FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ma j... ti njih @amerosm kad oni jedu živce!?!?!?
@Amele šta ih upita života ti?!!!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
- amel10071988
- Kontakt:
rekoh sto se ne deklarisu kao navijaci dortmunda da nas ne zamaraju svojom komentatorskom objektivnošćulibje je napisao/la:Ma j... ti njih @amerosm kad oni jedu živce!?!?!?
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Ako su to ona dvojica na koje mislim sto prenose sve i svasta na EU2(nisam gledao tekmu pa ne znam jesu li),jedan simpatizira BvB dok drugi yayu,a ustvari su obojica navijaci Redsa! 
- moustapha
- Kontakt:
Obojica su pravi sarlatani. Njihova objektivnost nije uopste toliki problem, koliko neznanje koje se moze cuti.
#divovi
e neka mu nije ušao boeteng, ooooj jupi ima obraza da pri ovom rezultatu špara vrijeme.
opet kasni pri izmjenama (gle čuda, pogađaju 'njegovi' igrači koji trebaju malo odmoriti
).
ništa, ima noviteta kod čiče
umijesto da žvaće jezik sada se igra pantomime (sa obrvama).
jeste rutinski, jeste koliko je trebalo, ali....ipak je premalo.
opet kasni pri izmjenama (gle čuda, pogađaju 'njegovi' igrači koji trebaju malo odmoriti
ništa, ima noviteta kod čiče
jeste rutinski, jeste koliko je trebalo, ali....ipak je premalo.
Vom Jäger zum Gejagten
-
Bundesliga
- Kontakt:
Daleko je ovo od rutinske igre i misljenja sam da nisu mogli ubaciti u brzinu vise s igracima koji su bili na terenu, jedino se to moglo desiti eventualnim ulascima Robbena, Gomeza, Shaqiria.amerosm je napisao/la:Rutinski Bayern rijesio gostovanje kod VfB-a...Igraju onoliko koliko im je potrebno da bi ostvarili pobjedu, a ne smijem ni pomosliti sta bi bilo kada bi ubacili u brzinu vise.
Sto se tice utakmice, jako losa igra s obe strane Stuttgart je ionako los a Bayernu ocigledno treba nesto vise vremena da udje u pravu takmicarsku formu. Mozda se prevelika prasina podigla oko dolaska Guardiole.
Kritikovao sam Mandzukica i Mullera a upravo njih dvojica rijesise utakmicu uz veliku pomoc Molinara. I dalje stojim iza toga da Gustava treba podhitno vratiti na zadnjeg veznog, osim kada se igra protiv ekipa koje igraju bunker, tada Martinez moze doci do izrazaja. Pitam se sta bi bilo da Molinaro ne odigra ono poklon dodavanje za Mandzukica. Pobjeda je tu kakva god bila, za sada su bitni bodovi a igra ce doci.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zato ja okrenem na Turksat i na TRT HABER i slusam Turcina.
Sto se tice tekme, nit smrdi nit mirise.
Moze ovo puno bolje, sa boljim izborom igraca definitivno.
Muller je ludjak sa nekom nevjerovatnom srecom koja ga prati tokom cijele sezone. Statistika je jedini parametar koji ga drzi u prvoj postavi, no i to je nesto i dokle god bude ubacivao u mrezu neka ga.
+11 u odnosu na drugi Kusen, dramica.
Sto se tice tekme, nit smrdi nit mirise.
Moze ovo puno bolje, sa boljim izborom igraca definitivno.
Muller je ludjak sa nekom nevjerovatnom srecom koja ga prati tokom cijele sezone. Statistika je jedini parametar koji ga drzi u prvoj postavi, no i to je nesto i dokle god bude ubacivao u mrezu neka ga.
+11 u odnosu na drugi Kusen, dramica.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 27 jan 2013, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Uglavnom, veliku većinu utakmica.Bundesliga je napisao/la: I dalje stojim iza toga da Gustava treba podhitno vratiti na zadnjeg veznog, osim kada se igra protiv ekipa koje igraju bunker, tada Martinez moze doci do izrazaja.
Sa ostalim se slažem i nemoj da te nema.
Vom Jäger zum Gejagten
- BavaracZenica
- Kontakt:
Uvijek se puno ocekuje od Bayerna, da je ovako Schalke pobjedio Svabe , ovom igrom, ovim prilikama, bila bi to odlicna pobjeda i slicno, ovako ce mnogi reci Bayern tesko mucio se, al se uopste nije toliko mucio. Sudija je sjeckao igru, Svabe krse kad god stignu, ovako su i protiv Dortmunda igrali pa su izvukli dobar rezultat al Bayo je Bayo.
Volio sam da malo Robben udje a da pri rezultatu vec od 0-2 odmori i Riberya kojeg ubise realno na svakoj skoro utakmici protiv koga god igrali .
Ove dvije utakmice protiv Sttutgarta i Mainza u gostima su itekako opasne, ev ovu prvu prepreku smo presli, ceka nas i teza utakmica protiv Mainza, mnogi ocekuju i mali kiks Bayerna da se malo stvari zakompliciraju al et, sve je to uredu
Strasna klupa sta reci, Robben, Gomez, Shaq, Gustavo, Boateng, Rafinha
:) imamo mnogo izbbora zaista
Itekako bitna pobjeda ak se ja pitam, nismo primili gol idemo dalje
:)
Volio sam da malo Robben udje a da pri rezultatu vec od 0-2 odmori i Riberya kojeg ubise realno na svakoj skoro utakmici protiv koga god igrali .
Ove dvije utakmice protiv Sttutgarta i Mainza u gostima su itekako opasne, ev ovu prvu prepreku smo presli, ceka nas i teza utakmica protiv Mainza, mnogi ocekuju i mali kiks Bayerna da se malo stvari zakompliciraju al et, sve je to uredu
Strasna klupa sta reci, Robben, Gomez, Shaq, Gustavo, Boateng, Rafinha
FC Bayern !!!!!
100 % tačno.BavaracZenica je napisao/la:Uvijek se puno ocekuje od Bayerna, da je ovako Schalke pobjedio Svabe , ovom igrom, ovim prilikama, bila bi to odlicna pobjeda i slicno, ovako ce mnogi reci Bayern tesko mucio se, al se uopste nije toliko mucio.
bayern je ekipa sa samo jednim primljenim golom na gostovanjima (protiv fcn-a) i ovaj trend se nastavlja.BavaracZenica je napisao/la:Itekako bitna pobjeda ak se ja pitam, nismo primili gol idemo dalje:)
ako je liga izdominirana, treba se okrenuti rekordima koji se još uvijek mogu oboriti.
Vom Jäger zum Gejagten
ja sam prezdovoljan.
prvo poluvrijeme takticka majstorica, dok je u drugom prevagnuo bayin ogromni kvalitet.
idemo dalje.

prvo poluvrijeme takticka majstorica, dok je u drugom prevagnuo bayin ogromni kvalitet.
idemo dalje.
sudija katastrofa. haman da ga je gero ureko onim silnim hvaljenjem.BavaracZenica je napisao/la:Sudija je sjeckao igru
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Mann des tages.
Bayern prelos. Ne mogu da vjerujem da su uz ovakvu igru dosli do ubjedljive pobjede.
Brundini mesari ponovo na nivou.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa jeste to stoji da vecina ekipa igra bunker protiv Bayerna, ali sam se zazelio potpune dominacije kada Gustavo i Schweinsteiger igraju na pozicijama zadnjeg veznog. Stuttgart nije igrao bunker, ali Bayern koji je danas igrao je bio jako los s obzirom da smo navikli na mnogo bolje partije od Baye. A nema me fakultet, ispiti i tako to, proslo je i to hvala Bogu pa eto sada mogu i o Bayi koju prozboriti s vama ovdje na forumu. Sto se tice Martineza sve se nadam da ce biti bolji, ali razocarao me za igraca koji je placen 40 miliona. Mogli su dovesti Muniaina i mozda jos nekoga za te pare, ali sta cemo njihove su pare pa nek rade s njima sta im je volja, mi tu ne mozemo mnogo uciniti.geronimo je napisao/la:Uglavnom, veliku većinu utakmica.A da baš dođe do izražaja (kako ga većina očekuje ili priželjkuje - teško).
Sa ostalim se slažem i nemoj da te nema.
Nego je li uopste bio ofsajd kada je Muller postigao onaj gol
- brzitesanj
- Kontakt:
Dobro je, rutinski odrađena tekma, nova 3 boda su u đepu(a to je najbitnije). 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
jeste igra ličila kao da gledamo kalčo, svojski se bruno potrudiosecer je napisao/la:
da budem iskren, molinarov pacer me nije oduševio. naprotiv, uželio sam se mariona.
što?secer je napisao/la: sudija katastrofa. haman da ga je gero ureko onim silnim hvaljenjem.
jedino što je mogao dosuditi onaj penal nad kroosom, ja ostale (velike) greške ne uoči.
uostalom, kajzer ga isto pohvalio na halbcajtu i to je čovjek po mom ukusu. ima fingašpicgefil koji je mnogim buli sudijama stran pojam.
Vom Jäger zum Gejagten
Nije bio ofsajd kada je loptu primio Mandžukić, on je poslije proslijedi (više nespretnoBundesliga je napisao/la: Nego je li uopste bio ofsajd kada je Muller postigao onaj golUcinilo mi se da nije, ali nema niti veze.
Vom Jäger zum Gejagten
to je to. ako nemas kvaliteta da se nadigravas, onda se potrudi da kvalitetno udaras.geronimo je napisao/la:jeste igra ličila kao da gledamo kalčo, svojski se bruno potrudio
mah, mandzo dominira i dok je tako, gomo ce grijati klupu.geronimo je napisao/la:uželio sam se mariona.
penal, pa onda mulerov prekrsaj u napadu (ono kad se izborio sa dvojicom) kojeg ustvari nije bilo, pa sjeckanje igre.geronimo je napisao/la:što?
ih, dal´ bayo nije dobio, yebali bi njem´ mamu za nedosudjeni penal.
bolji je od ostalih, bez daljnjeg. al haman da danas nije imo svoj dan.geronimo je napisao/la:ima fingašpicgefil koji je mnogim buli sudijama stran pojam.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa da primijetio sam da nije bilo ofsajda kada je Mandzukic primio loptu, ali nisam najbolje vidio polozaj Mullera prilikom postizanja gola. Hvala na odgovoru.geronimo je napisao/la:Nije bio ofsajd kada je loptu primio Mandžukić, on je poslije proslijedi (više nespretno) do Mulca koji je ipak bio u zaleđu.
- brzitesanj
- Kontakt:
Još izbleda nismo totaolno spremini
, i da će tek doći ona prava izdanja Bayerna. Na Robbenu se vidi da je željan
igre i mislim da mora biti od prve minute protiv Mainza i da će u toj utakmici eksplodirati mislima da ako u toj utakmici bude u početnom sastavu da će sam riješiti tekmu. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
ili ce izgoriti od velike zelje.brzitesanj je napisao/la:a Robbenu se vidi da je željan igre i mislim da mora biti od prve minute protiv Mainza i da će u toj utakmici eksplodirati mislima da ako u toj utakmici bude u početnom sastavu da će sam riješiti tekmu.
fazon je u tome sto prvo moras nekog iscerat, da bi roben mogo uc.
problem je sto su ovi koji trenutno igraju osvojili yeben br. bodova, primili samo 7
dakle, koga zrtvovati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.