 milki.
Misljenja sam da bi i Tymoschuk igrao bolje od njega, s druge strane niti Schweinsteiger nije nista bolji. Mandzukic zabije 2 gola i odmah igra od prve ako se ono moze nazvati igrom, strasno je los. Dakle Heynckesu mijenjaj i nadamo se boljem drugom poluvremenu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- amel10071988
- Kontakt:
I mene je to iznerviralo,**** im Frunk ženeMonolog je napisao/la:[email protected]amel10071988 je napisao/la:zna li neko kako da kontaktiram ove komentatore na eurosport 2 sto navijaju za zutalje,na koji mail da im posaljem poruku
Eto pa im reci za MolinarIJA, FrUnk Riberyja, (ne)mogućnost razlikovanja Rafinhe i Gomeza, priču o zadnjem veznom i sličnim s?anjima. Da su budale na pozitivan način - jesu. Da nemaju pojma o fudbalu - nemaju!
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- moustapha
- Kontakt:
Javi nije Ćavi nego Havi.Monolog je napisao/la:[email protected]amel10071988 je napisao/la:zna li neko kako da kontaktiram ove komentatore na eurosport 2 sto navijaju za zutalje,na koji mail da im posaljem poruku
#divovi
- anelbavarac
- Kontakt:
Mandzoooo 0:1
- moustapha
- Kontakt:
O Amele jesi li ih ono ti pitao? 
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 27 jan 2013, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
@moustafa MA jok ti si,ovo pitanje može postavit samo neko ko navija za alpene

- amel10071988
- Kontakt:
jesam jesammoustapha je napisao/la:O Amele jesi li ih ono ti pitao?
Rutinski Bayern rijesio gostovanje kod VfB-a...Igraju onoliko koliko im je potrebno da bi ostvarili pobjedu, a ne smijem ni pomosliti sta bi bilo kada bi ubacili u brzinu vise.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.